imah » 2015 » Juni

Archives Bulanan: Juni 2015

WLRN-TV pilih NVerzion ngaoptimalkeun File basis Arsip Panyimpenan na Nyadangkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Salt Lake Kota - June 30, 2015 - NVerzion (R), panyadia ngarah tina parabot motong-ujung pikeun siaran digital jeung automation stasiun televisi, dinten ngumumkeun yén WLRN-TV, stasiun televisi PBS di Rajana, geus ditingkatkeun solusi automation NVerzion na mun epektip tur biaya-efektif ngatur aset residing dina server video na. The NVerzion automation jeung neundeun solusi nu diwangun di sabudeureun hiji canggih ...

Maca deui "

Nagri Media Implements Matrix Leyuran Media Penjualan Platform

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pittsburgh, Pa - June 30, 2015 - Matrix Leyuran, anu panyadia ngarah tina manajemen hubungan customer media (CRM) jeung software jualan kecerdasan, geus ngumumkeun yén Nagri Media Inc. geus dilaksanakeun platform basis awan CRM & Penjualan AKAL Matrix urang. Hasilna, Nagri Media, hiji parusahaan radio operasi opat puluh stasion di Jawa Tengah sarta Kulon Pennsylvania sarta Wétan Ohio, bakal mangtaun pisibilitas komprehensif ...

Maca deui "

Parakan Multimedia urang IPX-TCW3 A / V Besar Distribusi Lempeng ngéléhkeun Best Tembongkeun Award dina InfoComm 2015

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MORGANVILLE, NJ - June 30, 2015 - Parakan Multimedia, a innovator ngarah sarta panyadia global nagara-of-nu-seni téknologi A / V, kiwari ngumumkeun yén IPX-TCW3 na 4K2K IP A plat témbok / V distribution geus meunang Sora a & Video kontraktor Best Tembongkeun Award dina InfoComm 2015 di Orlando, Florida. Direkayasa make IPBaseT (TM) téhnologi Parakan Multimedia urang, anu tilu-geng di-témbok transceiver anu pasar urang ...

Maca deui "

Trans Dunya Radio upgrades na Expands NETIA Radio-mantuan (TM) pamasangan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

CLARET, Perancis - June 30, 2015 - NETIA dinten ngumumkeun yén Trans Dunya Radio (TWR), organisasi média Kristen panggedena di dunya, geus ditingkatkeun stasiun na Guam radio, KTWR, mun versi 8.2 of NETIA urang Radio-mantuan (TM) software audio digital suite, kaasup nambahkeun modul siaran anyar. TWR ogé geus digarap kalawan NETIA masang hiji sistem Radio-mantuan sagemblengna anyar dina ...

Maca deui "

Akademi Kanada Bioskop & Televisi manjangan Partnership kalawan YANGAROO keur Awards Screen Kanada

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Toronto, Kanada - June 30, 2015 - YANGAROO Inc., (TSX-V: Yoo, OTCBB: YOOIF) industri urang ngarah manajemén média jeung sebaran parusahaan digital aman, dinten ngumumkeun hiji perjangjian jeung Akademi Kanada Bioskop & Televisi (Akademi. ca) rék dilegakeun pamakéan tina YANGAROO Awards platform digital nyadiakeun juri na balloting jasa online. Akademi geus ngamangpaatkeun Awards YANGAROO ...

Maca deui "

vuMedia ™ Ngabantu CloudsTV International Go Leuwih ti Top

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Anjog OTT panyadia solusi Visual Talagasari sarta pangajén na unggul platform vuMedia ™ OTT geus dipilih ku CloudsTV ™ International nyadiakeun OTT and Services Multiscreen pikeun kanal tipi linier CloudsTV urang. CloudsTV Cibeureum, siaran ti Abu Dhabi di Uni Émirat Arab, mangrupa hiji-hijina channel linier targeting nu Afrika sarta diaspora Urban di Wétan Tengah jeung Teluk Amérika. ...

Maca deui "