imah » 2015 » April

Archives Bulanan: April 2015

Ieu Leuwih alus kalawan Barco - Kawas E2 presentasi System

Lamun anjeun butuh kadali presentasi pamungkas, kasampak aya salajengna ti Barco na E2 na presentasi System. The scalable jeung modular arsitéktur Sistim delivers 12 bit / warna (36 bit / piksel) kalawan 1-pigura latency processing keur sumber kutang. The E2 geus dieusian ku fitur sarta fungsi diperlukeun pikeun control presentasi lengkep. Na Kartu input 6G SDI boga panyambungna 4x BNC nu ngarojong ...

Maca deui "

Nyimpen Audio anjeun ti lantai motong Room

Audio téh biasana potongan panungtungan bisa réngsé dina produksi has. Salaku misalna, rai audio, désainer sora, sarta mixers condong meunang jerami pondok lamun datang ka waktu na budgets. Mun aya kantos hiji dash gélo ka finish atanapi squeeze on daya, anjeun tiasa bet eta nu keur jalan dampak tim audio. Patarosan ...

Maca deui "

Jacksonville Jaguars nyebarkeun ChyronHego Virtual 1st mun Kembangna Dina-Stadion Big-layar presentasi Video

Dilegaan 'Turun na Jarak' grafik Solusi Cicih Broadcasting nambahna pikagumbiraeun ka Fans 'Dina-Stadion Garapan Melville, Ny - April 30, 2015 - The Jacksonville Jaguars geus dipasang di stadion Jumbotron deployment mimitina-kantos di Virtual 1st, ChyronHego urang "ka handap tur jarak" disiarkeun solusi grafik dirancang husus pikeun maén bal Amérika. Maya 1st nyadiakeun animasi maya munggaran-handap sarta jalur-of-scrimmage grafik pikeun ningkatkeun Peta real-time ...

Maca deui "

Sonzero Pilem Boosts Power Produksi ngaliwatan Patalina strategis kalayan Hollywood urang sirineu Studios

Los ANGELES- Sonzero Pilem, pausahaan produksi-unggul pangajén diréktur iklan Jim Sonzero, geus kapanggih imah anyar dina sirineu Studios, Hollywood. digs anyar parusahaan kaasup spasi kontemporer kantor di kampus sirineu, sarta aksés siap spasi shooting expansive studio urang, sumberdaya produksi jeung amenities lianna. Sirineu pitur dalapan tahapan shooting dina pisan aman anu utamana ...

Maca deui "

Antek Media urang Eva Michon Explores nu Beauty of Time Personal di "dibatalkeun"

Young diréktur urang video fashion kadua pikeun Ace & Jig diulas di Style.com urang Pantun Minggu. Los Angeles-Dina dibolaykeun, pilem pondok diarahkeun ku Eva Michon keur Ace fashion brand & Jig, model ngora datang di LA pikeun neuleuman éta video nu manéhna sakuduna dituju némbak teu lumangsung. Ku kituna, manéhna megatkeun méakkeun sababaraha waktos kualitas ... kalawan sorangan. Atur ka pop Kanada ...

Maca deui "

Time Ieu Ieu keur Real! Riedel urang STX-200 Profesional Skype Interface Ngabantu Fans Connect pikeun Real Madrid

WUPPERTAL, Jerman - April 30, 2015 - Dina mangsa "stiker digital" inisiatif salah-sahiji-hiji-jenis dijieun pikeun mawa fans sakuliah dunya ngadeukeutan ka tim favorit maranéhanana, Microsoft (R) jeung Real Madrid dipaké dina Riedel Communications STX-200 profésional Skype (R) panganteur pikeun mempermudah hiji real-time Q & a sési antara fans real Madrid jeung pamaén. Dilisensikeun ku Microsoft, anu STX-200 mangrupakeun leyuran stand-nyalira, disiarkeun-grade anu tumerapna ngadorong Skype ...

Maca deui "

film KEO Mangpaat Forscene pikeun ngagancangkeun Jauh Produksi workflow keur New Fact-Dumasar Series

London - April 29, 2015 - dilarang, makers of-ngarah pasar profésional software na rohangan ngédit video Forscene, dinten ngumumkeun yén BAFTA, Royal Télévisi Society, sarta Emmy Award-unggul parusahaan produksi bebas film KEO dilebetkeun Forscene kana workflow produksi jauh pikeun "Bangkok Airport "program panganyarna na faktual disiapkeun keur BBC. Forscene teu ukur dilayanan salaku jauh-nempoan na leyuran "kadua édit", tapi ...

Maca deui "

Kuantum Diakuan pikeun Inovasi di workflow Panyimpenan sarta Manajemén Sareng Opat Awards NAB

Q-Awan Arsip na StorNext Leyuran Pro Earn Top Honors Ti Broadcast Darso, StudioDaily jeung Téhnologi TV Sedengkeun Company ngéléhkeun IABM Game Changer Award San Jose, Calif - April 29, 2015 - Quantum Corp. (NYSE: QTM) bertulang kapamimpinan inovasi na di nu 2015 NAB Tembongkeun, earning opat panghargaan bergengsi pikeun neundeun workflow sarta solusi manajemen. Siaran Darso dipikawanoh parusahaan ...

Maca deui "

Comigo Mitra Ku Broadpeak mun Kembangna TV Nempo Garapan pikeun Multiscreen Layanan Video

Ngaliwatan Solusi Integrated, IPTV operator Dupi ongkos-Éféktif nganteurkeun Live Multiscreen Video, Ngaronjatkeun Viewer Akad Nikah, sarta Suluh Anyar Pajeg Prak RENNES, Perancis sarta YARKONA, Israél - April 29, 2015 - Comigo, a panyadia of motong-ujung platform multiscreen TV, sarta Broadpeak, a panyadia téhnologi CDN ngarah, dinten ngumumkeun hiji solusi terpadu anu ngamungkinkeun operator IPTV pikeun nganteurkeun jasa TV hirup keur ...

Maca deui "

VITEC urang MGW Ace ngéléhkeun Big di Vegas

Munggaran tur Ngan Hotspot HEVC Hardware Encoder nyokot Imah Best Tembongkeun tur éditor 'Awards Ti 2015 NAB Tembongkeun SUNNYVALE, Calif -. April 29, 2015 - VITEC, pamingpin di sakuliah dunya dina canggih video encoding jeung streaming solusi, dinten ngumumkeun yén na portabel MGW Ace HEVC encoding jeung Perkakas streaming direbut tilu panghargaan bergengsi di 2015 NAB Tembongkeun. Dua tina ...

Maca deui "

The Blacklist Short béréndélan Anton / Bauer, Litepanels na OConnor

Gear Ngabantu Produksi lemes Kamera Department urang New York (April 29, 2015) - Cinematographers Eric Moynier sarta Michael Caracciolo némbak Néglasari urang pencét seri, The Blacklist, kalayan rojongan ti accu Anton / Bauer, fixtures Litepanels, sarta OConnor huluna cairan. Lolobana ditémbak di lokasi - kaasup Manhattan, anu boroughs luar, Long Island, New York urang Rockland na Westchester wilayah jeung tahapan Chelsea Piers ...

Maca deui "

Siaran Leyuran presents kulawarga lengkep streamline OB vans

Bingen (Jerman), 29 April 2015 - Broadcast Leyuran GmbH presents kulawarga streamline karek rengse ti OB vans nu ngawengku lima versi béda. Kulawarga produk streamline ngawengku pre-direkayasa OB vans yén datangna lima versi béda: 4 kana kaméra 16. Kabéh OBs streamline nu pre-direkayasa jeung ampir "kaluar deui-rak" OB vans nu bisa dikirimkeun dina periode pondok ...

Maca deui "

Q & A kalawan Paul Babb, Présidén / CEO MAXON AS

Q: Ngabejaan kami kumaha anjeun meunang aub dina industri animasi na kumaha geus kieu ngawangun view Anjeun on promosi parabot 3D ka komunitas kreatif? PB: Sedengkeun attending sakola pascasarjana di UCLA, abdi freelanced di loba instansi ad. Kuring digawé minangka duanana mangrupa desainer na copywriter. Kana kalulusan, abdi terus usaha leupas kuring bari ngajaga pursuits lianna. Abdi percanten ...

Maca deui "

Vidcheck Appoints Henry Keyser sakumaha Penjualan Manajer

Cileungsi UK, 29 April 2015 - Vidcheck, anu panyadia ngarah tina software pikeun control kualitas otomatis tur koreksi ngeunaan payil media, announces yén Henry Keyser geus diwanohkeun kana pos of Penjualan Manajer, UK / Eire, MEA jeung Asia-Pac sarta dicokot tanggung jawab jualan langsung jeung teu langsung saluran jualan di wewengkon maranéhanana. Vidcheck CEO Thomas Dove ngomong, "Henry geus nunjukkeun ...

Maca deui "

Plura monitor - Tempo ka Believe dinya!

Plura Broadcast geus nyieun ngaran pikeun sorangan dina monitor motong-ujung. Monitor teu sakabeh maranehna ngalakukeun kitu; a glance di stan #N2718 NAB maranéhanana di acara Las Vegas NAB bakal geus dispelled sadayana notions of a pony hiji-trik (albeit hiji menak trik kualitas luhur). Dina tampilan di stan nya éta sapertos barang non-monitor salaku: hiji aplikasi pikeun MTDoE timers mun ...

Maca deui "

Legendaris Audio Insinyur & produser Ngembangkeun Kursus-kursus Online pikeun Bagikeun kaahlian Maranéhna jeung Dunya Musik

Hal Leonard na METAlliance Bentuk Partnership mun Nyebarkeun Online atikan Kursus-kursus MONTCLAIR, NJ - Hal Leonard Buku, penerbit ngarah buku na kandungan digital dina bisnis musik, téhnologi audio, sarta eusi nu berhubungan, sarta grup METAlliance® renowned, satru penting diantara genep nu paling iconic na prolific insinyur / produser dina bisnis musik kiwari, geus partnered ngamekarkeun runtuyan ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!