imah » 2015 » Juli

Archives Bulanan: Juli 2015

Cinegy: Vérsi 10 upgrades Meuntas @IBC2015 Board

Cinegy bakal showcasing Vérsi 10 on garis produk lengkep na di stand 7.A30 na 7.A41 @IBC2015! Datang dina IBC bakal tiasa ningali kauntungan leungeun mimiti na fitur anyar nu pamutahiran Vérsi mantap ieu boga on 4K workflow Leyuran, Awan Multi-Channel Playout Leyuran, perusahaan Produksi jeung Leyuran Arsip, Leyuran IP Broadcast Based na News, Studio & Live. ..

Maca deui "

12Stone Garéja milih Pikeun-A HVS-100 Hotspot Video Switchers pikeun Paké dina Jauh kampus Anyar

Pikeun-A urang switchers mangrupakeun bagian tina sistem ngaropéa diwangun keur unggal imah ibadah urang opat kampus jauh Cypress, CA - Kalayan kahayang pikeun ngahontal kana komunitas na sakurilingna sarta nyadiakeun ibadah bermakna pikeun jamaah na ngembang pesat tina leuwih parishioners 30,000, Jorjia basis 12Stone Church® ditéang ka transformasi lima sakola aréa kana imah ibadah di isuk-isuk Minggu. Hiji ...

Maca deui "

jelema nu nyunting

Komunitas Pikiran Rakyat Holdings, Inc. (CNHI) Location: Ngalamar Greenville TX AS kudu gairah ngeunaan warta lokal sarta demonstrate ngalaporkeun, tulisan, rarancang jeung ngedit kuat kaahlian, kitu ogé kompetensi dina ngagunakeun digital ... More >>

Maca deui "

Audiovisual produksi spesialis

AS Pasifik armada, Panglima di Kapala Location: Batur WA AS dina produksi presentasi video na program latihan. Video, audio jeung komputer presentasi dumasar salaku diperlukeun komunikasi waktu .... langkung >>

Maca deui "

Produksi Editor, Cibeureum - Darurat Cardiovascular Kamanusaan sarta Studi

Amérika Association Heart Location: Dallas TX AS The Amérika Langlayangan (AHA) boga hiji kasempetan alus teuing pikeun Editor Produksi - International dina group urang Darurat Cardiovascular Kamanusaan sarta Studi (ECC) .... langkung >>

Maca deui "

Multimedia, Editor magang

Lockheed Martin Location: Kamampuhan disampurnakeun VA AS pikeun ngasupkeun audio, video, grafik, jeung data tékstual mun nyieun presentasi. Tulisan na rohangan ngédit, teknis, instruksional atanapi paréntah media, atawa ... More >>

Maca deui "

proyék Editor

Cognella, Inc. Location: San Diego CA AS Project Editor - Cognella Akademis Publishing kaluaran *. Recruiters punten ulah ngahubungan pos proyék ieu. *. Rakan kalawan acquisitions rai anjeun ditugaskeun ka ... More >>

Maca deui "

Asisten Produksi video

Houston Baptis Universitas Location: Houston TX AS alat produksi Setup tur beroperasi video, pitulung rencana format program jeung Aksara panalungtikan, ngajaga rékaman produksi, némbak tur edit program umum .... langkung >>

Maca deui "

Garéja Plant Ibadah / Produksi Tim Anggota

Location Thousand Hills Garéja: Concord NC AS Video (ngarekam, ngedit, jsb). Aya sababaraha kasempetan pikeun meunang aub sarta mantuan ngamekarkeun ibadah jeung produksi tim anyar urang .... langkung >>

Maca deui "

Ngabayangkeun komodo Mangpaat Telestream Wirecast kana aliran Live mun kedutan Channel, entertaining Fans kalawan Musik jeung midangkeun

Telestream, anu panyadia ngarah tina parabot video digital na leyuran workflow dinten ngumumkeun yén GRAMMY® Award-unggul band batu Bayangkeun komodo anu ngagunakeun software Telestream Wirecast méré fans a glimpse dina kahirupan di jalan ku cara streaming Liga maranéhanana Legenda cocog, wawancara, tur hirup pintonan dadakan di channel kedutan maranéhna karek dibuka. "Band The sok pilari ...

Maca deui "

Spesialis Produksi grafik

Rosetta Batu Location: kaahlian ngedit Concord MA AS Video hiji tambah. Calon mumpuni bakal koordinat kalawan manajer dina ngamekarkeun jadwal produksi; ... More >>

Maca deui "

Produksi video Spesialis, Panyiaran Radio sarta Layanan Télévisi

Indiana Universitas Location: Bloomington IN AS mertahankeun video jeung alat audio; Mitra Produksi Manajer, Multi-kaméra Insinyur / Shader, Diréktur Téknis, Videographer, Editor, sarta video sejenna ... More >>

Maca deui "

jelema nu nyunting

Imajinasi Publishing Location: Chicago Il AS Dina peran ieu, Redaksi bakal dianggo sakuliah sababaraha channel kaasup citak, digital sarta siaran. Kolaborasi kalayan tim eusi, digital sarta siaran keur ... More >>

Maca deui "

Zylight Nawarkeun Program potongan harga 'Summer Tabungan'

Los Angeles - Zylight, produsén ngarah tina inovatif solusi cahaya LED, geus ngumumkeun na "Summer Tabungan" program potongan harga, nu nawarkeun hiji potongan harga $ 150 on pilih instrumen cahaya dibeuli antara Aug. 1 na Sept. 30, 2015. lampu Qualifying kaasup F8-100 LED Fresnel tungsten (3200K) jeung terangan (5600K) model di finish hideung atanapi bodas, F8-B LED Fresnel (UV) pikeun hideung ...

Maca deui "

Cina urang munggaran 4K OB Van

Cina dumasar siaran jeung média buta Jiangsu Broadcast Corporation geus dibuka éta kaméra 24 anyar, ganda-sisi ékspansi OB van nu nawarkeun hiji workplaces 29 endah dina confines tina hiji 18-fahad! The 4K OB Van jalan kalawan 16 HD kaméra, kaméra 4-4K ditambah ditambahkeun méwah tina kaméra nirkabel 4. LSB Broadcast Panyiaran digawé sapanjang sisi pasangan lokal NDT ...

Maca deui "

Audio Visual Spesialis Produksi

Leidos Location: Charlottesville VA AS fungsi minangka Subject Matéri Ahli (UKM) pikeun audio jeung rékayasa video, pangropéa, sarta instalasi, video / produksi gambar digital sarta na rohangan ngédit video .... langkung >>

Maca deui "