imah » 2015 » Pebruari (Kaca 30)

Archives Bulanan: Pébruari 2015

PESA Mitra kalawan Omega Broadcast pikeun nganteurkeun Leyuran Streaming

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Huntsville, Alabama - PESA, a desainer ngarah sarta produsén sahiji solusi streaming, dinten ngumumkeun hiji partnership anyar kalawan Omega Broadcast Grup, a utama panyadia solusi AV kantor pusatna di Austin, Texas, mun ngasupkeun panerapan PESA Xstream kana solusi streaming na keur hiburan, siaran, perusahaan, atikan, sarta imah klien ibadah. "Simkuring nuju ningali ngabeledug di minat produksi multi Cam na streaming ...

Maca deui "

Sonnet Panyiaran di 2015 NAB Tembongkeun:

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

2015 NAB Tembongkeun Sonnet Panyiaran Booth SL10824 xMac (TM) Pro Server Dina 2015 NAB Tembongkeun, Sonnet bakal fitur Avid (R) -qualified xMac (TM) Pro Server, leyuran rackmount inovatif na kalawan diwangun-di Thunderbolt (TM) 2- mun-PCI Express (R) ékspansi (PCIe (R)) pikeun Mac Pro anyar (R). The xMac Pro Server aman mounts komputer horisontal jero hiji 4U dipager modular dirancang husus, ngahubungkeun tilu liang PCIe 2.0 via ...

Maca deui "

NVerzion 2015 NAB Témbongkeun EXHIBITOR sawangan - Booth N4028

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Di 2015 NAB Tembongkeun, NVerzion (R) baris ngawanohkeun automation sarta manajemén asset média solusi hareup generasi, kaasup kamampuan dumasar-awan nu ngamaksimalkeun efficiencies operasional siaran 'na expenses modal jeung operasi handap bari sangkan nyadiakeun kualitas-punjul dina hawa presentasi. Démonstrasi pasangan NVerzion bakal ngembarkeun hiji partnership anyar seru di 2015 NAB Tembongkeun dirancang pikeun streamline operasi siaran. NVerzion bakal némbongkeun integrasi ...

Maca deui "

Venera Produk di 2015 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

2015 NAB Témbongkeun Tilik Venera Technologies Booth N5136 April 13-16, Las Vegas Pulsar (TM) PPU (Pay-Per-Paké) Venera komitmen kana nyadiakeun parabot QC kanggo tiap pamaké dina ranté peunteun, kaasup panyipta eusi leutik sareng imah butik postproduction . Leyuran Pulsar (TM) PPU (Pay-Per-Use) ngagambarkeun komitmen ieu ku cara méré kamampuan anu berharga pikeun pamaké anu hoyong nerapkeun kualitas QC langsung tanpa nyieun pamaréntahan ...

Maca deui "

Harmonik sarta téknologi ieu Transformasi Kandungan regionalisasi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Gabungan maturan Centralizes Pangiriman Silih aliran Kandungan sakuliah nagara golongan-Hiji Operator Footprints, Sangkan Regionalized Channel Nempo Denver jeung San Jose, Calif - Feb. 10, 2015 - harmonik. (NASDAQ: HLIT), pamingpin di sakuliah dunya dina infrastruktur pangiriman video, sarta kieu téhnologi nu mantuan MVPDs jeung programer monetize jeung nganteurkeun eusi ka layar sagala, kiwari ngumumkeun hiji partnership nu nyandak program multichannel video ...

Maca deui "

BVE 2015: Facilis na StorageDNA ka fitur Lapang-Kabuktian Tanjungjaya Panyimpenan na LTO LTFS Archiving workflow

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

StorageDNA, Inc., nu panyadia of nearline na archiving solusi workflow calakan, tur Facilis Téhnologi, a panyadia gudang dibagikeun, dinten ngumumkeun yén pausahaan baris showcase téknologi lawanna maranéhanana di dibagikeun R30 ngadeg di BVE 2015, bisa dilaksanakeun di Excel London on Pébruari 24-26, 2015. Facilis na StorageDNA boga partnership kuat tur jujutan nyadiakeun gudang dibagikeun jeung LTO ...

Maca deui "