imah » 2014 » Desember (Kaca 2)

Archives Bulanan: Désémber 2014

Cingcin Laurie Rubin carita urang dina Libur kalawan Crate & Laras

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

diréktur carita CHICAGO- Laurie Rubin ngarebut sumanget libur ngaliwatan setélan tempat dina pasangan beautifully crafted tina Iklan pikeun Crate & Laras sarta New York agénsi badag. Unggal titik 15 detik presents tina sekuen tabletops lavishly adorned kalayan pelat libur, silverware, gelas jeung asesoris, kalayan masing-masing tableau meticulously disusun kana nyarankeun ka rasa na personalities jalma béda. Themed "Libur ...

Maca deui "

AJA CION 4K / UltraHD / 2K / HD Produksi Kamera Ayeuna pengiriman barang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Maksimalkeun pungsi produksi jeung ngaleutikan pos jeung workflow 4K panggampangna acan AJA Video Systems 'CION 4K kaméra produksi / UltraHD / 2K / HD ayeuna ongkos global. Ergonomic na lightweight dina rarancang jeung konektipitas unparalleled, CION ™ sanggup shooting di 4K / UltraHD na 2K resolusi / HD. Dina-kaméra ngarekam langsung ka kulawarga Apple ProRes of CODEC, kaasup 12-bit ProRes 444, nyandak luar biasa newak kualitas gambar mun ...

Maca deui "

Yu + ko nyiptakeun 22-Story proyéksi Mapping spektakuler pikeun Grand Park urang NYELA

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Groundbreaking tampilan bakal envelop Kota Aula dina sora jeung imagery 3D dina culmination tina hajatan taunan The Music Center urang Taun Anyar urang. HOLLYWOOD- Dina Hawa Taun Anyar urang, warga Los Angeles kudu hiji kasempetan pikeun saksi salah sahiji nu panggedéna mintonkeun 3D pemetaan digital dina sajarah Los Angeles. Salaku bagian The Music Center urang 2nd Taunan Grand Park urang NYELA ...

Maca deui "

Darren Aronofsky bisa Ngawulang kalawan MPSE Filmmaker Award

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

2015 MPSE Golden Reel Awards Atur pikeun Pébruari 15 Studio City, California - rai Motion Picture Sora (MPSE) dinten announces yén nagara éta bakal ngahargaan diréktur Academy Award-bieu Darren Aronofsky kalawan na Filmmaker Award taunan. The diréktur Noah, Hideung Swan, pegulat na film lianna keur dipikawanoh pikeun kontribusi beredar ka seni bioskop. Anjeunna bakal ...

Maca deui "

Gedang Rojongan kaméra, LLC Announces a Winner Anyar ti LP '54 klasik tripod sakumaha AbelCine Terus 25th ulang Ngulik

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

AbelCine Celebrates 25 Taun kalawan ekslusif giveaway di Wetan Basisir lokasi New York, NY, December 22, 2014-Nalika produk jeung jasa profésional panyadia AbelCine nembe hosted hajatan ulang 25th na di fasilitas na Manhattan, Gedang Kamera Rojongan, LLC, pamingpin di produksi tina innovating solusi rojongan kaméra, éta pleased lelang kaluar salah sahiji LP na '54 klasik Tripods ...

Maca deui "

Alat-alat iinditan Sahabat: A Study Case

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sakali anjeun narik éta sapotong anyar ngagurilap pakakas out of the box na atanapi crate tur nyetel eta up, Chances aya nu hal na paking bahan anu dipiceun cukup gancang - iwal aya rencana pikeun remen mindahkeun alat éta. produk paling dijieun teu meunang shipped dina wadah diwangun pikeun dipake deui sinambung. Sakali gear anjeun disetel-up di ...

Maca deui "

RoboCam bakal Poto YOU!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nalika nyawalakeun kaméra, anu jejer biasana difokuskeun élmu optik atawa éléktronika anu pelengkap pamadegan élmu optik atawa ngabantu ningkatkeun gambar sababaraha fashion. A sawala ngeunaan kaméra bisa ogé ngabalukarkeun ngawangkong ngeunaan microphones kaméra; topik saperti bisa alami segue kana kumaha jempé operasi anu sapotong pakakas téh. Naon anu leuwih jarang keuna kana (saluareun fokus) mangrupakeun ...

Maca deui "

Digigram IQOYA * link IP Audio-Leuwih-IP System Angkutan earns kritis study Solusi 2014 Honor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

IQOYA * link Diakuan pikeun stabilitas Anak na Reliability sakumaha study Audio-Leuwih-IP Solusi pikeun Aplikasi kritis MONTBONNOT, Perancis - Dec. 19, 2014 - The IQOYA * link IP audio-leuwih-IP sistem angkutan ti Digigram geus earned nu "Trophée de l'Embarqué Critique "(kritis study Solusi Trophy) di Assises de l'Embarqué 2014, Premier konvénsi Perancis pikeun industri study. Dibere Nov. 24 di Paris, anu ...

Maca deui "