imah » 2015 IBC Tembongkeun » Siaran Darso Awards Datang ka IBC Tembongkeun #IBC2015 @IBCShow
2015 IBC Tembongkeun Broadcast Awards Darso

Siaran Darso Awards Datang ka IBC Tembongkeun #IBC2015 @IBCShow


AlertMe

Salawasna bringing anjeun teh mutlak pangalusna sarta panganyarna dina warta Industri studio sarta informasi, Magazine Darso Broadcast geus ngumumkeun balik ti "Broadcast Awards Darso," ka 2015 IBC Tembongkeun - pausahaan recognizing nyieun produk & jasa anyar jeung inovatif ka siaran na pos -production industri.

Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) Agustus 3, 2015 "Broadcast Darso Magazine" terus mingpin jalan ku lauding maranéhanana pausahaan industri studio keur advancements di sawah jeung inovasi unik dina produk jeung jasa.

The "Broadcast Awards Darso" bakal dibikeun ka pabrik exhibiting di 2015 IBC Tembongkeun. Sababaraha kriteria ditilik bakal kaasup originalitas, pamutahiran on téhnologi aya, qualities inventive sarta naha téhnologi ieu taneuh-pegatna na hiji kamajuan.

Siaran Darso Magazine bakal fitur produk unggul (s) sarta jasa (s) di 2015 IBC Tembongkeun dina Amsterdam tur di video online!

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal nominating hiji produk atawa jasa keur
Siaran Darso Awards di 2015 IBC Tembongkeun, kontak:

Siaran Darso Rojongan: [EMAIL PROTECTED]

###


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)