imah » 2015 » Januari (Kaca 5)

Archives Bulanan: Januari 2015

Slovak TV parantos kalayan hasil Achieves Audio Loudness minuhan Kira NUGEN Audio Loudness Manajemén sarta pangimeutan Pakakas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Leeds, UK - Jan. 21, 2015 - NUGEN Audio dinten ngumumkeun yén Slovak TV, nu mangrupakeun bagéan tina Radio sarta Télévisi of Slowakia (RTVS), jaringan televisi umum ngarah Slowakia urang, geus ngadopsi suite pinuh ku NUGEN Audio parabot loudness, kaasup nu VisLM-H loudness visual méteran, ISL antar-sampel leres-puncak limiter, LM-bener alat loudness stand-nyalira, sareng angkatan-processing alat loudness koreksi LMB. ...

Maca deui "

AJA Ngaluarkeun KONA Kahijian Anyar sareng Perangkat lunak Io Nganteurkeun Deui Platform Pikeun Parangkat Lunak Katilu

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pelepasan v12.1 Anyar Ngagabungkeun Supir Alat AJA sareng Pemasang Plug-in installer Grass Valley, CA (Januari 22, 2015) - AJA Video System ayeuna dileupaskeun parangkat lunak v12.1 anyar kanggo Mac sareng Windows, pikeun anu munggaran nyayogikeun hiji alat sadayana dina sadaya-hiji. supir sareng dipasangkeun Plug-per platform kanggo sadaya pangiriman AJA édit sareng hardware streaming. Parangkat lunak anyar ngadukung ...

Maca deui "

AJA Ngaronjatkeun Dukungan pikeun Telestream Wirecast sareng Kaluaran Software V12.1 Anyar pikeun KONA sareng Io

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Range Expanded of AJA Products Support Wirecast 5.x sareng 6.x Kaluaran Kalayan Input HD Channel Channel sareng Langkung Grass, CA (Januari 22, 2015) - Kalayan sékrési KONA sareng Io v12.1 Software anyar, Sistem Video AJA parantos nyirorot. rojongan ngalegaan pikeun Telestream Wirecast 5.x sareng 6.x kalayan input HD saluran saluran atanapi 4K / sokongan UltraHD dina Windows sareng Mac ...

Maca deui "

Canggih Broadcast Leyuran ngabagéakeun Andrew Cox sakumaha Insinyur Senior

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

SEATAC, WA - video Profesional sarta Sistem audio teguh integrasi Advanced Broadcast Leyuran (ABS) dinten ngumumkeun Andrew Cox geus ngagabung parusahaan salaku insinyur senior, éféktif Jan. 5. A insinyur siaran keur leuwih ti 20 taun, Cox geus dilaksanakeun posisi senior rékayasa kalawan sababaraha firms AS, kaasup Digitiz, AZCAR AS, sarta Megahertz Broadcast Systems. Anjeunna ogé lulugu ...

Maca deui "

Basque penyiar ETB installs Riedel Communications infrasturktur di Center Produksi Main di Donosti-San Sebastian

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

WUPPERTAL, Jerman - Jan. 21, 2015 - Riedel Komunikasi, panyadia of pioneering video real-time, audio, data, jeung jaringan komunikasi, dinten ngumumkeun yén Basque penyiar Euskal Irrati Telebista (ETB) geus deployed a Riedel Artist matrix digital sistem telepon di antara kamar jeung kamar dina puseur na primér produksi di Miramón (Donosti-San Sebastian). Disadiakeun jeung terpadu ku basis Madrid Riedel reseller Crosspoint, leyuran Artist ngarojong telepon di antara kamar jeung kamar fléksibel ...

Maca deui "

Orad na Kronomav Bawa nyukcruk melengkung ka Virtual Studios

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

January 20, 2015 - Orad na Kronomav dinten ngumumkeun yén maranéhna geus ditambahkeun ka Kronomav K2 robotized melengkung Dolly kana daptar Orad Virtual Studio na Augmented kanyataanana, sarta Kronomav Sistim robotic integrations. Kalayan rojongan pikeun tracking melengkung, siaran miboga kamampuh mindahkeun dina studio dina rail lempeng jeung melengkung, muka nepi kemungkinan sajajalan pikeun nyieun ...

Maca deui "

Kristal Visi ngaleupaskeun hiji solusi dewan pikeun reureuh jeung ngolah audio wae

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

ADP 310 mangrupa produk multi-fungsi panganyarna Kristal Visi urang dirancang ngahemat insinyur duit jeung spasi rak. ADP 310 mangrupakeun garis reureuh audio serbaguna na prosésor pikeun sababaraha saluran AES diskrit atawa audio analog, sarta bisa Sajaba dipaké salaku hiji shuffler audio. ADP 310 mangrupakeun leyuran hiji produk pikeun sakabéh diskrit audio reureuh jeung ngolah syarat - ...

Maca deui "

Planét Pangaweruh, dina-demand channel dokumenter anyar, ngajalankeun on Freeview

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

London, 22 Januari 2015: Planét Pangaweruh, layanan dina paménta anyar maturan HD bébas-to-view na programming dokumenter SD, geus dibuka di Inggris via channel Freeview 245. Planét Pangaweruh ciri hiji rentang éksténsif ngeunaan documentaries faktual kualitas luhur sakuliah kategori kaasup sajarah, alam, travel, kids, jalma jeung budaya, sains jeung téhnologi. Planét Pangaweruh téh Video Dina Paménta 365 Ltd ...

Maca deui "