imah » 2015 » Januari

Archives Bulanan: Januari 2015

PESA, Key Code Media Rakan ka alamat Ngembang Minat di Multi-Kamera Streaming

Huntsville, Alabama - PESA, a desainer ngarah sarta produsén sahiji solusi streaming, dinten ngumumkeun hiji partnership anyar kalawan Key Code Media, a utama panyadia solusi media digital kalawan rojongan luar biasa tur jasa pikeun tungtung-to-tungtung sistem turnkey. integrator bakal ngasupkeun PESA Xstream panerapan streaming kana solusi na keur klien dina rupa pasar nangtung. "Simkuring bungah kacida ngeunaan nambahkeun ...

Maca deui "

Digital Pemberontakan mangka Mayor Apdet Pikeun Software Solusi Kollaborate Awan-Dumasar Pikeun Profesional Video Workflows

Digital Pemberontakan, pamekar tina video workflow parabot software efisiensi anjog, dinten ngumumkeun hiji Asép Sunandar Sunarya ti inovasi anyar pikeun solusi review sarta persetujuan software basis awan Kollaborate. The Kollaborate platform workflow transforms proses produksi / pos kreatif ku cara méré pamaké a dipercaya jeung ongkos suite efektip parabot pikeun streamline video na workflows audio. Komprehensif sarta adaptable, Kollaborate pitur instan eupan balik real-time, ...

Maca deui "

Albis Panyiaran Appoints Anyar Kepala Aksés Leyuran

Zurich - Jan. 30, 2015 - Albis Panyiaran dinten ngumumkeun yén nagara éta geus diangkat Eric van den Heuvel salaku kapala Unit aksés solusi bisnis parusahaan jeung anggota eksekutif teh dewan manajemén. Dina peran anyar-Na, van den Heuvel bakal jawab nyetir ngembangkeun, jualan, jeung pamasaran aksés bisnis Albis Panyiaran ', backhaul mobile, borongan, sarta ...

Maca deui "

Siap, siapkeun, Hirup! Langit News mimiti cicing disiarkeun dina layanan Inmarsat Global Xpress®.

30 Januari 2015 - ngahontal éta milestone panganyarna, Britania urang Langit News hasil siaran di live munggaran, dina hawa transmisi via jaringan anyar Inmarsat urang Ka-band satelit, Global Xpress® (GX). Maskumambang ku Network inovasi (ni) jeung Inmarsat, pokna News éta bisa hirup video HD stream leuwih satelit GX (Inmarsat-5 F1) jaringan broadband ti Athena keur 25th Januari warta pamilihan Yunani ...

Maca deui "

SSL C10 AIDS konsol IN mindahkeun balanja saluran ka HD produksi

Mississauga, Ontario - KOMUNITAS Propinsi Logika C10 Compact Digital Broadcast konsol padet geus dipasang di fasilitas tina populér siaran buta ritel Kanada urang The balanja Channel (TSC) kana rojong switch stasiun urang produksi ka pinuh-HD. Ieu téh mangrupa kakuatan, betah-of-pamakéan, canggih asisten produksi software jeung reliabilitas nu C10 anu pang gunana pikeun tim audio stasiun urang. TSC ...

Maca deui "

2015 HPA Tech mundur (r) Unveils dimekarkeun Sidang Jadwal

Kakuatan-dipak lineup di Preeminent Téhnologi Acara museurkeun Cicih cakrawala India Wells, CA - The Hollywood Post Alliance (r) (HPA) geus ngumumkeun jadwal final pikeun mundur 2015 HPA Tech (r), February 9th mun 13th, 2015 di India sumur, CA. The Tech mundur nyaéta gathering acan difokuskeun santai mana rékayasa, téhnologi jeung tokoh bisnis strategis gabung bakat kreatif luhur ka ...

Maca deui "

Kraft Olahraga Productions na Thistle Communications ngandelkeun Dejero pikeun sinyalna timely of Amérika Football Profesional

Dejero Mobile pamancar Ngidinan Kraft na Thistle Communications mun Cokot Video pikeun Fans Football Jeung Quality Leuwih alus tur Little lag Pohara Time Waterloo, Ontario - Jan. 29, 2015 - Dejero,-unggul pangajén pencipta platform industri urang pangkuatna sarta serbaguna produk newsgathering mobile , kiwari ngumumkeun yén Kraft Olahraga Productions na Thistle Communications dipaké dina terjal jeung bisa dibabawa Dejero hirup + ...

Maca deui "

Murid Ravensbourne ngarojong Live BVE siaran

London 29 Januari 2015 - Dina BVE 2015, nyandak tempat di Excel London ti 24-26 Pébruari, salapan murid ti London urang Ravensbourne sarjana Broadcast Téknik Film, sarta kursus TV bakal mangtaun mimitina-leungeun pangalaman dina produksi hirup ku anu ngabantu dina acara sapopoé live ti BVE acara lanté. "Simkuring téh kacida delighted bisa milu dina BVE tur bisa dipake ...

Maca deui "

Kasuksésan dina Palaksanaan AES67 / RAVENNA AES 'Plugfest' Validates Digigram urang

Interoperability Tés Acara nunjukkeun yén AES67 Standar Nyadiakeun gains Real di Standards basis Interconnecting Equipment MONTBONNOT, Perancis - Jan. 27, 2015 - Digigram dinten ngumumkeun yén nagara éta milu dina acara AES67 test interoperability dicekel ku AES migawé bareng kalayan EBU di Institut bulu Rundfunktechnik (IRT) dina Munich telat di 2014. Dina ieu "Plugfest," Digigram sarta ngical paralatan pilih lianna ...

Maca deui "

Dalet ngajalankeun Anyar Free Atikan Platform, "Dalet Akademi"

Paris, Perancis - January 28, 2015 - Dalet Digital Media Systems, a panyadia anjog sahiji solusi software basis pikeun organisasi media, dinten ngumumkeun peluncuran platform na anyar online pendidikan, Dalet Akademi. Catering ka disiarkeun na professional média jeung peminat sakuliah dunya, anu Dalet Akademi bakal nutupan rupa-lega jejer anu henteu ngan teknis, tapi ngabahas bisnis ...

Maca deui "

Daniel S. McCoy, CAS., Hurung OFF ON sora alat 664 produksi mixer

Routing éksténsif jeung Digital Audio Sorangan ngabuktikeun mangpaat Dina Siapkeun ti Anyar Projects Los Angeles, CA, January 27, 2015 - Salaku nu boga sarta operator of ToneMesa, Inc., nu parusahaan lokasi na pos-produksi audio dumasar di Los Angeles, mixer Daniel S . McCoy, CAS., understands pentingna motret sora anu luar biasa pikeun proyék-proyék klien na '. Dina raraga ngahontal ieu, ...

Maca deui "

EditShare Kapal Geevs 7 Video Server pikeun Post, Broadcast sarta Olahraga

Boston, MA - January 27, 2015 - EditShare®, pamingpin téhnologi di gudang média dibagikeun na tungtung-to-tungtung solusi tapeless workflow, dinten ngumumkeun sékrési Vérsi 7 of rentang Geevs miboga ingest na playout server video. Geevs 7 nambahan host fitur anyar kaasup integrasi ditingkatkeun ku gudang EditShare urang dibagikeun jeung Aliran solusi manajemen asset media. Tara Montford, ...

Maca deui "

RCS Gears Up pikeun Super Saeful XLIX siaran

24 RCS Mobile Workstations Hit Lapang ka Mempermudah Cim Di-Air grafik pikeun Gameday sinyalna Burbank, CA - Dina antisipasi Super Saeful XLIX, dijadwalkeun pikeun Pébruari 1, 2015 di Universitas Stadion Phoenix, kanyataanana Cék Systems (RCS) geus deployed 24 tina solusi hardware / software mobile -na pikeun jaringan kayaning DirecTV, ESPN na NFLN mun enliven nempokeun studio jauh ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications acquires RGB Jaringan

Akuisisi ngaronjatkeun Bayangkeun kamampuhan distribution video Communications 'tungtung-to-tungtung kalawan Cim Ad Insertion, Ngan-di-Time bungkusan na Awan DVR Téhnologi Bayangkeun Komunikasi, pamingpin pasar di manajemén iklan jeung solusi infrastruktur video porsi jaringan TV global, stasiun siaran, multichannel video distributor programming, pamaréntah jeung pasar perusahaan, geus ngumumkeun eta geus nandatanganan perjanjian definitif pikeun acquire aset of RGB Jaringan, Inc., ...

Maca deui "

Video Besar Leyuran Orad urang Ayeuna Enhanced ku Web basis Configurator Alat keur ngaronjat Kekecapan

January 27, 2015 - Dinten, Orad geus ngumumkeun yén solusi témbok video na geus ditingkatkeun ku Layout Configurator, sahingga operator pikeun nyieun atawa ngedit perenah video HDVG maranéhna ngajadikeun sinyal ti web browser. Perobahan konfigurasi nu diropéa sacara real waktu sangkan sakabéh parobahanana bisa dititenan hirup. The Layout Configurator ngamungkinkeun pikeun setelan gancang jeung ...

Maca deui "

VideoFilm modern Nyadiakeun Warna grading and Services redaksi pikeun Golden Globe Nominee "The Book of Kahirupan"

Senior Supervising Colorist Dave Cole collaborates kalawan Diréktur Jorge R. Gutierrez pikeun mantuan nyangking breathtaking animasi petualangan kana kahirupan. Burbank, Calif.-Final karya pos produksi pikeun 20th Abad Fox sarta Reel FX animasi Studios 'The Book of Kahirupan, a nominee Golden Globe pikeun Best Lucu Film Feature, ieu réngsé dina VideoFilm Modern. Usaha bulan-lila aub hiji kolaborasi sengit antara ...

Maca deui "