imah » 2015 » Maret

Archives Bulanan: Maret 2015

Bexel Expands inventory kalawan Investment di lenses Fujinon Cabrio

Parusahaan ngajalankeun Full-sensor Imaging prakarsa jeung tumuwuh Rojongan pikeun 4K Produksi Burbank, Calif -. Bexel, hiji unit ti Vitec Grup urang Divisi Layanan sarta panyadia sakuliah dunya ngarah tina jasa siaran na leyuran, geus ngumumkeun meuli lenses 28 Cabrio PL Cine tina Fujifilm, produsén global ngarah alat optik. Investasi utama, totaling leuwih ti 1.5 juta ...

Maca deui "

FSR Ngaran Winners of Twitter kontes Link Salila NSCA Usaha & Konférénsi Kapamingpinan

Woodland Park, NJ - FSR, produsén ngarah tina rupa-rupa produk keur audio / video, atikan, silaturahmi, pamaréntah, sareng pasar agama, nyaeta reueus ngembarkeun winners of Twitter kontes teh sukses pausahaan disponsoran salila NSCA panganyarna bisnis jeung Konférénsi Kapamingpinan dina Tampa, FL. Konferéensi, nu geus jadi platform paling kasohor industri pikeun pangajaran-tingkat eksekutif ...

Maca deui "

Shotoku Announces Landmark Sale Pikeun Argentinian penyiar America TV

Buenos Aires, Argéntina - Shotoku Broadcast Systems, produsén internasional ngarah produk rojongan kaméra canggih, geus ngumumkeun diobral jeung pamasangan titincakan lightweight 15 Shotoku TP-200 sarta kaayaan-of-nu-seni SX300 EFP pan & Dengdekkeun sistem sirah ka Amérika TV, saluran milik Multimedios Amérika dumasar di Buenos Aires, salah sahiji luhur lima saluran televisi nasional nagara urang. Stasiun ...

Maca deui "

Rai gerak Gambar Sora (MPSE) Elects Déwan Direksi

Studio City, rai California -The Motion Picture Sora (MPSE) dinten announces hasil Board taunan miboga pamilihan Direksi. Kapilih pikeun istilah dua taun di korsi Eksekutif anu Jeremy J. Gordon sakumaha Sersan-di-leungeun, Paul Rodriguez salaku Bendahara na Tandaan Lanza salaku Wawakil Présidén. Aranjeunna gabung kantor neraskeun Frank Morrone (Presiden) jeung Christopher Reeves (Sekretaris). Lanza na Rodriguez éta incumbents. Sajaba ti, ...

Maca deui "

Diréktur Britania Comedy Nick Santang ngagabung Asli

Los Angeles-Asli geus ngahontal kaluar ka London pikeun asup salah sahiji direksi komedi komérsial luhur Inggris urang. Nick Santang geus diarahkeun spot lucu keur eHarmony, Sony PlayStation, AT & T, Mercedes, Walmart, McDonald urang, kia, Heineken jeung skor tina merek lianna. Aslina bakal ngawakilan anjeunna éksklusif pikeun proyék-proyék iklan di Amérika Serikat. "Nick mangrupa sutradara komedi pisan gifted sarta alami ...

Maca deui "

2G Digital Mitra kalawan JR Media keur Tawarkeun Turnkey Leyuran pikeun Digital Distribusi

Burbank-2G Digital Post, ahli dina encoding jeung pangiriman dumasar-file, jeung JR Media, a panyadia ngarah tina Captioning na Subtitling jasa, geus diasupkeun kana partnership strategis jangka panjang nyadiakeun studio sarta boga eusi lianna ku salah-eureun sumberdaya pikeun dunya, multi platform eusi lokalisasi jeung distribusi. Dina watesan perjanjian, dua pausahaan baris beroperasi a workflow hasil ngahijikeun Tatar ...

Maca deui "

Sorotan on 4K - Rohde & Schwarz Devoting Produk na portopolio di NAB 2015 kana Resolusi-High Standar nu

Munich - Rohde & Schwarz geus lila ngarojong 4K format vidéo digital kalawan rentang na produk. Di NAB 2015 di Las Vegas, parusahaan bakal showcase acan aplikasi sejen pikeun format ieu kalawan Sunda na & S Venice ingest sarta server produksi. Dina demonstrasi hirup, Rohde & Schwarz ogé bakal némbongkeun kumaha generasi ayeuna miboga pamancar nyata bisa nurunkeun ...

Maca deui "

Myers Announces Rencana keur PBS TechCon 2015

Pondokgedé, MA Maret 31, 2015 - Myers, pamekar terhormat di software manajemén siaran, announces anu sipatna sponsor Silver Level di PBS TechCon, April 8 - 10, 2015 di Istana Caesar di Las Vegas. PBS TechCon fungsi minangka hiji kasempetan pikeun professional dina industri televisi publik datang babarengan pikeun babagi ideu anyar ngaliwatan atikan, ngembangkeun profésional, sarta ...

Maca deui "

Pronology urang MAM Platform Pitur Advanced metadata fungsionalitas

Las Vegas, March 31, 2015 - Pronology, pamekar tina solusi workflow motong-ujung média-centric, highlights alatan kamampuhna pikeun ngarojong metadata euyeub dina media digital manajemén asset lengkep (MAM) sistem na di NAB 2015 (Booth SL12517). software MAM Pronology urang tempat mangrupa tekenan badag dina metadata organisasi pikeun categorization jelas aset sapanjang sakabéh siklus produksi. "The parabot dina Pronology ...

Maca deui "

5 luhur alesan pikeun gabung bendungan New York

Ulah poho: BBEAT100 ngaheéat anjeun $ 100 pikeun bendungan New York 2015 na £ 100 pikeun bendungan Éropa 2015 Diajar kumaha procure sarta nerapkeun sistem bendungan anu pangalusna cocog kabutuhan organisasi anjeun sarta naon anu kudu maneh mun pikeun mastikeun kasuksésan terus na. Ngadangu studi kasus lengkep ti organisasi siaran ngadegkeun kaasup Imah Box Office Nyarita, Showtime Jaringan Nyarita, truTV, ...

Maca deui "

Cobham dicokot Amérika Ninja soldadu

NAB 2015, Booth: C7412: Cobham taktis Komunikasi sarta panjagaan, anu RF parusahaan spesialis, geus ngumumkeun pamakéan sapuluh tumbu RF video simultaneous Wanadri ti Solo H.264 Néng pamancar, Solo BTX SD Broadcast pamancar, sarta PRORXB nampi stasion, pikeun runtuyan katujuh upcoming of Amérika Ninja soldadu, hiji runtuyan aksi-dipakétkeun nu kieu pesaing sabab tackle runtuyan nangtang ...

Maca deui "

SGL ANNOUNCES integrasi jeung ASPERA nyadiakeun awan basis gudang jeung Musibah WORKFLOWS Pamulihan

SGL, a panyadia anjog tina eusi arsip sarta manajemén gudang software pikeun média jeung hiburan, geus kiwari ngumumkeun integrasi na kalawan-speed tinggi panyadia software keur ditransper Aspera. Ngagunakeun versi panganyarna leyuran FlashNet arsip SGL urang, siaran sarta boga eusi ayeuna tiasa nransfer média ka awan swasta atawa komérsial di laju dijamin benefitting ti hiji hartosna tambahan tina ...

Maca deui "

Helm RASCULAR'S DEBUTS AT NAB sanggeus AS pasar hasil mibanda SI HEARTLAND

Rascular, anu supplier ngarah tina multi-alat kontrol master dumasar PC-, boga dinten ngumumkeun yén nagara éta bakal panyorot solusi kadalina Helm manual di NAB 2015. Rascular geus réngsé hiji instalasi tina téhnologi ngadalikeun harmonik urang Spéktrum ChannelPort ™ tur Jukut Valley Encore routing kalawan SI jeung reseller Systems Video Heartland. Helm produk andalannya Rascular urang nyadiakeun kadali manual dumasar PC-...

Maca deui "

Naskah kuno Aksi Cam ngabuktikeun A Wahyu Pikeun DP Phedon Papamichael naék GSC

Naskah kuno Aksi Cam nyandak kemungkinan kreatif anyar jeung footage kualitas luhur blends gampang jeung 4K naskah kuno (www.codexdigital.com) geus wangsit wincik cinematographer kumaha Oscar-bieu, Phedon Papamichael naék GSC, deployed dual titik naskah kuno Aksi Cam, némbak jeung bungkusan catetan dina pilem TV branding keur anyar Infiniti QX50 méwah ci SUV. Ngagunakeun leutik Kodék Aksi Cams némbak lokasi handheld ...

Maca deui "

Sneak Nilik tina Cantemo Portal 2.1 di NAB

Las Vegas, 31st Maret 2015 - Cantemo geus ngumumkeun eta bakal showcasing sawangan nyolong ti upcoming Cantemo Portal 2.1 on stan na (#SL14811) di NAB ti 13th - 16th April. Cantemo Portal intelligently manages payil media sapanjang sakabéh lifecycle, ti ingest ngaliwatan produksi, mun distribusi jeung arsip, mastikeun média anu sadia dina waktu katuhu jeung ...

Maca deui "

Gefen nyambungkeun Broadcast Darso Studios

Nalika kuring ieu tempo sistem anu bisa ngakses tur kadalikeun video mana leuwih jaringan abdi di Broadcast Darso Studios, Gefen éta pausahaan munggaran tur foremost pikeun pakasaban. Keur kombinasi distribusi jeung matrix switching Kuring kungsi dina pikiran pikeun studio, abdi hayang tiasa dasi jaringan kuring babarengan jeung bisa ngakses sagalana ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!