imah » 2015 » Pebruari (Kaca 38)

Archives Bulanan: Pébruari 2015

Cinegy announces partnership anyar kalawan ngarahul Dagang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Munich, Jérman 2 Pébruari 2015 - Cinegy, nu tumuwuh sarta ngahasilkeun teknologi software pikeun ngolah digital video, manajemén asset, komprési video, playout na automation, dinten ngumumkeun hiji partnership anyar kalawan ngarahul Dagang, salah sahiji distributor ngarah India ngeunaan téhnologi multimédia di India. Dhiren Shah, Rakan di ngarahul Dagang, ngomong, "produk olahan video digital Cinegy urang pelengkap portopolio produk urang aya na ...

Maca deui "