imah » 2015 » Agustus

Archives Bulanan: Agustus 2015

Animasi Programmer prosedural

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Rockstar New York Location: New York Ny AS Kami pilari insinyur Sarbini pikeun mantuan kami ngamekarkeun animasi canggih tur téhnologi prosedural. Rockstar ayeuna néangan hiji prosedural ngalaman ... More >>

Maca deui "

Spesialis Produksi Media

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Univ of Kansas Médis Center Location: diréktur Kansas Kota KS AS Téknis, video switcher, insinyur audio, sarta operator kaméra pikeun produksi kelas Jarak Atikan .... langkung >>

Maca deui "

Video Alat Announces PIX-E5H Ayeuna pengiriman barang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Video nu sejen ANNOUNCES PIX-E5H AYEUNA pengiriman barang firmware Update v1.04 pikeun Series PIX-E ogé Sadia REEDSBURG, WI, Agustus 31, 2015 - Video Alat, hiji merk produk video dikembangkeun ku Sora Alat, LLC, ayeuna ongkos nu PIX-E5H. The kacida diantisipasi PIX-E5H teh panganyarna dina serial PIX-E of 4K ngarekam monitor janten aya. Ieu nawiskeun HDMI-hijina inputs / outputs ...

Maca deui "

Gedang Huluna diangken (Éropa) Ltd. Debuts Cineline 2090 tripod System ka Pasar Éropa Dina IBC 2015

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Gedang huluna cairan (Éropa) LTD. DEBUTS CINELINE 2090 tripod System ka pasar Éropa AT IBC 2015 Anyar tripod System boga tujuan pikeun mantuan Cinematographers Poto Kandungan Kreatif Amsterdam, August 31, 2015-Gedang Huluna diangken (Éropa) Ltd., pamingpin dina produksi innovating solusi rojongan kaméra, bakal janten debuting na Cineline 2090 tripod System ka pasar Éropa dina IBC 2015 ...

Maca deui "

ENCO mun demonstrate Video pikeun Radio kamajuan dina IBC2015

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Southfield, MI, August 31, 2015 - ENCO bakal showcase inovasi taun Video pikeun Radio di IBC2015, nyieun hiji workflow otomatis nu seamlessly delivers video kualitas luhur eupan kalawan aliran radio tanpa kedah for urang pipilueun manual. Leyuran ngawengku integrasi jeung sistem produksi video multi kaméra anjog pikeun mastikeun nu euyeub, pangalaman média-kualitas siaran keur TV, web na konsumsi mobile of ...

Maca deui "

Anton / Bauer Announces Anyar CINE Batre Series di 2015 IBC Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

IBC 2015, Nangtung E55, Aula 11 Shelton, CT (Agustus 31, 2015) - Anton / Bauer, hiji merk na Premier panyadia Vitec Grup tina batré jeung téknologi ngecas keur industri siaran, pilem sarta video, announces runtuyan batré CINE anyarna pikeun digital kaméra bioskop. The CINE runtuyan batré GSM dirancang pikeun jadi solusi kakuatan mobile safest na paling awét pikeun profésional ...

Maca deui "

Cinegy @IBC2015!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tim Cinegy boga daptar tumuwuh tina acara pisan metot anu kedah attends lamun keur perencanaan janten di IBC2015! Dimimitian ku The Cinegy pasangan pengarahan di IBC2015 taun ieu lumangsung dina Jumaah 11th September di 10.45am di Cinegy nangtung 7.A30. The Cinegy Rakan pengarahan baris nyadiakeun Anjeun sareng tinjauan naon ...

Maca deui "

Systems ETL ka showcase téknologi anyar dina sebaran RF di #IBC2015

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

kamajuan anyar dina L-band Matrix / routers, RF leuwih Serat na Supplies LNB Power bisa ditembongkeun Systems ETL, a desainer global sarta produsén pakakas distribution RF pikeun satelit komunikasi, bakal showcase téknologi RF anyar jeung ningkat dina IBC taun di Amsterdam, September 10-15. Antarana téknologi ieu bakal 64 anyar ETL Systems '× 64 Hurricane L-band Matrix, RF Stingray ...

Maca deui "