imah » 2014 » Nopember

Archives Bulanan: November 2014

Awon sertifikasi Labels FCC Dina The Balik gadget anjeun Dupi Dina Maranéhna Jalan Out, Hatur nuhun Ka Hiji Hukum Anyar AS

Mertimbangkeun Alat kawas HTC Salah, atawa salah sahiji flagships Xperia Sony urang panganyarna, atawa Moto X mibanda kai sarta kulit pilihan na. Di handap ieu mangrupakeun gadget kalawan dékade ... ku Michael Crider di News Sumber: www.androidpolice.com Tempo on Scoop.it - ​​Téknik Broadcast

Maca deui "

Tips konsumen: Kumaha komunikasi mangsa Darurat Musibah Pengetahuan Alam

FCC / FEMA Tips kanggo Komunikasi keur Darurat Nyiapkeun pikeun kaayaan darurat: Sumber: www.fcc.gov Tempo on Scoop.it - ​​Téknik Broadcast

Maca deui "

Bagian Time Broadcast Insinyur Proyék Dina Tennesse - Sinclair Broadcast Grup - Broadcasting

Bagian Time Broadcast Insinyur Proyék; Location: Tennesse; Bagian Time pakasaban di Sinclair Broadcast Grup Company; Sumber: www.jobmonkeyjobs.com Tempo on Scoop.it - ​​Téknik Broadcast

Maca deui "

Siaran Insinyur proyék: Gilbert, AZ

November 28, 2014 - Broadcast Insinyur I - b Ringkesan: / b br EchoStar delivers jasa satelit ngaliwatan jaringan kami tina-layanan pinuh puseur siaran digital ayana sapanjang AS Sumber kami: www.indeed.com Tempo on Scoop.it - ​​Téknik Broadcast

Maca deui "

421 Kristal Visi papan panganteur anu digunakeun dina BBC Millbank Studio upgrades

Kristal Visi ieu dipilih ku UK sistem integrator, Dega Broadcast Systems, keur nyadiakeun 421 papan panganteur pikeun pamakéan di BBC Millbank di London, Inggris pikeun siaran parlemén na. ordo ieu diwangun ku amplifier distribution, luhur jeung ka handap converters, synchronizers, panarima serat optik jeung pamancar, liniér sarta chroma keyers, Nepi video, embedders / de-embedders sarta routing saklar. Supplying mayoritas ...

Maca deui "

Dolce Olahraga purchases perusahaan sq pikeun warta jeung olahraga

Telekom Romania Komunikasi, nu owns Dolce Sport, milih cara Quantel pikeun kualitas sarta speed kana hawa. saluran TV Dolce Olahraga geus dibeuli mangrupa warta turnaround saum sareng olahraga sistem produksi Quantel perusahaan sq. Sistem ieu disadiakeun ngaliwatan pasangan integrasi sistem Quantel urang, Studiotech, handap prosedur Panawaran. Dolce Olahraga anu saluran olahraga TV of Telekom Romania Communications SA (urut Romtelecom ...

Maca deui "

Channel-di--Box a (ing Day)

Hayu urang meunang deukeut ka Natal na, kawas kitu, Kuring keur ngingetkeun ngeunaan "tinju Day" - nu jelas "Poé-Saatos-Christmas" libur sohor di Britania Raya (jeung Kanada, Australia jeung Selandia Baru) ... dina umur modern ieu, eta geus saukur jadi libur bank dina eta nagara, tapi asal na anu panginten janten sabab, dina kali olden, nalika everybody miboga pagawé, anu ...

Maca deui "

Thomson Video Jaringan Koordinasi ngayakinkeun Konsorsium ka alamat Karbon tapak suku tina Industri ICT

Media Téhnologi Pausahaan Ti Lima Nagara Éropa nepi Nalungtik sarta nyarankeun Leyuran keur Ngurangan Konsumsi Power di Video Pangiriman Jaringan RENNES, Perancis - Nov. 26, 2014 - Thomson Video Jaringan dinten ngumumkeun peluncuran proyek ngayakinkeun, a konsorsium of mitra 18 lima Éropa nagara anu bakal alamat tantangan ngurangan tapak suku karbon informasi, ...

Maca deui "

Texas Awak Productions meets tangtangan 'IRONMAN' kalayan Zylight F8 LED Fresnel

Los Angeles - Emmy-unggul pangajén diréktur fotografi Terry Stewart ngadegkeun Texas Awak Productions di Austin, Texas, di 1980s mimiti. parusahaan na geus katutup loba acara olahraga utama, kaasup nu Super Saeful, Series Dunya, NBA final, sarta Olimpiade. favorit pribadi nya éta IRONMAN Dunya Championship, a triathlon jarak jauh nu dilaksanakeun bulan panungtungan di Kailua-Kona, ...

Maca deui "

Canggih Systems Grup nambahna Ed Chen ka Staf Penjualan

EMERYVILLE, Calif. - Advanced Systems Grup (ASG), hiji data, video, audio sarta integrasi pilem teguh ngarah, dinten ngumumkeun Ed Chen geus ngagabung staf jualan parusahaan, éféktif Oct. 27. Anjeunna fokus kana gudang, arsip, manajemén asset, sarta solusi jejaring. Chen, anu earned derajat jajaka sarta master dina téknik listrik, boga leuwih ti 25 taun ofEd Chen pangalaman jualan téhnologi. ...

Maca deui "

YANGAROO ANNOUNCES Kanada sebaran nungkulan ADSTREAM

Toronto, Kanada Nopémber 25, 2014 - YANGAROO Inc. (TSX-V: Yoo, OTC: YOOIF), parusahaan distribution Kanada urang ngarah aman media digital kiwari ngumumkeun hiji susunan jeung parusahaan distribution iklan global Adstream nyadiakeun distribusi commercials televisi, keur dipilih klien, nepi ka maksud siaran Kanada. dumasar Inggris Adstream mangrupakeun panyadia solusi téhnologi iklan global ngarah, sarta ngagambarkeun leuwih 75% tina ...

Maca deui "

FuseFX Expands ka New York sarta Vancouver

Gancang tumuwuh épék visual studio ayeuna ngalayanan ampir tilu nempokeun tipi belasan sarta fitur film kaasup "Ajen Marvel ngeunaan tameng", "Amérika Blora Story" jeung "The Blacklist" ¸ Burbank-FuseFX, nu nyadiakeun jasa épék visual keur televisi, fitur sarta commercials , Ajen urut kaasup Marvel ngeunaan tameng jeung Blora Amérika carita geus dibuka fasilitas produksi pinuh skala di New York sarta Vancouver. FuseFX, ...

Maca deui "

Siaran Systems International milih Snell switching produksi jeung infrastruktur pikeun Umum Media Grup Moldova

Anjog Moldova penyiar swasta mana HD jeung Kahuna, Sirius na IQ Modular Umum Media Grup Moldova, penyiar swasta panggedena Moldova urang kalawan tilu kanal umum tambah saluran warta 24 / 7, geus hasil Isro HD peuntas sagala saluran, maké Snell routing, infrastruktur jeung produksi switching sistem. Parabot Snell ieu disadiakeun via pasangan régional, Romtek. Sakabéh proyék ieu diatur ku ...

Maca deui "

Telestream ka fitur dumasar-File Leyuran workflow di Pamarentahan Video Expo

solusi Telestream pikeun pamaké pamaréntah ngawenangkeun keur panggampangna tur cost- transcoding éféktif video, video Captioning, video newak jeung video live streaming Telestream®, anu panyadia anjog tina video transcoding na workflow solusi, dinten ngumumkeun yén nagara éta bakal demonstrate produk média berbasis file na di stan 623 di Pamarentahan Video Expo anu bakal lumangsung di Walter E. Washington Konvénsi Center ...

Maca deui "

Canggih Systems Grup Explores Real-Time 4K Produksi Salila Wagub Taunan Free

EMERYVILLE, Calif. - Advanced Systems Grup (ASG), a West Coast teguh video na pilem integrasi ngarah, moal ngajajah pamakéan ngembangna of 4K pikeun aplikasi vidéo profésional dina workshop taunan na, "inisiatif di 4K," Rebo, Dec. 3, 2014, di nu Bioskop Jalma Anyar di Jalma Anyar gedong di San Fransisco. presentasi bébas dimimitian dina 10 am, jeung ...

Maca deui "

CueScript nambahna ARET Video sarta Téknik Audio pikeun distributor Network

ZIBIDO San Giacomo (MI), Italia, November 24, 2014 - CueScript, a panyadia of nyababkeun solusi kreatif kalayan desain-euyeub fitur pikeun sakabéh kaperluan produksi siaran, nyaéta pleased ngembarkeun pengangkatan ARET Video sarta Téknik Audio sakumaha distributor Italia na anyar . Éféktif langsung, ARET bakal jawab distribusi produk CueScript sarta rojongan dealer di Italia jeung wewengkon sakurilingna. Diadegkeun ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!