imah » 2015 » Maret

Archives Bulanan: Maret 2015

Bexel Expands inventory kalawan Investment di lenses Fujinon Cabrio

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Parusahaan ngajalankeun Full-sensor Imaging prakarsa jeung tumuwuh Rojongan pikeun 4K Produksi Burbank, Calif -. Bexel, hiji unit ti Vitec Grup urang Divisi Layanan sarta panyadia sakuliah dunya ngarah tina jasa siaran na leyuran, geus ngumumkeun meuli lenses 28 Cabrio PL Cine tina Fujifilm, produsén global ngarah alat optik. Investasi utama, totaling leuwih ti 1.5 juta ...

Maca deui "

FSR Ngaran Winners of Twitter kontes Link Salila NSCA Usaha & Konférénsi Kapamingpinan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Woodland Park, NJ - FSR, produsén ngarah tina rupa-rupa produk keur audio / video, atikan, silaturahmi, pamaréntah, sareng pasar agama, nyaeta reueus ngembarkeun winners of Twitter kontes teh sukses pausahaan disponsoran salila NSCA panganyarna bisnis jeung Konférénsi Kapamingpinan dina Tampa, FL. Konferéensi, nu geus jadi platform paling kasohor industri pikeun pangajaran-tingkat eksekutif ...

Maca deui "

Shotoku Announces Landmark Sale Pikeun Argentinian penyiar America TV

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Buenos Aires, Argéntina - Shotoku Broadcast Systems, produsén internasional ngarah produk rojongan kaméra canggih, geus ngumumkeun diobral jeung pamasangan titincakan lightweight 15 Shotoku TP-200 sarta kaayaan-of-nu-seni SX300 EFP pan & Dengdekkeun sistem sirah ka Amérika TV, saluran milik Multimedios Amérika dumasar di Buenos Aires, salah sahiji luhur lima saluran televisi nasional nagara urang. Stasiun ...

Maca deui "

Rai gerak Gambar Sora (MPSE) Elects Déwan Direksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Studio City, rai California -The Motion Picture Sora (MPSE) dinten announces hasil Board taunan miboga pamilihan Direksi. Kapilih pikeun istilah dua taun di korsi Eksekutif anu Jeremy J. Gordon sakumaha Sersan-di-leungeun, Paul Rodriguez salaku Bendahara na Tandaan Lanza salaku Wawakil Présidén. Aranjeunna gabung kantor neraskeun Frank Morrone (Presiden) jeung Christopher Reeves (Sekretaris). Lanza na Rodriguez éta incumbents. Sajaba ti, ...

Maca deui "

Diréktur Britania Comedy Nick Santang ngagabung Asli

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles-Asli geus ngahontal kaluar ka London pikeun asup salah sahiji direksi komedi komérsial luhur Inggris urang. Nick Santang geus diarahkeun spot lucu keur eHarmony, Sony PlayStation, AT & T, Mercedes, Walmart, McDonald urang, kia, Heineken jeung skor tina merek lianna. Aslina bakal ngawakilan anjeunna éksklusif pikeun proyék-proyék iklan di Amérika Serikat. "Nick mangrupa sutradara komedi pisan gifted sarta alami ...

Maca deui "

2G Digital Mitra kalawan JR Media keur Tawarkeun Turnkey Leyuran pikeun Digital Distribusi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Burbank-2G Digital Post, ahli dina encoding jeung pangiriman dumasar-file, jeung JR Media, a panyadia ngarah tina Captioning na Subtitling jasa, geus diasupkeun kana partnership strategis jangka panjang nyadiakeun studio sarta boga eusi lianna ku salah-eureun sumberdaya pikeun dunya, multi platform eusi lokalisasi jeung distribusi. Dina watesan perjanjian, dua pausahaan baris beroperasi a workflow hasil ngahijikeun Tatar ...

Maca deui "

Myers Announces Rencana keur PBS TechCon 2015

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pondokgedé, MA Maret 31, 2015 - Myers, pamekar terhormat di software manajemén siaran, announces anu sipatna sponsor Silver Level di PBS TechCon, April 8 - 10, 2015 di Istana Caesar di Las Vegas. PBS TechCon fungsi minangka hiji kasempetan pikeun professional dina industri televisi publik datang babarengan pikeun babagi ideu anyar ngaliwatan atikan, ngembangkeun profésional, sarta ...

Maca deui "