imah » 2015 » Mei

Archives Bulanan: bisa 2015

Utama Vietnam Telco, FPT Telecom, pilih Thomson Video Jaringan 'Solusi Multi-layar ngajalankeun salajengna-Generation IPTV na OTT Service

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Award-Unggul Vibe VS7000 mun Nyadiakeun Anyar IPTV na OTT Encoding Platform keur FPT Play Multi-layar RENNES Service, Perancis - May 29, 2015 - Thomson Video Jaringan dinten ngumumkeun yén FPT Telecom, salah sahiji luhur tilu panyadia telekomunikasi Vietnam urang, geus deployed pangajén -winning Vibe (R) VS7000 multi-layar jeung sistem encoding HEVC ngajalankeun pelepasan anyar upcoming of IPTV sarta FPT ...

Maca deui "

Radio Algérienne manjangan NETIA radio-mantuan deployment keur naekeun Kekecapan, kalenturan Meuntas Sadaya loka

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

CLARET, Perancis - May 28, 2015 - NETIA dinten ngumumkeun yén Radio Algérienne geus dilegaan instalasi miboga Radio-mantuan (TM) software automation radio di sakuliah situs régional tambahan 13. Ngawangun on pamasangan régional jeung nasional aya, deployment ieu NETIA urang Radio-mantuan henteu ngan baris mantuan Radio Algérienne pikeun streamline operasi di unggal situs, tapi ogé ngaktifkeun penyiar radio pikeun ngabakukeun prosés ...

Maca deui "

Forscene Setel ka Ngalengkepan di Asia-Pasifik Region Jeung Anyar Stratégi Reseller

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

London - May 28, 2015 - Kalawan tujuan satuluyna ngembangna pamakéan software na rohangan ngédit video profésional anak, Forscene, dina pasar Asia, dilarang Panyiaran dinten ngumumkeun yén nagara éta geus nandatanganan kontrak reseller kalawan Broadcast Téknik Layanan basis Singapura (BES) . perjangjian mangrupa salah sahiji runtuyan partnerships anyar ngagagas di 2015 NAB Tembongkeun sanggeus dilarang ...

Maca deui "

Artel Ngaran Systems Video Mike Komarudin salaku Présidén

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dilakonan Pamimpin strategis ditambahkeun kana ngagancangkeun Artel urang Tumuwuh Plan WESTFORD, Massa -. Méi 28, 2015 - Artel Video Systems, hiji panyadia global pagawe-milik tina solusi angkutan video kualitas-siaran, dinten ngumumkeun janjian tina Mike Komarudin salaku Presiden sarta CEO. Komarudin ngagabung Artel kalawan leuwih ti 20 taun di posisi manajemén eksekutif. Saacanna gabung Artel, Komarudin disadiakeun konsultan strategis pikeun ...

Maca deui "

Dejero hirup + NewsBook Software diropéa keur Aktipkeun Video Uplinks Maké terminal BGAN Satelit

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

BGAN Ayeuna Katambah mun Range of Pakait kabeungkeut Sadia pikeun Profesional Video pikeun ngalirkeun Broadcast-Quality Video Ti Locations Jauh Waterloo, Ontario - May 27, 2015 - Dejero dinten ngumumkeun apdet tina hirup na + software NewsBook pikeun notebooks Mac. Hirup + NewsBook transforms hiji notebook Mac kana "buka-mana" solusi video uplink kacida serbaguna pikeun ngalirkeun live HD atawa SD video ...

Maca deui "

Neil Hunt of Netflix mun Méré Keynote di SMPTE Hiburan Téhnologi di Internet Jaman Konférénsi (ETIA)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Highlights Konférénsi Di antarana Panel Diskusi Featuring Netflix Kapala Produk Officer, Sidang on AR / kamajuan VR, sarta Sidang Special on Kaamanan bodas dataran, Ny - May 27, 2015 - The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE (R)) , pamingpin di standar gerak-Imaging jeung atikan keur komunikasi, media, hiburan, jeung industri téknologi, kiwari ngumumkeun yén Dr. Neil Hunt, perwira produk lulugu ...

Maca deui "

CP Communications platform installs Barnfind BarnOne Serat Angkutan di Dua Anyar Mobile RF Kandaraan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Numpak Olahraga Produksi truk, BarnOne Systems streamline Serat Angkutan pikeun sinyalna Golf Live Laguna NIGUEL, Calif -. Méi 27, 2015 - CP Komunikasi, a panyadia turnkey sahiji solusi custom audio jeung rékayasa video pikeun olahraga sarta siaran hiburan, geus diadopsi Barnfind America urang BarnOne multifunctional sinyal platform transportasi pikeun streamline angkutan serat pikeun klien siaran mobile. CP Communications geus dipasang BarnOne ...

Maca deui "