imah » 2015 » Mei (Kaca 2)

Archives Bulanan: bisa 2015

Tiffen International celebrates pangiriman ti mimiti geger Steadicam M-1

pencét release Tiffen International Pikeun saharita release Tiffen International celebrates pangiriman ti mimiti geger Steadicam M-1 Gambar ngalengkepan némbongkeun 1: Steadicam manggihan Garrett Brown di Inggris Nyiapkeun generasi 7th anyar M-1 Steadicam pikeun pangiriman pikeun Max Zaher di Jerman 2: Max Zaher, pilari maju ka na anyar M-1 Steadicam London, Inggris, 28th Méi 2015: Tiffen International di ...

Maca deui "

Siaran Pix mendemonstrasikan Produksi System Hotspot, New 'Tembongkeun Transfer' Software Utiliti di InfoComm 2015

Billerica, Massachusetts - Broadcast Pix ™ bakal demonstrate Roadie portabel switcher na anyar terpadu produksi, kitu ogé upgrades software anyar nu ngawengku hiji "Tembongkeun Transfer" utiliti sarta rojongan pikeun study audio sakuliah na Flint ™, granit ™, tur garis produk Mica ™, di InfoComm 2015 (Booth 3621), nu ngalir Juni 17-19 di Orlando, Fla. jeung diwangun-di HD streaming sarta rékaman, produksi tungtung-to-tungtung Roadie urang ...

Maca deui "

JVC 4KCAM Kaméra Jieun Debut Cine Gear Expo

Wayne, NJ - JVC Profesional Video, division tina JVCKENWOOD AS Corporation, bakal showcase garis produk 4KCAM anyarna minggu hareup pikeun kahiji kalina dina 2015 Cine Gear Expo Los Angeles (Booth S222), nu ngalir Juni 5-6. Dipingpin ku andalannya kaméra GY-LS300 Super 35mm, nu narima rupa-rupa lenses ditukeurkeun, anu kaméra anyar ngarojong rupa-rupa ...

Maca deui "

OConnor nawarkeun Anyar 2560 pamungkas diangken Kepala

Venerable Brand Unveils Lightweight Rojongan Crafted Husus pikeun Digital Bioskop Kaméra Burbank, Calif (Mei 27, 2015) -. OConnor, hiji merk na Premier panyadia Vitec Grup tina huluna cairan, tripods jeung asesoris kaméra pikeun pilem jeung produksi tipi, geus ngumumkeun sékrési diangken Kepala anyarna 2560 pamungkas. Ditambah panganyarna pikeun suksés rentang pamungkas parusahaan adi ...

Maca deui "

DPA Microphones ngajaga Pace kalawan menari Kalayan Béntang

DPA Microphones ngajaga Pace kalawan menari Jeung d Kompeni Béntang urang: screet ™ 4060 na d: ngarahkeunnana ™ mics 4017B newak balik-pamandangan audio Los Angeles, bisa 27, 2015 - nyokot bahan pre-dirékam pikeun produksi gancang-paced kanyataanana, kawas usum ulang 20th of menari Kalayan béntang (DWTS), nyaéta pernah pondok tina nangtang. Nalika Produksi Sora mixer / Megapolitan Daniel McCoy, CAS, boga of California basis ...

Maca deui "

Australia urang Salapan Network Transforms promo Review kalawan Aframe

Aframe dinten ngumumkeun yén ku ngalaksanakeun platform kolaborasi video dumasar-awan na, Australia urang Salapan Network geus robah proses review sarta persetujuan pikeun ratusan promos sapopoé, nyata ngaronjatkeun produktivitas jeung kualitas. Aframe nyandak beungbeurat transcoding Salapan urang promos kaluar sistem anu aya, prosés otomatis, anu ngamungkinkeun para review sarua poé, sanggeus-jam koropak kualitas luhur ku executives dina rentang alat. Salapan ...

Maca deui "

Diréktur Stephen Pearson brings Comedy Advertising kaahlian jeung antek Media

Los Angeles- antek Media geus ditandatanganan diréktur Stephen Pearson pikeun ngagambarkeun ekslusif di Amérika Serikat. Hiji hiji-waktos agénsi iklan kreatif, Pearson geus diwangun portopolio kuat salaku diréktur komérsial, utamina diwangun ku komedi performance- tur karakter-disetir. Anjeunna geus diarahkeun proyék pikeun agénsi peuntas AS jeung dina pasar internasional pikeun merek kayaning Gatotkaca Raja, Microsoft, H & R Block, Gedang, ...

Maca deui "

Hula Post Produksi Teams kalawan Editor Craig Alpert pikeun Gambar Universal sarta Gold Circle Hiburan urang "pitch Sampurna 2"

Supplies sistem redaksi pikeun Alpert na awak di Lousiana jeung California. Hollywood-Hula Post Produksi disadiakeun sistem redaksi jeung rojongan ka redaktur Craig Alpert na awak na keur pitch Sampurna 2, anu blockbuster komedi musik anyar ti Gambar Universal, ayeuna di bioskop. Hula nyetél workflows Avid dina Baton rouge Louisiana Louisiana, mana pilem ieu ditémbak, sarta di Los Angeles ...

Maca deui "

Zylight Showcases dimekarkeun F8 LED Fresnel Line Produk di Cine Gear Expo 2015

Los Angeles - Zylight, produsén ngarah tina inovatif solusi cahaya LED, bakal demonstrate garis produk F8 LED Fresnel na, kaasup nu anyar F8-200, di 2015 Cine Gear Expo Los Angeles, nu ngalir Juni 5-6. Ci pikeun pamakéan sawah, anu F8-200 delivers kacaangan a fixture 2,000-watt tungsten atanapi 400-watt HMI, tapi bisa Powered by AC atanapi dua ...

Maca deui "

FUJINON Cabrio, PL 4K + Cine-Style lenses tur serbaguna, New HD ngadeukeutkeun Candak Panggung di Cine Gear Expo 2015

Wayne, NJ - The optik Alat Divisi of FUJIFILM Amérika Kalér bakal showcase rentang miboga Cabrio PL cine / Ing-Style lenses, lenses cine Premier PL 4K +, jeung zum HA18x5.5 HD di taunan Cine Gear Expo LA 2015, bisa diayakeun ti June 4-7 di Studios di Cangkuang di Hollywood. "Simkuring tetep pisan optimistis ngeunaan tumuwuhna terus of ...

Maca deui "

AJA ngajalankeun "Summer of Tabungan" Promosi keur CION sarta Pilih Ki Produk Pro

Endah bedah Anyar pikeun kaméra Produksi CION, Ki Pro quad, Ki Pro Mini jeung Ki Pro pangrékam Jukut Valley, CA (Mei 26, 2015) - AJA Video Systems kiwari dibuka dina "Summer of Tabungan" promotion, ngurangan bedah pikeun ngahasilkeun CION kaméra, Ki Pro quad, Ki Pro Mini jeung Ki Pro pangrékam. Harga pikeun CION kiwari $ 4995 AS ...

Maca deui "

Orad ka showcase Anyar Broadcast grafik na Video Server Leyuran di Broadcast Asia 2015

Booth 5A5-17 Méi 26, 2015 - Orad dinten ngumumkeun lineup produk na keur acara Broadcast Asia diayakeun di Singapura dina 2-5 Juni, 2015. Headlining nu lineup produk Orad di Broadcast Asia mangrupakeun klip karya seni SeQuencer na masih aplikasi toko, TD Control tampilan studio jeung kontrol manajemén, sarta adun channel dina kotak. Buku demo swasta di ...

Maca deui "

Review of MyVD, panggancangna na youtube Downloader pangalusna

Reviewed: panggancangna & Best YouTube Downloader MyVD: Pariksa video tungtung luhur undeuran H.265 video Nyebarkeun review video Anjeun sorangan sarta meunangkeun ngabalikeun duit pinuh ku pameseran Anjeun *. Kawates waktos tawaran dugi Agustus 1 2015 * pariksa kaluar pikeun leuwih rinci Barcelona, ​​2015 Méi Cinemartin, produser tim Spanyol tina Prores populér tur HEVC H.265 mandiri & plugin ...

Maca deui "

Apple hayang saluran lokal janten bagian tina jasa TV

Ieu artikel Trending reposted ti Peter Kafka (Twitter: @pkafka) jeung Fajar Chmielewski (Twitter: @DawnC331) tina Re / kode: Anjeun tiasa nempo carita di http://recode.net/2015/05/22/apple -wants-lokal-tv-di-na-apal-tv-jasa-mana-hartosna-apal-tv-bisa-bisa-nyangsang / Apple hayang TV lokal di Service Web TV anak, mana bisa ngakibatkeun nepi | Re / kode .gradient {filter: taya; } Mun Apple ngajalankeun jasa TV, eta moal jadi pausahaan munggaran nawarkeun lalanggan TV ...

Maca deui "

eusi bungkusan otomatis ku piksel Daya pikeun BroadcastAsia 2015

Piksel Power bakal bringing eusi bungkusan otomatis ka pasaran Asian di BroadcastAsia taun ieu sacara. Sangkan kiriman eusi hadé branded, kualitas grafik hadé tur efisiensi ongkos hadé, piksel Power specializes di nyadiakeun solusi anu nguatkeun identities brand, nyetir panongton jeung bagi hasil tumuwuhna. Piksel Kilang kitu téh sistem eusi bungkusan nu otomatis tina piksel Power nu sampurna pikeun ...

Maca deui "

Caang Kawas Platinum - nu IP3 perusahaan-Kelas router

Anjeun Dina merlukeun hiji perusahaan-kelas, router IP-siap? Tingali euweuh salajengna - sabab Bayangkeun Communications geus anjeun katutupan! A mujijat pikeun siaran ngarah sarta fasilitas produksi sapuk, anu Platinum IP3 multi-jalur routing switcher ieu gancang ngageser-ka posisi paporit dina tikét video infrastruktur pasar perusahaan! Leuwih ti 50 Platinum ™ IP3 multi-jalur routing switchers geus dikirimkeun ka ...

Maca deui "