imah » 2015 » Juni

Archives Bulanan: Juni 2015

TV Rékam milih GLOOKAST pikeun ingest eusi - leveraging téhnologi awan keur kaulinan Pan Amérika

Pikeun Geura Release Contact: Kathy Kane [EMAIL PROTECTED] TV Rékam milih GLOOKAST pikeun ingest eusi - leveraging téhnologi awan keur Pan Amérika Kaulinan Davie (FL-AS) jeung Porto (Portugal) Juni 29, 2015 - GLOOKAST, hiji innovator dina leyuran workflow MXF, geus ngumumkeun yén TV Rékam, anu panggedéna kadua ...

Maca deui "

WLRN-TV pilih NVerzion ngaoptimalkeun File basis Arsip Panyimpenan na Nyadangkeun

Salt Lake Kota - June 30, 2015 - NVerzion (R), panyadia ngarah tina parabot motong-ujung pikeun siaran digital jeung automation stasiun televisi, dinten ngumumkeun yén WLRN-TV, stasiun televisi PBS di Rajana, geus ditingkatkeun solusi automation NVerzion na mun epektip tur biaya-efektif ngatur aset residing dina server video na. The NVerzion automation jeung neundeun solusi nu diwangun di sabudeureun hiji canggih ...

Maca deui "

Nagri Media Implements Matrix Leyuran Media Penjualan Platform

Pittsburgh, Pa - June 30, 2015 - Matrix Leyuran, anu panyadia ngarah tina manajemen hubungan customer media (CRM) jeung software jualan kecerdasan, geus ngumumkeun yén Nagri Media Inc. geus dilaksanakeun platform basis awan CRM & Penjualan AKAL Matrix urang. Hasilna, Nagri Media, hiji parusahaan radio operasi opat puluh stasion di Jawa Tengah sarta Kulon Pennsylvania sarta Wétan Ohio, bakal mangtaun pisibilitas komprehensif ...

Maca deui "

Parakan Multimedia urang IPX-TCW3 A / V Besar Distribusi Lempeng ngéléhkeun Best Tembongkeun Award dina InfoComm 2015

MORGANVILLE, NJ - June 30, 2015 - Parakan Multimedia, a innovator ngarah sarta panyadia global nagara-of-nu-seni téknologi A / V, kiwari ngumumkeun yén IPX-TCW3 na 4K2K IP A plat témbok / V distribution geus meunang Sora a & Video kontraktor Best Tembongkeun Award dina InfoComm 2015 di Orlando, Florida. Direkayasa make IPBaseT (TM) téhnologi Parakan Multimedia urang, anu tilu-geng di-témbok transceiver anu pasar urang ...

Maca deui "

Trans Dunya Radio upgrades na Expands NETIA Radio-mantuan (TM) pamasangan

CLARET, Perancis - June 30, 2015 - NETIA dinten ngumumkeun yén Trans Dunya Radio (TWR), organisasi média Kristen panggedena di dunya, geus ditingkatkeun stasiun na Guam radio, KTWR, mun versi 8.2 of NETIA urang Radio-mantuan (TM) software audio digital suite, kaasup nambahkeun modul siaran anyar. TWR ogé geus digarap kalawan NETIA masang hiji sistem Radio-mantuan sagemblengna anyar dina ...

Maca deui "

Swédia urang TV4 gumantung ka ChyronHego pikeun Newsroom jeung grafik workflow di New Studio

Melville, Ny - June 30, 2015 - Swédia urang TV4 geus dipasang produk ChyronHego ngajalankeun éta newsroom jeung grafik workflow di studio anyarna, anu keur dipake pikeun sakabéh olahraga sarta newscasts TV4 sarta acara isuk na. Pamasangan ChyronHego ngajadikeun pikeun proses produksi basajan tur efisien sanajan jumlah automation jeung pajeulitna sahiji ...

Maca deui "

Akademi Kanada Bioskop & Televisi manjangan Partnership kalawan YANGAROO keur Awards Screen Kanada

Toronto, Kanada - June 30, 2015 - YANGAROO Inc., (TSX-V: Yoo, OTCBB: YOOIF) industri urang ngarah manajemén média jeung sebaran parusahaan digital aman, dinten ngumumkeun hiji perjangjian jeung Akademi Kanada Bioskop & Televisi (Akademi. ca) rék dilegakeun pamakéan tina YANGAROO Awards platform digital nyadiakeun juri na balloting jasa online. Akademi geus ngamangpaatkeun Awards YANGAROO ...

Maca deui "

vuMedia ™ Ngabantu CloudsTV International Go Leuwih ti Top

Anjog OTT panyadia solusi Visual Talagasari sarta pangajén na unggul platform vuMedia ™ OTT geus dipilih ku CloudsTV ™ International nyadiakeun OTT and Services Multiscreen pikeun kanal tipi linier CloudsTV urang. CloudsTV Cibeureum, siaran ti Abu Dhabi di Uni Émirat Arab, mangrupa hiji-hijina channel linier targeting nu Afrika sarta diaspora Urban di Wétan Tengah jeung Teluk Amérika. ...

Maca deui "

Naskah kuno kapal Recorder V-atah pikeun kaméra Panasonic VariCam 35

produk panganyarna terus tradisi Kodék pikeun ngarékam industri-ngarah sarta workflow Kodék (www.codexdigital.com) ayeuna delivering nu Recorder Kodék V-atah keur kaméra Panasonic VariCam 35 ka konsumén di sakuliah dunya. Ngagabungkeun-kinerja tinggi jeung betah-of-pamakéan, Kodék V-atah Recorder nambihan penting newak atah uncompressed kana platform kaméra anyar Panasonic sacara sangkan rekaman tina 4K atah di nepi ka 120fps, sarta terus Kodék urang ...

Maca deui "

Sora Alat 'Kacida diantisipasi SL-6 Powering sarta Sistem wireless Ayeuna pengiriman barang

Sora alat 'kacida diantisipasi SL-6 POWERING AND nirkabel System AYEUNA pengiriman barang aksesori Simplifies interkonéksi antara 688 jeung Wireless panarima REEDSBURG, WI Juni 29, 2015 - Sora Alat, spesialis di produk audio jeung video pikeun tipi, Pilem, jeung produksi hirup, nyaeta pleased ngembarkeun yén powering SL-6 sarta sistem wireless keur na 688 mixer / recorder ayeuna ongkos. ...

Maca deui "

Lindenwood Universitas gumantung ka Hitachi HDTV Kaméra pikeun Mahasiswa-Run Studio na Produksi Lapang

kaméra HD pelengkap ngawengku tilu tinggi-tungtung SK-HD1000 pikeun produksi studio na opat ci kaméra Z-HD5000 nutupan Singa athletics pikeun sambungan kabel na Web nu Woodbury, Ny Juni 29, 2015 - Lindenwood Universitas-a nonjol 4-taun lembaga seni liberal di St. nalangsa, MO-geus dumasar na Sakola Communications kurikulum na Lindenwood Universitas TV (LUTV) saluran kabel Productions on kaméra HDTV Hitachi. Lindenwood ...

Maca deui "

QSR Systems Ngabantu TV kanyataanana Productions Gawé leuwih éfisién

BPS kanyataanana siri "The tas keur ka kantor" employs anyar-speed tinggi transcoder mun ngagancangkeun pangiriman média kaméra ka redaksi. Valencia, Calif.-Salah sahiji isu nu nangtang confronting Productions televisi kanyataanana ngalibatkeun ngolah média kaméra. Productions mindeng employ angka nu gede ngarupakeun kaméra tina tipena béda hasilna puluhan jam footage nu perlu transcoded saméméh tim redaksi tiasa ...

Maca deui "

TV2 Fyn mana HD jeung Kahuna switcher, kontrol Maverik jeung Sirius 800 router

penyiar publik Denmark pilih Snell pikeun versatility, kualitas sarta hargana-efektivitas Denmark penyiar publik, TV2 Fyn, geus dibeuli a switcher Snell Kahuna dua tina Maverik panels kontrol configurable anyar pikeun mantuan ngajalankeun move na kana produksi HD warta. Snell urang Kahuna unik Jieun M téhnologi / E nyandak hiji mainframe tunggal pikeun ngarojong dua operasi studio bebas, mibanda duanana studio benefiting ti ...

Maca deui "

PBS Mangpaat Video NGUMBARA ClearView ekstrim 4K Analyzer mun Ngartikeun Approach Best mun 4K na UHD Taliwang

Campbell, Calif -. Juni 29, 2015 - Video NGUMBARA Inc., panyadia tina audio jeung kualitas video ukur jeung analisis sistem-ngarah pasar, kiwari ngumumkeun yén PBS geus deployed nu ClearView ekstrim 4K kualitas video analyzer pikeun nguji jeung pariksa kualitas 4K video lamun diolah kalayan téknologi encoding béda. analisis anu nulungan PBS pikeun ngembangkeun sarta nyarankeun téhnik produksi ...

Maca deui "

Kuantum pikeun Méré Keynote Alamat dina 2015 Kreatif Panyimpenan Konférénsi

. San Jose, Calif - June 29, 2015 - Quantum Corp (NYSE: QTM) dinten ngumumkeun yén Alex Grossman, anu Wapres companys média sarta hiburan, bakal nganteurkeun alamat keynote di 2015 Kreatif Panyimpenan Konférénsi. Grossman baris nalungtik bentang ngarobah dina produksi média sarta pangiriman; kagagalan umum-Tujuan, IT-centric gudang tetep nepi jeung parobahanana; jeung ...

Maca deui "

Dimana wae Anjeun bade, pastikeun Anjeun Candak SADiE

Hiji dokumenter radio jam-lila dijudulan Dimana Kang? geus earned reporter jeung presenter Catherine Carr a Award Emas di festival 2015 New York Radio Best Program Gala Awards Upacara Dunya urang, nu lumangsung nembe di New York. Dihasilkeun ku Loftus Media keur BBC Dunya Service, Dimana Kang? ieu devised ku diréktur Loftus Media Joanne ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!