imah » 2015 » Juli

Archives Bulanan: Juli 2015

Cinegy: Vérsi 10 upgrades Meuntas @IBC2015 Board

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cinegy bakal showcasing Vérsi 10 on garis produk lengkep na di stand 7.A30 na 7.A41 @IBC2015! Datang dina IBC bakal tiasa ningali kauntungan leungeun mimiti na fitur anyar nu pamutahiran Vérsi mantap ieu boga on 4K workflow Leyuran, Awan Multi-Channel Playout Leyuran, perusahaan Produksi jeung Leyuran Arsip, Leyuran IP Broadcast Based na News, Studio & Live. ..

Maca deui "

12Stone Garéja milih Pikeun-A HVS-100 Hotspot Video Switchers pikeun Paké dina Jauh kampus Anyar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pikeun-A urang switchers mangrupakeun bagian tina sistem ngaropéa diwangun keur unggal imah ibadah urang opat kampus jauh Cypress, CA - Kalayan kahayang pikeun ngahontal kana komunitas na sakurilingna sarta nyadiakeun ibadah bermakna pikeun jamaah na ngembang pesat tina leuwih parishioners 30,000, Jorjia basis 12Stone Church® ditéang ka transformasi lima sakola aréa kana imah ibadah di isuk-isuk Minggu. Hiji ...

Maca deui "

jelema nu nyunting

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Komunitas Pikiran Rakyat Holdings, Inc. (CNHI) Location: Ngalamar Greenville TX AS kudu gairah ngeunaan warta lokal sarta demonstrate ngalaporkeun, tulisan, rarancang jeung ngedit kuat kaahlian, kitu ogé kompetensi dina ngagunakeun digital ... More >>

Maca deui "

Audiovisual produksi spesialis

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

AS Pasifik armada, Panglima di Kapala Location: Batur WA AS dina produksi presentasi video na program latihan. Video, audio jeung komputer presentasi dumasar salaku diperlukeun komunikasi waktu .... langkung >>

Maca deui "

Multimedia, Editor magang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Lockheed Martin Location: Kamampuhan disampurnakeun VA AS pikeun ngasupkeun audio, video, grafik, jeung data tékstual mun nyieun presentasi. Tulisan na rohangan ngédit, teknis, instruksional atanapi paréntah media, atawa ... More >>

Maca deui "

proyék Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cognella, Inc. Location: San Diego CA AS Project Editor - Cognella Akademis Publishing kaluaran *. Recruiters punten ulah ngahubungan pos proyék ieu. *. Rakan kalawan acquisitions rai anjeun ditugaskeun ka ... More >>

Maca deui "