imah » 2015 » Pebruari

Archives Bulanan: Pébruari 2015

NAB Tembongkeun urang Summit Téhnologi on Bioskop nu dihasilkeun dina Partnership Jeung SMPTE, bade difokuskeun Gedong nu Future of Storytelling

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Summit draws Industri Para ahli kana Sawalakeun Wayah sareng munculna Panyiaran na Dampak Maranéhna dina Seni Élmu of Storytelling bodas dataran, Ny - Feb. 27, 2015 - The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE (R)), nu pamimpin di sakuliah dunya dina standar gerak-Imaging jeung atikan keur komunikasi, media, hiburan, jeung industri téknologi, kiwari ngumumkeun yén 2015 NAB Tembongkeun urang ...

Maca deui "

Tetempoan & Sora bioskop nambahna Harman urang Studer Vista X Digital konsol

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tetempoan & Sora bioskop, salah sahiji pausahaan téater basis Biblically paling unik tur suksés di dunya, geus dedicated ka "Bringing Alkitab mun Kahirupan" kalawan runtuyan kagiatan Productions tahap immersive ngagambarkeun carita Kristen anu mindeng ... Sumber: livedesignonline.com Tempo on Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily Edition

Maca deui "

NAB Tembongkeun 2015

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hoyong ningali sagala gear newest (kawas nu #ALEXA mini) di #NABshow taun ieu? Pastikeun pikeun didatangan #abelNAB stan C8008! t.co/B2RSlCgWJS Sumber: training.abelcine.com Tempo on Scoop.it - ​​Téknik Broadcast

Maca deui "

Jeruk Perancis Deploys Multiscreen Platform nyambung Jeung Viaccess-Orca urang perjalanan Solusi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

TV madhab Solusi Viaccess-Orca urang, digabungkeun jeung Capgemini Panyiaran, Aktipkeun Oranyeu jeung Nyadiakeun a Garapan Multiscreen hasil ngahijikeun Tatar mun 23 sajuta palanggan Perancis Paris - Feb. 27, 2015 - Viaccess-Orca, pamingpin global dina panangtayungan sarta enhancement tina jasa eusi, ngumumkeun dinten anu Oranyeu, hiji operator telekomunikasi ngarah, geus dibuka hiji layanan multiscreen OTT di Perancis ngagunakeun perjalanan parusahaan - ...

Maca deui "