imah » 2014 » Desember

Archives Bulanan: Désémber 2014

Sareng Jalur Anyar ESDM-Cekap LED Produk Systems cahaya PrimeTime mertahankeun Warisan ti KW / 2 miheulaan

PrimeTime robah nami brand di 2010. Pamilik ayeuna nambahan téhnologi LED hémat énergi pikeun produk siaran studio cahaya anyar jeung warisan kinerja tinggi sarua KW / 2. Dallas, TX - Désémber 29, 2014 - Glen Harn jeung pamajikanana, Cynthia Harn kaala Systems cahaya PrimeTime di 2013 sarta diajar nu parusahaan nu kungsi robah nami brand ti KW / 2 mun ...

Maca deui "

Variosystems 'Osprey Line: Capture Kartu Video, Saha?

Sanajan Variosystems nyaéta parusahaan jasa éléktronika modéren jeung internasional nu nyangka na tindakan comprehensively, maturan layanan global andsupport jaringan tina sistem optimal sarta solusi logistik, beginnings hina maranéhanana némbongkeun kumaha aranjeunna janten hiji parusahaan jasa éléktronika internasional nu geus 100% komitmen kana klien ' perlu di nyadiakeun layanan palanggan optimal sarta nasihat. Jalan balik di 1922, Mayor Jenderal ...

Maca deui "

Siaran Switchers: The Old Switcheroo ...

Puseur hiji studio (hususna keur Productions hirup) nya éta Switcher Produksi. drive eusi kana sarimbag ieu mangrupa video depot na, upami judged pantes, ngajadikeun eta deui kaluar deui, reborn sakumaha eusi pikeun dispersal saharita atawa neundeun pending pelepasan. Bahan ngalir di palih jalur beus 'ngadatangan depot' na lamun ayeuna teh ngagaduhan barang katuhu, anu teknis ...

Maca deui "

TV News Siaga: Tukangeun deui-Pamandangan di Times Square 2015 sarta Hirup sinyalna Acara Hawa Taun Anyar urang

Balik deui-adegan, pre-acara kawengku ku footage Hawa kali pasagi 2015 Pra-New Taun urang featuring datangna jeung instalasi sahiji "2015" angka atop tina Hiji Times Square; rakitan jeung cahaya tina Taun Anyar urang Hawa Ball; Riddance Poé alus; Confetti Test; sarta olahan lianna. sinyalna pre-acara bakal aya liwat undeuran, featuring 16 x footage 9 HD kualitas siaran video, B-Roll ...

Maca deui "

2014 ngabuktikeun A Banner Taun Pikeun iPi Leuleus

Moscow, Rusia - iPi Leuleus, LLC, dinten ngumumkeun yén moméntum di 2014 pikeun software andalannya parusahaan, iPi Motion Capture, terus jadi kuat diantara épék visual sarta studio kreatif di sakuliah dunya, kaasup pamingpin industri kawas rodeo FX, Big Puguh Robot, ruruntuyan Grup jeung Pocong Town Media. Pikeun iPi Leuleus, 2014 éta sataun ngeusi loba tinggi-titik mimitian ti ...

Maca deui "

Kalawan nyoko AES67 Standar, Riedel belah ngadeukeutan ka Goal of Leyuran maturan Standards-agnostik

AES67 / RAVENNA Konéktipitas Badé manjangkeun Pilihan Konsumén 'dina ngadegkeun Real-Time IP-Dumasar Audio Distribusi WUPPERTAL, Jerman - Dec. 23, 2014 - Dina komitmen -na pikeun nawiskeun fleksibel, produk kacida interoperable na leyuran, Riedel Communications dinten ngumumkeun rojongan na keur AES67 baku sarta kerangka téhnologi RAVENNA. Sanggup operasi di infrastructures jaringan nu aya, RAVENNA nyandak real-time distribution IP tina audio jeung ...

Maca deui "

Blackmagic Desain Announces Teranex Update 3.1

software anyar utama pikeun Teranex standar converters kaasup kontrol terpusat sadaya fitur Teranex, tambah anyar 12G-SDI mun conversions quad 3G-SDI nepi ka 2160p60 on Teranex Express! Blackmagic Desain geus ngumumkeun update utama pikeun anak Teranex 2D, 3D na Express converters. The Teranex 3.1 update nambahan aplikasi software anyar nu ngamungkinkeun para nasabah jarak jauh nyetél tur setélan robah ...

Maca deui "

Triveni Digital urang StreamScope MT-50 HDT Ngawulang Ku NewBay Media Produk Juara Award

Princeton, NJ - Dec. 22, 2014 - Triveni Digital dinten ngumumkeun yén StreamScope® MT-50 HDT, anyar real-time analisis stream angkutan DTV tur ngungkulan alat parusahaan, geus nampa hiji Produk Juara Award ti NewBay Media. The kontes panghargaan honors produk beredar nya éta diwanohkeun dina 2014 ngawula TV, video profésional, sarta siaran / pamaké radio online. Winners anu dipilih ku ...

Maca deui "

Cingcin Laurie Rubin carita urang dina Libur kalawan Crate & Laras

diréktur carita CHICAGO- Laurie Rubin ngarebut sumanget libur ngaliwatan setélan tempat dina pasangan beautifully crafted tina Iklan pikeun Crate & Laras sarta New York agénsi badag. Unggal titik 15 detik presents tina sekuen tabletops lavishly adorned kalayan pelat libur, silverware, gelas jeung asesoris, kalayan masing-masing tableau meticulously disusun kana nyarankeun ka rasa na personalities jalma béda. Themed "Libur ...

Maca deui "

AJA CION 4K / UltraHD / 2K / HD Produksi Kamera Ayeuna pengiriman barang

Maksimalkeun pungsi produksi jeung ngaleutikan pos jeung workflow 4K panggampangna acan AJA Video Systems 'CION 4K kaméra produksi / UltraHD / 2K / HD ayeuna ongkos global. Ergonomic na lightweight dina rarancang jeung konektipitas unparalleled, CION ™ sanggup shooting di 4K / UltraHD na 2K resolusi / HD. Dina-kaméra ngarekam langsung ka kulawarga Apple ProRes of CODEC, kaasup 12-bit ProRes 444, nyandak luar biasa newak kualitas gambar mun ...

Maca deui "

Yu + ko nyiptakeun 22-Story proyéksi Mapping spektakuler pikeun Grand Park urang NYELA

Groundbreaking tampilan bakal envelop Kota Aula dina sora jeung imagery 3D dina culmination tina hajatan taunan The Music Center urang Taun Anyar urang. HOLLYWOOD- Dina Hawa Taun Anyar urang, warga Los Angeles kudu hiji kasempetan pikeun saksi salah sahiji nu panggedéna mintonkeun 3D pemetaan digital dina sajarah Los Angeles. Salaku bagian The Music Center urang 2nd Taunan Grand Park urang NYELA ...

Maca deui "

Darren Aronofsky bisa Ngawulang kalawan MPSE Filmmaker Award

2015 MPSE Golden Reel Awards Atur pikeun Pébruari 15 Studio City, California - rai Motion Picture Sora (MPSE) dinten announces yén nagara éta bakal ngahargaan diréktur Academy Award-bieu Darren Aronofsky kalawan na Filmmaker Award taunan. The diréktur Noah, Hideung Swan, pegulat na film lianna keur dipikawanoh pikeun kontribusi beredar ka seni bioskop. Anjeunna bakal ...

Maca deui "

Gedang Rojongan kaméra, LLC Announces a Winner Anyar ti LP '54 klasik tripod sakumaha AbelCine Terus 25th ulang Ngulik

AbelCine Celebrates 25 Taun kalawan ekslusif giveaway di Wetan Basisir lokasi New York, NY, December 22, 2014-Nalika produk jeung jasa profésional panyadia AbelCine nembe hosted hajatan ulang 25th na di fasilitas na Manhattan, Gedang Kamera Rojongan, LLC, pamingpin di produksi tina innovating solusi rojongan kaméra, éta pleased lelang kaluar salah sahiji LP na '54 klasik Tripods ...

Maca deui "

Alat-alat iinditan Sahabat: A Study Case

Sakali anjeun narik éta sapotong anyar ngagurilap pakakas out of the box na atanapi crate tur nyetel eta up, Chances aya nu hal na paking bahan anu dipiceun cukup gancang - iwal aya rencana pikeun remen mindahkeun alat éta. produk paling dijieun teu meunang shipped dina wadah diwangun pikeun dipake deui sinambung. Sakali gear anjeun disetel-up di ...

Maca deui "

RoboCam bakal Poto YOU!

Nalika nyawalakeun kaméra, anu jejer biasana difokuskeun élmu optik atawa éléktronika anu pelengkap pamadegan élmu optik atawa ngabantu ningkatkeun gambar sababaraha fashion. A sawala ngeunaan kaméra bisa ogé ngabalukarkeun ngawangkong ngeunaan microphones kaméra; topik saperti bisa alami segue kana kumaha jempé operasi anu sapotong pakakas téh. Naon anu leuwih jarang keuna kana (saluareun fokus) mangrupakeun ...

Maca deui "

Digigram IQOYA * link IP Audio-Leuwih-IP System Angkutan earns kritis study Solusi 2014 Honor

IQOYA * link Diakuan pikeun stabilitas Anak na Reliability sakumaha study Audio-Leuwih-IP Solusi pikeun Aplikasi kritis MONTBONNOT, Perancis - Dec. 19, 2014 - The IQOYA * link IP audio-leuwih-IP sistem angkutan ti Digigram geus earned nu "Trophée de l'Embarqué Critique "(kritis study Solusi Trophy) di Assises de l'Embarqué 2014, Premier konvénsi Perancis pikeun industri study. Dibere Nov. 24 di Paris, anu ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!