imah » 2015 » Januari (Kaca 17)

Archives Bulanan: Januari 2015

VFX Megapolitan Jon Massey ngagabung FuseFX

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dua-waktos Emmy nominee ngarah épék tim pikeun AMC urang "Hurungkeun." Burbank-Visual Balukar Megapolitan Jon Massey, a 2-waktos Emmy nominee anu sks kaasup vampir drama HBO Leres Getih, geus ngagabung FuseFX. Dina proyék kahijina kalayan studio, Massey ieu porsi sakumaha VFX Megapolitan pikeun Aktipkeun, serial Perang Revolusioner kiwari di musim kadua dina AMC. Kalawan leuwih ti 10 ...

Maca deui "

"Game of Thrones" Colorist Joe Finley ngagabung Chainsaw

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles-Award-unggul colorist Joe Finley, anu sks ngawengku runtuyan Game HBO of Thrones, geus ngagabung Chainsaw, a division The SIM Grup. A Samaun mibanda leuwih ti 20 taun pangalaman dina fitur jeung televisi episodic, Finley bakal dianggo kaluar tina hiji téater DI di fasilitas Hollywood Chainsaw urang, karek dilengkepan Da Vinci Sistim ngabéréskeun grading kaayaan-of-nu-seni. Anjeunna ...

Maca deui "

manajemén asset Media: tombol ka kasuksésan bisnis

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ku: Kevin Usher, diréktur ruas na pamasaran produk, siaran jeung media, Avid Dina usaha lingkungan média dinten ieu aya dina tekenan sengit pikeun ngaronjatkeun monetization eusi na ngamaksimalkeun efisiensi operasional. Aranjeunna nuju diperkirakeun ngalakukeun leuwih-mun nyieun eusi leuwih pikeun leuwih platform na nganteurkeun ka beuki jalma-ngarah kudu manggihan cara anyar pikeun ngamankeun revenues, kalan jasa earn ...

Maca deui "