imah » 2015 » Pebruari

Archives Bulanan: Pébruari 2015

NAB Tembongkeun urang Summit Téhnologi on Bioskop nu dihasilkeun dina Partnership Jeung SMPTE, bade difokuskeun Gedong nu Future of Storytelling

Summit draws Industri Para ahli kana Sawalakeun Wayah sareng munculna Panyiaran na Dampak Maranéhna dina Seni Élmu of Storytelling bodas dataran, Ny - Feb. 27, 2015 - The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE (R)), nu pamimpin di sakuliah dunya dina standar gerak-Imaging jeung atikan keur komunikasi, media, hiburan, jeung industri téknologi, kiwari ngumumkeun yén 2015 NAB Tembongkeun urang ...

Maca deui "

Tetempoan & Sora bioskop nambahna Harman urang Studer Vista X Digital konsol

Tetempoan & Sora bioskop, salah sahiji pausahaan téater basis Biblically paling unik tur suksés di dunya, geus dedicated ka "Bringing Alkitab mun Kahirupan" kalawan runtuyan kagiatan Productions tahap immersive ngagambarkeun carita Kristen anu mindeng ... Sumber: livedesignonline.com Tempo on Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily Edition

Maca deui "

NAB Tembongkeun 2015

Hoyong ningali sagala gear newest (kawas nu #ALEXA mini) di #NABshow taun ieu? Pastikeun pikeun didatangan #abelNAB stan C8008! t.co/B2RSlCgWJS Sumber: training.abelcine.com Tempo on Scoop.it - ​​Téknik Broadcast

Maca deui "

NAB Tembongkeun fokus dina Future of Pangiriman Kandungan | NAB Tembongkeun

Pikeun # OTT ... na saluareun! Masa depan pangiriman eusi, pangalaman, sarta monetization bisa diulas di #NABShow dina April t.co/FVCntlfkcW Sumber: www.nabshow.com Tempo on Scoop.it - ​​Broadcast Téknik

Maca deui "

video Panasonic anyar jeung kaméra stills bisa ngumumkeun dina acara 2015 NAB

Panasonic baris ngawanohkeun kaméra poto per tilu hibrid / video anyar Micro Opat di 2015 NAB acara (April 11-16th). Sumber: www.hristotodorov.com Tempo on Scoop.it - ​​Téknik Broadcast

Maca deui "

NAB Tembongkeun pokus Leuwih-The-Top Eusi Taliwang

NAB Tembongkeun pokus Leuwih-The-Top Eusi Pangiriman Sumber: www.tmcnet.com Tempo on Scoop.it - ​​Téknik Broadcast

Maca deui "

2015 NAB Tembongkeun #NABShow Pendaftaran

Dupi anjeun didaptarkeun hadir dina 2015 NAB Tembongkeun acan? Ieu ampir telat! Ngadaptar dieu! Tur pastikeun ngagunakeun Broadcast Darso urang Exhibitor-Tamu Code: LV3662

Maca deui "

Jeruk Perancis Deploys Multiscreen Platform nyambung Jeung Viaccess-Orca urang perjalanan Solusi

TV madhab Solusi Viaccess-Orca urang, digabungkeun jeung Capgemini Panyiaran, Aktipkeun Oranyeu jeung Nyadiakeun a Garapan Multiscreen hasil ngahijikeun Tatar mun 23 sajuta palanggan Perancis Paris - Feb. 27, 2015 - Viaccess-Orca, pamingpin global dina panangtayungan sarta enhancement tina jasa eusi, ngumumkeun dinten anu Oranyeu, hiji operator telekomunikasi ngarah, geus dibuka hiji layanan multiscreen OTT di Perancis ngagunakeun perjalanan parusahaan - ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications - leuwih badag pikeun The 2015 NAB Tembongkeun

Sunnyvale - yén bustling kota di California urang Silicon Valley geus katempo acan sejen akuisisi perusahaan dimaksudkan pikeun ngaronjatkeun pilihan sarta kalenturan di séktor media. RGB Jaringan, Inc., pamaén utama dina méré solusi pikeun kiriman video on sababaraha layar, geus miboga mayoritas karyawan na satuju gabung sareng Bayangkeun Komunikasi, hiji béntang rising di media, jeung ...

Maca deui "

Glookast - lem The nu ngiket! Tempo éta aya di 2015 NAB Tembongkeun

Jalma anu mindeng judged ku parusahaan aranjeunna tetep; prinsip nu sarua bisa dilarapkeun ka pausahaan - GLOOKAST ngajaga sawatara pausahaan metot pikeun mitra téhnologi, kaasup: Objék Matrix, Nearline Panyimpenan Workflows, Interplay wéb Layanan API, (developer otorisasi pikeun) Avid, XAVC, HDCAM SR (SStP), sarta Sony. Glookast ogé mibanda sababaraha mitra reselling - ditambah panganyarna pikeun daptar nu ...

Maca deui "

iPi Leuleus Announces Motion Capture Rojongan pikeun 16 USB Kaméra, Opat Kinect 2 Sénsor na Tilu nyukcruk Actor

Moscow, Rusia - iPi Leuleus, LLC, dinten ngumumkeun groundbreaking perbaikan kinerja mun iPi Motion Poto Vérsi 3.0, garis canggih parusahaan tina téhnologi markerless gerak newak. Apdet panganyarna kaasup pungsi rekaman anyar disebarkeun yén susunan hiji standar keur motret video nyingkronkeun ku cara méré nepi ka 16 rojongan kaméra USB atawa sababaraha sensor Kinect 2 dirékam onto sababaraha PCS mangsa ...

Maca deui "

Luhur-profil video wartawan ngarebut laporan médan nangtang jeung sistem Gedang hawa tripod

SUMATERA BARAT, Australia, February 26, 2015-Nalika The New York Times video wartawan Yunus M. Kessel ieu nembe tasked kalawan shooting documentaries warta di bagian Cina, anjeunna milih ngandelkeun Gedang Kamera Equipment Rojongan, pamingpin dina produksi innovating solusi rojongan kaméra, sarta Air na tripod System. "Kuring geus maké Gedang tripods éksklusif saprak 2012 ...

Maca deui "

Rékayasa Manajer -Netherlands, Broadcast and Services Media

Hilversum Téknik Manajer -Netherlands, Broadcast jeung Media Layanan Sumber: jobs.ericsson.com Tempo on Scoop.it - ​​Téknik Broadcast

Maca deui "

Purwokerto siaran Insinyur | Fox Hiburan Grup | Los Angeles, CA | Greenlightjobs.com

Siaran Purwokerto Insinyur diperlukeun ku Fox Hiburan Grup. Sumber: www.greenlightjobs.com Tempo on Scoop.it - ​​Téknik Broadcast

Maca deui "

Ikegami mun némbongkeun HD, 4K na 8K kaméra tech di NAB - The Broadcast Sasak - Nyambungkeun IT pikeun siaran

Arurang dedicated ka ngajaga siaran professional abreast tina téknologi panganyarna. Sumber: www.thebroadcastbridge.com Tempo on Scoop.it - ​​Téknik Broadcast

Maca deui "

FCC Pupuhu Tom fahad mun Alamat 2015 NAB Tembongkeun | NAB Tembongkeun

FCC Pupuhu Tom fahad mun Alamat 2015 NAB Tembongkeun | NAB Tembongkeun t.co/4tj2dNXsMW Sumber: www.nabshow.com Tempo on Scoop.it - ​​Téknik Broadcast

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!