imah » 2015 » Januari

Archives Bulanan: Januari 2015

PESA, Key Code Media Rakan ka alamat Ngembang Minat di Multi-Kamera Streaming

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Huntsville, Alabama - PESA, a desainer ngarah sarta produsén sahiji solusi streaming, dinten ngumumkeun hiji partnership anyar kalawan Key Code Media, a utama panyadia solusi media digital kalawan rojongan luar biasa tur jasa pikeun tungtung-to-tungtung sistem turnkey. integrator bakal ngasupkeun PESA Xstream panerapan streaming kana solusi na keur klien dina rupa pasar nangtung. "Simkuring bungah kacida ngeunaan nambahkeun ...

Maca deui "

Pemberontakan Digital Kéngingkeun Apdet Utama Pikeun Ngabéréskeun Solusi Software Berbasis Cloud Ud Pikeun Workflows Video Profesional

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Digital Pemberontakan, pamekar tina video workflow parabot software efisiensi anjog, dinten ngumumkeun hiji Asép Sunandar Sunarya ti inovasi anyar pikeun solusi review sarta persetujuan software basis awan Kollaborate. The Kollaborate platform workflow transforms proses produksi / pos kreatif ku cara méré pamaké a dipercaya jeung ongkos suite efektip parabot pikeun streamline video na workflows audio. Komprehensif sarta adaptable, Kollaborate pitur instan eupan balik real-time, ...

Maca deui "

Albis Panyiaran Appoints Anyar Kepala Aksés Leyuran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Zurich - Jan. 30, 2015 - Albis Panyiaran dinten ngumumkeun yén nagara éta geus diangkat Eric van den Heuvel salaku kapala Unit aksés solusi bisnis parusahaan jeung anggota eksekutif teh dewan manajemén. Dina peran anyar-Na, van den Heuvel bakal jawab nyetir ngembangkeun, jualan, jeung pamasaran aksés bisnis Albis Panyiaran ', backhaul mobile, borongan, sarta ...

Maca deui "

Siap, siapkeun, Hirup! Langit News mimiti cicing disiarkeun dina layanan Inmarsat Global Xpress®.

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

30 Januari 2015 - ngahontal éta milestone panganyarna, Britania urang Langit News hasil siaran di live munggaran, dina hawa transmisi via jaringan anyar Inmarsat urang Ka-band satelit, Global Xpress® (GX). Maskumambang ku Network inovasi (ni) jeung Inmarsat, pokna News éta bisa hirup video HD stream leuwih satelit GX (Inmarsat-5 F1) jaringan broadband ti Athena keur 25th Januari warta pamilihan Yunani ...

Maca deui "

SSL C10 KONSOL SIDANG DI MEMBANGKAN CHANNEL MENGHADI HADAMAT HD

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Mississauga, Ontario - KOMUNITAS Propinsi Logika C10 Compact Digital Broadcast konsol padet geus dipasang di fasilitas tina populér siaran buta ritel Kanada urang The balanja Channel (TSC) kana rojong switch stasiun urang produksi ka pinuh-HD. Ieu téh mangrupa kakuatan, betah-of-pamakéan, canggih asisten produksi software jeung reliabilitas nu C10 anu pang gunana pikeun tim audio stasiun urang. TSC ...

Maca deui "

2015 HPA Tech mundur (r) Unveils dimekarkeun Sidang Jadwal

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kakuatan-dipak lineup di Preeminent Téhnologi Acara museurkeun Cicih cakrawala India Wells, CA - The Hollywood Post Alliance (r) (HPA) geus ngumumkeun jadwal final pikeun mundur 2015 HPA Tech (r), February 9th mun 13th, 2015 di India sumur, CA. The Tech mundur nyaéta gathering acan difokuskeun santai mana rékayasa, téhnologi jeung tokoh bisnis strategis gabung bakat kreatif luhur ka ...

Maca deui "

Kraft Olahraga Productions na Thistle Communications ngandelkeun Dejero pikeun sinyalna timely of Amérika Football Profesional

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dejero Mobile pamancar Ngidinan Kraft na Thistle Communications mun Cokot Video pikeun Fans Football Jeung Quality Leuwih alus tur Little lag Pohara Time Waterloo, Ontario - Jan. 29, 2015 - Dejero,-unggul pangajén pencipta platform industri urang pangkuatna sarta serbaguna produk newsgathering mobile , kiwari ngumumkeun yén Kraft Olahraga Productions na Thistle Communications dipaké dina terjal jeung bisa dibabawa Dejero hirup + ...

Maca deui "

Murid Ravensbourne ngarojong Live BVE siaran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

London 29 Januari 2015 - Dina BVE 2015, nyandak tempat di Excel London ti 24-26 Pébruari, salapan murid ti London urang Ravensbourne sarjana Broadcast Téknik Film, sarta kursus TV bakal mangtaun mimitina-leungeun pangalaman dina produksi hirup ku anu ngabantu dina acara sapopoé live ti BVE acara lanté. "Simkuring téh kacida delighted bisa milu dina BVE tur bisa dipake ...

Maca deui "