imah » 2015 » April

Archives Bulanan: April 2015

Ieu Leuwih alus kalawan Barco - Kawas E2 presentasi System

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Lamun anjeun butuh kadali presentasi pamungkas, kasampak aya salajengna ti Barco na E2 na presentasi System. The scalable jeung modular arsitéktur Sistim delivers 12 bit / warna (36 bit / piksel) kalawan 1-pigura latency processing keur sumber kutang. The E2 geus dieusian ku fitur sarta fungsi diperlukeun pikeun control presentasi lengkep. Na Kartu input 6G SDI boga panyambungna 4x BNC nu ngarojong ...

Maca deui "

Nyimpen Audio anjeun ti lantai motong Room

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Audio téh biasana potongan panungtungan bisa réngsé dina produksi has. Salaku misalna, rai audio, désainer sora, sarta mixers condong meunang jerami pondok lamun datang ka waktu na budgets. Mun aya kantos hiji dash gélo ka finish atanapi squeeze on daya, anjeun tiasa bet eta nu keur jalan dampak tim audio. Patarosan ...

Maca deui "

Jacksonville Jaguars nyebarkeun ChyronHego Virtual 1st mun Kembangna Dina-Stadion Big-layar presentasi Video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dilegaan 'Turun na Jarak' grafik Solusi Cicih Broadcasting nambahna pikagumbiraeun ka Fans 'Dina-Stadion Garapan Melville, Ny - April 30, 2015 - The Jacksonville Jaguars geus dipasang di stadion Jumbotron deployment mimitina-kantos di Virtual 1st, ChyronHego urang "ka handap tur jarak" disiarkeun solusi grafik dirancang husus pikeun maén bal Amérika. Maya 1st nyadiakeun animasi maya munggaran-handap sarta jalur-of-scrimmage grafik pikeun ningkatkeun Peta real-time ...

Maca deui "

Sonzero Pilem Boosts Power Produksi ngaliwatan Patalina strategis kalayan Hollywood urang sirineu Studios

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los ANGELES- Sonzero Pilem, pausahaan produksi-unggul pangajén diréktur iklan Jim Sonzero, geus kapanggih imah anyar dina sirineu Studios, Hollywood. digs anyar parusahaan kaasup spasi kontemporer kantor di kampus sirineu, sarta aksés siap spasi shooting expansive studio urang, sumberdaya produksi jeung amenities lianna. Sirineu pitur dalapan tahapan shooting dina pisan aman anu utamana ...

Maca deui "

Antek Media urang Eva Michon Explores nu Beauty of Time Personal di "dibatalkeun"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Young diréktur urang video fashion kadua pikeun Ace & Jig diulas di Style.com urang Pantun Minggu. Los Angeles-Dina dibolaykeun, pilem pondok diarahkeun ku Eva Michon keur Ace fashion brand & Jig, model ngora datang di LA pikeun neuleuman éta video nu manéhna sakuduna dituju némbak teu lumangsung. Ku kituna, manéhna megatkeun méakkeun sababaraha waktos kualitas ... kalawan sorangan. Atur ka pop Kanada ...

Maca deui "

Time Ieu Ieu keur Real! Riedel urang STX-200 Profesional Skype Interface Ngabantu Fans Connect pikeun Real Madrid

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

WUPPERTAL, Jerman - April 30, 2015 - Dina mangsa "stiker digital" inisiatif salah-sahiji-hiji-jenis dijieun pikeun mawa fans sakuliah dunya ngadeukeutan ka tim favorit maranéhanana, Microsoft (R) jeung Real Madrid dipaké dina Riedel Communications STX-200 profésional Skype (R) panganteur pikeun mempermudah hiji real-time Q & a sési antara fans real Madrid jeung pamaén. Dilisensikeun ku Microsoft, anu STX-200 mangrupakeun leyuran stand-nyalira, disiarkeun-grade anu tumerapna ngadorong Skype ...

Maca deui "

film KEO Mangpaat Forscene pikeun ngagancangkeun Jauh Produksi workflow keur New Fact-Dumasar Series

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

London - April 29, 2015 - dilarang, makers of-ngarah pasar profésional software na rohangan ngédit video Forscene, dinten ngumumkeun yén BAFTA, Royal Télévisi Society, sarta Emmy Award-unggul parusahaan produksi bebas film KEO dilebetkeun Forscene kana workflow produksi jauh pikeun "Bangkok Airport "program panganyarna na faktual disiapkeun keur BBC. Forscene teu ukur dilayanan salaku jauh-nempoan na leyuran "kadua édit", tapi ...

Maca deui "

Kuantum Diakuan pikeun Inovasi di workflow Panyimpenan sarta Manajemén Sareng Opat Awards NAB

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Q-Awan Arsip na StorNext Leyuran Pro Earn Top Honors Ti Broadcast Darso, StudioDaily jeung Téhnologi TV Sedengkeun Company ngéléhkeun IABM Game Changer Award San Jose, Calif - April 29, 2015 - Quantum Corp. (NYSE: QTM) bertulang kapamimpinan inovasi na di nu 2015 NAB Tembongkeun, earning opat panghargaan bergengsi pikeun neundeun workflow sarta solusi manajemen. Siaran Darso dipikawanoh parusahaan ...

Maca deui "