imah » 2014 » Desember

Archives Bulanan: Désémber 2014

Variosystems 'Osprey Line: Capture Kartu Video, Saha?

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sanajan Variosystems nyaéta parusahaan jasa éléktronika modéren jeung internasional nu nyangka na tindakan comprehensively, maturan layanan global andsupport jaringan tina sistem optimal sarta solusi logistik, beginnings hina maranéhanana némbongkeun kumaha aranjeunna janten hiji parusahaan jasa éléktronika internasional nu geus 100% komitmen kana klien ' perlu di nyadiakeun layanan palanggan optimal sarta nasihat. Jalan balik di 1922, Mayor Jenderal ...

Maca deui "

Siaran Switchers: The Old Switcheroo ...

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Puseur hiji studio (hususna keur Productions hirup) nya éta Switcher Produksi. drive eusi kana sarimbag ieu mangrupa video depot na, upami judged pantes, ngajadikeun eta deui kaluar deui, reborn sakumaha eusi pikeun dispersal saharita atawa neundeun pending pelepasan. Bahan ngalir di palih jalur beus 'ngadatangan depot' na lamun ayeuna teh ngagaduhan barang katuhu, anu teknis ...

Maca deui "

2014 ngabuktikeun A Banner Taun Pikeun iPi Leuleus

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Moscow, Rusia - iPi Leuleus, LLC, dinten ngumumkeun yén moméntum di 2014 pikeun software andalannya parusahaan, iPi Motion Capture, terus jadi kuat diantara épék visual sarta studio kreatif di sakuliah dunya, kaasup pamingpin industri kawas rodeo FX, Big Puguh Robot, ruruntuyan Grup jeung Pocong Town Media. Pikeun iPi Leuleus, 2014 éta sataun ngeusi loba tinggi-titik mimitian ti ...

Maca deui "

Kalawan nyoko AES67 Standar, Riedel belah ngadeukeutan ka Goal of Leyuran maturan Standards-agnostik

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

AES67 / RAVENNA Konéktipitas Badé manjangkeun Pilihan Konsumén 'dina ngadegkeun Real-Time IP-Dumasar Audio Distribusi WUPPERTAL, Jerman - Dec. 23, 2014 - Dina komitmen -na pikeun nawiskeun fleksibel, produk kacida interoperable na leyuran, Riedel Communications dinten ngumumkeun rojongan na keur AES67 baku sarta kerangka téhnologi RAVENNA. Sanggup operasi di infrastructures jaringan nu aya, RAVENNA nyandak real-time distribution IP tina audio jeung ...

Maca deui "

Blackmagic Desain Announces Teranex Update 3.1

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

software anyar utama pikeun Teranex standar converters kaasup kontrol terpusat sadaya fitur Teranex, tambah anyar 12G-SDI mun conversions quad 3G-SDI nepi ka 2160p60 on Teranex Express! Blackmagic Desain geus ngumumkeun update utama pikeun anak Teranex 2D, 3D na Express converters. The Teranex 3.1 update nambahan aplikasi software anyar nu ngamungkinkeun para nasabah jarak jauh nyetél tur setélan robah ...

Maca deui "

Triveni Digital urang StreamScope MT-50 HDT Ngawulang Ku NewBay Media Produk Juara Award

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Princeton, NJ - Dec. 22, 2014 - Triveni Digital dinten ngumumkeun yén StreamScope® MT-50 HDT, anyar real-time analisis stream angkutan DTV tur ngungkulan alat parusahaan, geus nampa hiji Produk Juara Award ti NewBay Media. The kontes panghargaan honors produk beredar nya éta diwanohkeun dina 2014 ngawula TV, video profésional, sarta siaran / pamaké radio online. Winners anu dipilih ku ...

Maca deui "