imah » 2014 » Nopember

Archives Bulanan: November 2014

Siaran Insinyur proyék: Gilbert, AZ

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

November 28, 2014 - Broadcast Insinyur I - b Ringkesan: / b br EchoStar delivers jasa satelit ngaliwatan jaringan kami tina-layanan pinuh puseur siaran digital ayana sapanjang AS Sumber kami: www.indeed.com Tempo on Scoop.it - ​​Téknik Broadcast

Maca deui "

421 Kristal Visi papan panganteur anu digunakeun dina BBC Millbank Studio upgrades

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kristal Visi ieu dipilih ku UK sistem integrator, Dega Broadcast Systems, keur nyadiakeun 421 papan panganteur pikeun pamakéan di BBC Millbank di London, Inggris pikeun siaran parlemén na. ordo ieu diwangun ku amplifier distribution, luhur jeung ka handap converters, synchronizers, panarima serat optik jeung pamancar, liniér sarta chroma keyers, Nepi video, embedders / de-embedders sarta routing saklar. Supplying mayoritas ...

Maca deui "

Dolce Olahraga purchases perusahaan sq pikeun warta jeung olahraga

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Telekom Romania Komunikasi, nu owns Dolce Sport, milih cara Quantel pikeun kualitas sarta speed kana hawa. saluran TV Dolce Olahraga geus dibeuli mangrupa warta turnaround saum sareng olahraga sistem produksi Quantel perusahaan sq. Sistem ieu disadiakeun ngaliwatan pasangan integrasi sistem Quantel urang, Studiotech, handap prosedur Panawaran. Dolce Olahraga anu saluran olahraga TV of Telekom Romania Communications SA (urut Romtelecom ...

Maca deui "

Channel-di--Box a (ing Day)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hayu urang meunang deukeut ka Natal na, kawas kitu, Kuring keur ngingetkeun ngeunaan "tinju Day" - nu jelas "Poé-Saatos-Christmas" libur sohor di Britania Raya (jeung Kanada, Australia jeung Selandia Baru) ... dina umur modern ieu, eta geus saukur jadi libur bank dina eta nagara, tapi asal na anu panginten janten sabab, dina kali olden, nalika everybody miboga pagawé, anu ...

Maca deui "