imah » 2015

Archives keu: 2015

Yu + ko. Kabukti kota Los Angeles kana Mammoth Digital Playground pikeun Grand Park sarta The Music Center urang NYELA

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dina tontonan immersive munggaran-di-na-jenis, imagery digital dazzling bakal kaciri "mumbul" antara Aula Kota, anu County Galéri Records sarta The Music Center urang Dorothy Chandler mastaka sakumaha Los Angeles diitung handap ka 2016. Hollywood-Di Hawa Taun Anyar urang, tilu wangunan iconic di kota Los Angeles baris nyadiakeun kanvas pikeun tampilan pemetaan proyéksi kawas nanaon katempo sateuacan. Bagian tina ...

Maca deui "

Video Alat 'Kacida diantisipasi PIX-E7 Ayeuna pengiriman barang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Perangkat Video PIX-E7 Anu Diantisipasi Ayeuna Ngirimkeun PIX-E Series Monitor Recorder Field Ngabagéakeun Modél Tujuh Inci Anyar pikeun Monitoring Precision sareng Advanced 4K Recording Family REEDSBURG, WI, 28 DESEMBER 2015 - Alat Video resep ngumumkeun yén Monitor lapangan rékaman PIX-E7 4K ayeuna dikintunkeun ka sadunya. Tujuh inci PIX-E7 mangrupikeun modél pangageungna dina PIX-E ...

Maca deui "

Éta Jalanna Serelek Bola - Nyoco pikeun Presentasi Taun Anyar!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Mimiti hal-hal - Kalayan usum liburan anu anyar di tukangeun urang, urang ningalikeun pandangan ngeunaan liputan média Hawa Taun Anyar! "Kami sakali deui nawiskeun pakan kolam renang gratis komérsial pikeun penyiar internasional sareng domestik, ogé toko online," saur Jeff Straus, Présidén, Countdown Entertainment, "pikeun ngabagi pikagumbiraeun ti Times Square sareng para penganut di penjuru dunya. Perayaan taun ayeuna bakal nampilkeun pagelaran musik ...

Maca deui "

Asisten Broadcast produser (2)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Lokasi Mullen: Boston MA AS Kami milari dua Asistén Produser Panyiaran kanggo gabung sareng tim produksi siaran Boston kami. Nyiapkeun perkiraan produksi…. Langkung >>

Maca deui "

Video produser / Redaksi intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Lokasi Everymarket: Produk Video New York NY AS, Edit:. Ngahasilkeun, Tembak sareng Édit video, sering dina tenggat waktos anu ketat. Milarian murid pilem / pidéo anu berpengalaman, rajin sareng inovatif pikeun… Langkung >>

Maca deui "

Videographer / fotografer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Lokasi Perawatan Plum: Rocklin CA US Ngagaduhan pamahaman anu langkung jero ngeunaan fotografi, produksi video, sareng éditan pidéo. Mahir pisan kana Adobe Photoshop, Premier, sareng Saatos Pangaruh…. Langkung >>

Maca deui "

Atikan Asisten, Media teknisi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Aurora Public Schools Lokasi: Aurora CO US Ngarojong kabutuhan audio sareng pidéo video; Laksanakeun inventarisasi buku, video, kasét, alat audio-visual sareng / atanapi alat produksi…. Langkung >>

Maca deui "