imah » 2015 » Mei (Kaca 4)

Archives Bulanan: bisa 2015

Jérman urang ZDF nyokot sakabeh saluran -na pikeun hawa kalawan automation karikil Beach Systems Marina

Anjog automation na spesialis alat channel terpadu, karikil Beach Systems, geus ngumumkeun yén Jerman penyiar televisi publik nasional ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen) geus dibikeun ka playout of ZDFneo, ZDFkultur na ZDFinfo ka kontrol automation Marina. The milestone, nu ieu ngahontal saméméhna minggu ieu, hartina sakabéh ingest na playout ZDF urang peuntas lima saluran na ayeuna keur diatur ku ...

Maca deui "

The Flyka wahana tracking listrik panganyarna datang - mulus, jempé tur langsing, diwangun di sabudeureun Steadicam sarta fokus-puller

Flyka Ltd pencét pengumuman Pikeun release saharita The Flyka wahana tracking listrik panganyarna datang - mulus, jempé tur langsing, diwangun di sabudeureun Steadicam sarta fokus-puller Dua ngalengkepan 300dpi gambar nembongkeun Flyka dina peta Manchester, Inggris, 21st Méi 2015: Flyka Ltd geus sacara resmi dibuka kasapuluh Flyka wahana tracking listrik na keur industri pilem sarta televisi. Dirancang ku Tony Holker, anu ...

Maca deui "

Karikil Beach Systems announces janjian anyar konci pikeun Amérika Kalér Penjualan Operasi

Anjog automation, manajemén eusi na spesialis channel terpadu karikil Beach Systems dinten ngumumkeun janjian tina Luis Muñoz sakumaha Penjualan Insinyur keur na operasi Amérika Kalér, karikil Broadcast Systems. janjian Anyar Luis Muñoz geus kalibet dina industri siaran salila sababaraha taun, ngabogaan mimitina neruskeun karirna di operasi di KJTV-TV di Lubbock TX, teras di KTXA-TV di Dallas-Fort ...

Maca deui "

Tim Felstead diangkat Kapala Widang Marketing Produk

Industri Samaun ngajalankeun Quantel na Snell alignment pasar, kasadaran sarta interaksi Quantel na Snell anu delighted ka ngembarkeun yen Tim Felstead geus ngagabung parusahaan salaku Kepala Marketing Produk. Dina posisi anyar-Na, Tim Felstead bakal maén peran konci dina mastikeun yén Quantel na Snell rentang produk ieu diposisikan sarta Blok kalawan syarat pasar. Anjeunna bakal ...

Maca deui "

DPA Microphones Digs Up Great Audio dina Gurun Chilean

CANNES, Perancis, bisa 20, 2015 - El Llano De La Paciencia, salah sahiji opat film pondok dihasilkeun salaku bagian tina Chili Kilang kitu, hiji proyék koléktif dibuka ku Festival Film Cannes; CinemaChile, agénsi audiovisual promosi Chili urang; sarta Chili urang audiovisual Seni Déwan Industri, premiered on May 14 dina dua minggu The Direksi '(La Quinzaine des Realisateurs), acara bubuka pikeun ...

Maca deui "

Hiji soré di Festival Film 68th Cannes - béntang, gender jeung sapatu?

Cannes, hiji kota di jelas beda ti villas mahal ka apartemen leutik, ti ​​parahu fishing mun yachts méwah ti balanja di loba boutiques ekslusif jeung toko keur pintonan unspoiled nu geulis kapanggih westward leuwih bay. Bulan nu katutup di poster pilem badag saperti nu mana wae rojongan iklan aya. May 19th, 5pm on La Croissette di dunya urang paling ...

Maca deui "

Quantel na Snell di Broadcast Asia 2015

Hareup-buktina jalur pikeun IP Routing na 4K, média calakan monitoring sarta rakit tina parabot kreatif anyar dina acara di Singapura Broadcast Asia 2015, Singapura, 2-5 Juni 2015: Quantel na Snell anu kaluar dina gaya di Broadcast Asia 2015 on stan 5D3 -01, squaring nepi ka nganterkeun waleran pikeun tilu isu customer konci: Transitioning ka leuwih fleksibel jeung lincah ...

Maca deui "

Dubsat manjangan na Video Network Pangiriman kalawan YANGAROO

Toronto, Kanada Méi 20, 2015 - YANGAROO, Inc. (TSX-V: Yoo, OTC: YOOIF), ngokolakeun média jeung sebaran parusahaan ngarah, sarta Dubsat, anu panyadia solusi software global pikeun manajemén sarta minuhan iklan, geus partnered nyadiakeun konsumén Dubsat urang kalawan hiji layanan pangiriman ad dimekarkeun. Dubsat ayeuna nyadiakeun ladenan manajemén sarta pangiriman pikeun rébuan pausahaan média global, kaasup utama ...

Maca deui "

Hocus announces nu Roller Smart pikeun Steadicam, Freefly urang MōVI, sarta stabilizers kaméra séjén

Hocus Produk pencét pengumuman Pikeun saharita release Hocus announces nu Roller Smart pikeun Steadicam, Freefly urang MōVI, sarta stabilizers kaméra séjén ngalengkepan gambar mintonkeun Hocus Produk 'anyar Roller Smart London, 20th Méi 2015: Hocus Produk geus ngumumkeun Axis1 thumb kontrol kabayang fokus anyarna, Smart Roller, keur MōVI, Steadicam, handles pan, bar uncal sareng nu sanesna. Ditémbongkeun anyar dina ...

Maca deui "

Enthlevel - KOMUNITAS Game Tembongkeun keur 21st Abad

Karim Miteff, sarta ngahasilkeun pasangan na James Bethea aya dina verge of revolutionizing acara kaulinan - réa deui. Hayu atuh ngajelaskeun ku ngajéntrékeun program anu mecenghul di anjeun Nickelodeon Cable Channel garis-up di 1990 urang. Dina Nickelodeon arcade, dua tim indit sirah-to-sirah dina sauntuyan konsol kaulinan pikeun katuhu pikeun pindah jero kaulinan video na ...

Maca deui "

FUJINON Broadcast na Cine-Style lenses Candak hiber ku GSS Systems jeung Angel Kota Air

25-300mm Cabrio Fast jadi Go-Ka ngadeukeutkeun pikeun hawa Digital Sinématografi Wayne, NJ - Jukut Valley, CA basis Gyro-Stabilized Systems LLC (GSS) geus dirancang sistem gimbal hawa maranéhna pikeun employ rupa-rupa lenses FUJINON keur dipake dina parusahaan pre-dirakit platform kaméra gyro-stabilized acan customizable. GSS geus katempo popularitas model lénsa FUJINON tangtu pasoalan di hal mun hawa digital ...

Maca deui "

Program SM Konférénsi 2015 Panyimpenan Kreatif nyaeta Di-Line

-Registration kiwari open- The 2015 Kreatif Konférénsi Panyimpenan (SM) (CS 2015) kiwari online tur pendaptaran konferensi geus muka. CS 2015 nyaeta Salasa Juni 30, 2015 di DoubleTree Hotel West Los Angeles di Culver Kota, CA (www.creativestorage.org). Handap mangrupa program pikeun konférénsi éta. Agenda pinuh nyaéta sadia di: www.creativestorage.org/2015Agenda.htm 8: 00 AM Média jeung Survey Panyimpenan Hiburan ...

Maca deui "

Talamas Broadcast Celebrates a ulang Mayor jeung Lectrosonics

Newton, MA (Mei 19, 2015) - Kanggo Dave jeung Diane Talamas, pasangan kakuatan balik dealer premiere Talamas Broadcast, 2015 nandaan ulang 35 nyadiakeun konsumén maranéhanana jeung téhnologi motong-ujung na jasa beredar. Taun ieu oge nandaan taun 25th of partnership Talamas 'kalayan Lectrosonics nu aranjeunna sohor ku susunan produk panganyarna parusahaan lempeng kaluar garis produksi: ...

Maca deui "

TV Pro Gear sarwa hiji imah OPEN kalawan Hollywood Riviera Studios

Glendale, CA-Méi 2015-TV Pro Gear bakal boga imah hiji Buka House Rebo Méi 27th jeung Kemis Méi 28th. Buka House bakal dilaksanakeun ti 12pm mun 6pm on duanana kaping. Dahareun jeung Refreshments bakal dilayanan. acara bakal showcase a revolusioner design anyar Flypak ™ disebut "Generation 5 - Karbon Serat". The Gen-5 Flypak ™ desain: Mibanda ergonomics hadé nyepeng ...

Maca deui "

Gedang Kamera Rojongan Showcases Air tripod System di Digital Video Grup Broadcast jeung Téhnologi showcase

Glen Allen, VA, bisa 19, 2015- Gedang Kamera Rojongan, pamingpin dina produksi innovating solusi rojongan kaméra, ventures ka mi-Atlantik pikeun nembongkeun rentang na sistem tripod amprok-na-gun mun dina éta-balik videographers di pihak taunan Digital Video Grup Broadcast jeung Téhnologi showcase on Salasa, May 19 di Wyndham Virginia Center Pameuntasan Resort di Glen Allen, Virginia. Di ...

Maca deui "

EditShare Announces Pasini Eksekutif Key ka Asia Pasifik Operasi

Pindahkeun strengthens usaha ngembangkeun bisnis jeung ngarojong ngembangna basa customer sakuliah média Asia Pasifik jeung pasar siaran Broadcast Asia 2015 Pencét Release Nangtung 4G3-02 Basingstoke, UK - May 14, 2015 - EditShare®, pamingpin téhnologi di dibagikeun neundeun jeung manajemén média solusi calakan, geus ngaranna dua executives industri dina kalungguhan kapamimpinan konci pikeun Asia Pasifik (APAC) operasi parusahaan. The ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!