imah » 2015 » Mei

Archives Bulanan: bisa 2015

Utama Vietnam Telco, FPT Telecom, pilih Thomson Video Jaringan 'Solusi Multi-layar ngajalankeun salajengna-Generation IPTV na OTT Service

Award-Unggul Vibe VS7000 mun Nyadiakeun Anyar IPTV na OTT Encoding Platform keur FPT Play Multi-layar RENNES Service, Perancis - May 29, 2015 - Thomson Video Jaringan dinten ngumumkeun yén FPT Telecom, salah sahiji luhur tilu panyadia telekomunikasi Vietnam urang, geus deployed pangajén -winning Vibe (R) VS7000 multi-layar jeung sistem encoding HEVC ngajalankeun pelepasan anyar upcoming of IPTV sarta FPT ...

Maca deui "

Radio Algérienne manjangan NETIA radio-mantuan deployment keur naekeun Kekecapan, kalenturan Meuntas Sadaya loka

CLARET, Perancis - May 28, 2015 - NETIA dinten ngumumkeun yén Radio Algérienne geus dilegaan instalasi miboga Radio-mantuan (TM) software automation radio di sakuliah situs régional tambahan 13. Ngawangun on pamasangan régional jeung nasional aya, deployment ieu NETIA urang Radio-mantuan henteu ngan baris mantuan Radio Algérienne pikeun streamline operasi di unggal situs, tapi ogé ngaktifkeun penyiar radio pikeun ngabakukeun prosés ...

Maca deui "

Forscene Setel ka Ngalengkepan di Asia-Pasifik Region Jeung Anyar Stratégi Reseller

London - May 28, 2015 - Kalawan tujuan satuluyna ngembangna pamakéan software na rohangan ngédit video profésional anak, Forscene, dina pasar Asia, dilarang Panyiaran dinten ngumumkeun yén nagara éta geus nandatanganan kontrak reseller kalawan Broadcast Téknik Layanan basis Singapura (BES) . perjangjian mangrupa salah sahiji runtuyan partnerships anyar ngagagas di 2015 NAB Tembongkeun sanggeus dilarang ...

Maca deui "

Artel Ngaran Systems Video Mike Komarudin salaku Présidén

Dilakonan Pamimpin strategis ditambahkeun kana ngagancangkeun Artel urang Tumuwuh Plan WESTFORD, Massa -. Méi 28, 2015 - Artel Video Systems, hiji panyadia global pagawe-milik tina solusi angkutan video kualitas-siaran, dinten ngumumkeun janjian tina Mike Komarudin salaku Presiden sarta CEO. Komarudin ngagabung Artel kalawan leuwih ti 20 taun di posisi manajemén eksekutif. Saacanna gabung Artel, Komarudin disadiakeun konsultan strategis pikeun ...

Maca deui "

Dejero hirup + NewsBook Software diropéa keur Aktipkeun Video Uplinks Maké terminal BGAN Satelit

BGAN Ayeuna Katambah mun Range of Pakait kabeungkeut Sadia pikeun Profesional Video pikeun ngalirkeun Broadcast-Quality Video Ti Locations Jauh Waterloo, Ontario - May 27, 2015 - Dejero dinten ngumumkeun apdet tina hirup na + software NewsBook pikeun notebooks Mac. Hirup + NewsBook transforms hiji notebook Mac kana "buka-mana" solusi video uplink kacida serbaguna pikeun ngalirkeun live HD atawa SD video ...

Maca deui "

Neil Hunt of Netflix mun Méré Keynote di SMPTE Hiburan Téhnologi di Internet Jaman Konférénsi (ETIA)

Highlights Konférénsi Di antarana Panel Diskusi Featuring Netflix Kapala Produk Officer, Sidang on AR / kamajuan VR, sarta Sidang Special on Kaamanan bodas dataran, Ny - May 27, 2015 - The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE (R)) , pamingpin di standar gerak-Imaging jeung atikan keur komunikasi, media, hiburan, jeung industri téknologi, kiwari ngumumkeun yén Dr. Neil Hunt, perwira produk lulugu ...

Maca deui "

CP Communications platform installs Barnfind BarnOne Serat Angkutan di Dua Anyar Mobile RF Kandaraan

Numpak Olahraga Produksi truk, BarnOne Systems streamline Serat Angkutan pikeun sinyalna Golf Live Laguna NIGUEL, Calif -. Méi 27, 2015 - CP Komunikasi, a panyadia turnkey sahiji solusi custom audio jeung rékayasa video pikeun olahraga sarta siaran hiburan, geus diadopsi Barnfind America urang BarnOne multifunctional sinyal platform transportasi pikeun streamline angkutan serat pikeun klien siaran mobile. CP Communications geus dipasang BarnOne ...

Maca deui "

TV5 siaran Live HD Pra-sinyalna of Mayweather vs Pacquiao Jeung Solusi AVIWEST ​​Digital Mobile Newsgathering

Ngamangpaatkeun DMNG PRO180, TV5 dikirimkeun Live HD Video Ti Pelatihan tempat di Los Angeles na Las Vegas pikeun Filipina Leuwih 3G / 4G Jaringan Saint-GRÉGOIRE, Perancis - May 26, 2015 - AVIWEST, a panyadia global sistem kontribusi video, dinten ngumumkeun nu pre-sinyalna tina Mayweather vs Pacquiao tinju cocok, nu lumangsung dina bulan Méi 2 di Las Vegas, éta ...

Maca deui "

Thomson Video Jaringan nyandak cabe, Anjog OTT Service Provider Italia urang, pikeun ngjalankeun Ultra Service HD

Cabe Deploys Vibe VS7000 Encoder pikeun nganteurkeun UHD Pilem na TV nembongkeun ka layar internét-nyambung, Kalawan Kandungan Protection Ti Thomson Video Jaringan 'Rakan NexGuard RENNES, Perancis - May 27, 2015 - Thomson Video Jaringan ngumumkeun dinten éta cabé nu Premier panyadia Italia bebas keur sebaran digital tina pilem na serial TV, nyaeta ngagunakeun Vibe nu (R) VS7000 multi-layar sarta HEVC ...

Maca deui "

Telemundo 2015 - Expo, Cine, Video, sarta Télévisi Tembongkeun Produk Nilik pikeun Riedel Communications

Didatangan Riedel Komunikasi di Telemundo 2015 - Expo, Cine, Video, sarta Télévisi Tembongkeun Dina Stand of Comtelsat Juni 4-7 Riedel Produk di Telemundo 2015 - Expo, Cine, Video, sarta Télévisi Tembongkeun: Tango TNG-200 pinuh Networked Platform ngarojong RAVENNA / AES67 na AVB The Tango TNG-200 ngagambarkeun platform dumasar jaringan-hareup Riedel urang ngarojong RAVENNA / AES67 na AVB standar. Kalayan aplikasi dedicated telepon di antara kamar jeung kamar sorangan, ...

Maca deui "

Video NGUMBARA ngajalankeun Anyar Log-Gambar Pakakas pikeun ClearView na RTM Systems

Software Pakakas Anyar Pasang Test-Log Data di grafis Bentuk jeung Jieun Ieu Gampang visualize Campbell, Calif -. Méi 26, 2015 - Video NGUMBARA Inc., panyadia tina audio sarta pangukuran kualitas video jeung analisis sistem-ngarah pasar, kiwari ngumumkeun dua anyar log-Gambar parabot pikeun garis ClearView miboga analyzers kualitas video na real-time solusi audio tur ngawaskeun video RTM. A redesign ...

Maca deui "

Matrix Leyuran Accelerates Stratégi Tumuwuh

Pittsburgh, Pa - May 29, 2015 - Matrix Leyuran, anu panyadia anjog média manajemén hubungan customer (CRM) jeung software jualan kecerdasan, geus ngumumkeun 45% pertumbuhan sharing ngaliwatan bulan 18 kaliwat, mangrupa kanaékan% 40 di base pamaké maranéhanana nu boga geus nepi ka verticals média anyar, sarta laju pembaharuan terus of leuwih 90%. Aggressively pindah saluareun kanyamanan siaran maranéhna ...

Maca deui "

Carita nambahna Diréktur Beunghar Michell

Chicago-Diréktur / Diréktur Fotografi Beunghar Michell geus ngagabung cariosan ngagambarkeun nasional di iklan. A bakat serbaguna, Michell ngagabungkeun skill storytelling kalawan pangalaman jero dina produk na tabletop Sinématografi. sks na ngawengku merek beragam kayaning 3M / Scotch, Jendral Mills, Target, Subway, UnitedHealthCare jeung Wendy urang. Michell datang ka carita di handap ieu mangrupa amprok panjang kalayan pulas, Minneapolis, hiji parusahaan anjeunna ko-diadegkeun. Aya, anjeunna ...

Maca deui "

Sora Alat Goes Dina Wild Ride Sareng tuang Sareng awak Mad Max: amukan Jalan

Sora sejen Capit ON numpak liar jeung matak AND awak gélo MAX: amukan ROAD Sora Alat 7-Series ngabuktikeun vital dina Produksi High Speed-Meuntas Hot, Sandy Lansekap of Namibia Namibia, Afrika, bisa 28, 2015 - Salaku judulna ngakibatkeun, mad Max: amukan Jalan nyaéta, luhur-aksi pilem pos-apocalyptic mad jeung ngamuk diatur dina wasteland gurun. Plot ...

Maca deui "

Nawarkeun PrimeTime cahaya 25% Factory diskon on newest LED cahaya Produk

Gus 51 LED Fresnel

Dallas, Texas - Dina hiji misi pikeun ngawanohkeun produk studio LED cahaya newest maranéhanana, PrimeTime cahaya Systems ngumumkeun hiji 25 diskon% pabrik keur Gus maranéhna 51 LED Fresnel, 1SLED XB na MSLED XB fixtures siaran cahaya ngaliwatan Juni. Dealers, resellers na integrators Sistim neruskeun nawarkeun diskon adat maranéhanana sajaba 25% off MSRP kana televisi, ibadah jeung pilem ...

Maca deui "

Dilegakeun horizons anjeun jeung PANAVISION PANASCOUT App

Revamped Interface Nawarkeun ditingkatkeun Garapan pamaké; Ayeuna Sadia dina Android sarta Windows WOODLAND Hills, Calif (Mei 28, 2015) -. Panavision geus ngarilis versi anyar jeung groundbreaking tina aplikasi PANASCOUT populér na. Diadopsi ku professional industri minangka alat kreatif penting salila preproduction, PANASCOUT éta aplikasi munggaran pikeun ngidinan motret jeung babagi gambar disandikeun ku metadata krusial ...

Maca deui "