imah » 2015 » Agustus

Archives Bulanan: Agustus 2015

Animasi Programmer prosedural

Rockstar New York Location: New York Ny AS Kami pilari insinyur Sarbini pikeun mantuan kami ngamekarkeun animasi canggih tur téhnologi prosedural. Rockstar ayeuna néangan hiji prosedural ngalaman ... More >>

Maca deui "

Spesialis Produksi Media

Univ of Kansas Médis Center Location: diréktur Kansas Kota KS AS Téknis, video switcher, insinyur audio, sarta operator kaméra pikeun produksi kelas Jarak Atikan .... langkung >>

Maca deui "

Video Alat Announces PIX-E5H Ayeuna pengiriman barang

Video nu sejen ANNOUNCES PIX-E5H AYEUNA pengiriman barang firmware Update v1.04 pikeun Series PIX-E ogé Sadia REEDSBURG, WI, Agustus 31, 2015 - Video Alat, hiji merk produk video dikembangkeun ku Sora Alat, LLC, ayeuna ongkos nu PIX-E5H. The kacida diantisipasi PIX-E5H teh panganyarna dina serial PIX-E of 4K ngarekam monitor janten aya. Ieu nawiskeun HDMI-hijina inputs / outputs ...

Maca deui "

Gedang Huluna diangken (Éropa) Ltd. Debuts Cineline 2090 tripod System ka Pasar Éropa Dina IBC 2015

Gedang huluna cairan (Éropa) LTD. DEBUTS CINELINE 2090 tripod System ka pasar Éropa AT IBC 2015 Anyar tripod System boga tujuan pikeun mantuan Cinematographers Poto Kandungan Kreatif Amsterdam, August 31, 2015-Gedang Huluna diangken (Éropa) Ltd., pamingpin dina produksi innovating solusi rojongan kaméra, bakal janten debuting na Cineline 2090 tripod System ka pasar Éropa dina IBC 2015 ...

Maca deui "

ENCO mun demonstrate Video pikeun Radio kamajuan dina IBC2015

Southfield, MI, August 31, 2015 - ENCO bakal showcase inovasi taun Video pikeun Radio di IBC2015, nyieun hiji workflow otomatis nu seamlessly delivers video kualitas luhur eupan kalawan aliran radio tanpa kedah for urang pipilueun manual. Leyuran ngawengku integrasi jeung sistem produksi video multi kaméra anjog pikeun mastikeun nu euyeub, pangalaman média-kualitas siaran keur TV, web na konsumsi mobile of ...

Maca deui "

Anton / Bauer Announces Anyar CINE Batre Series di 2015 IBC Tembongkeun

IBC 2015, Nangtung E55, Aula 11 Shelton, CT (Agustus 31, 2015) - Anton / Bauer, hiji merk na Premier panyadia Vitec Grup tina batré jeung téknologi ngecas keur industri siaran, pilem sarta video, announces runtuyan batré CINE anyarna pikeun digital kaméra bioskop. The CINE runtuyan batré GSM dirancang pikeun jadi solusi kakuatan mobile safest na paling awét pikeun profésional ...

Maca deui "

Cinegy @IBC2015!

Tim Cinegy boga daptar tumuwuh tina acara pisan metot anu kedah attends lamun keur perencanaan janten di IBC2015! Dimimitian ku The Cinegy pasangan pengarahan di IBC2015 taun ieu lumangsung dina Jumaah 11th September di 10.45am di Cinegy nangtung 7.A30. The Cinegy Rakan pengarahan baris nyadiakeun Anjeun sareng tinjauan naon ...

Maca deui "

Systems ETL ka showcase téknologi anyar dina sebaran RF di #IBC2015

kamajuan anyar dina L-band Matrix / routers, RF leuwih Serat na Supplies LNB Power bisa ditembongkeun Systems ETL, a desainer global sarta produsén pakakas distribution RF pikeun satelit komunikasi, bakal showcase téknologi RF anyar jeung ningkat dina IBC taun di Amsterdam, September 10-15. Antarana téknologi ieu bakal 64 anyar ETL Systems '× 64 Hurricane L-band Matrix, RF Stingray ...

Maca deui "

PBS Series 11th & Grant kalawan Eric Funk gumantung ka DPA Microphones

PBS Series 11th & Grant kalawan Eric Funk gumantung ka sutradara DPA Microphones Audio Yermia Slovarp gumantung ka Homonim sora ™ 4099 Tambo Minangkabau jeung d: facto ™ Vokal Microphones pikeun Emmy Award-unggul program musik BOZEMAN, Montana, Agustus 27, 2015 - Perkara éta genre-klasik, batu, jazz atawa fusi gaya-éta nuances halus tina karajinan musisi urang anu suci. Dina raraga newak ...

Maca deui "

ChyronHego nawarkeun CAMIO 4.2 Jeung Sadaya-New redesign of LUCI grafik minuhan Interface

Melville, Ny - Aug. 31, 2015 - ChyronHego dinten ngumumkeun bubuka CAMIO 4.2, update signifikan tina-unggul pangajén CAMIO solusi manajemen asset grafis parusahaan. CAMIO 4.2 ciri anu redesign lengkep LUCI, panganteur modular solusi pikeun minuhan produsen grafik dina sistim newsroom komputer (NRCSs), kalawan integrasi kedap sakuliah sakabéh garis produk ChyronHego. ChyronHego bakal ...

Maca deui "

EditShare Announces Key Pasini Penjualan

Pindahkeun strengthens division jualan EditShare Amérika, ngarojong perluasan parusahaan dibagikeun neundeun jeung manajemén asset produksi solusi sakuliah pasar média jeung hiburan Boston, MA - Agustus 28, 2015 - EditShare, pamingpin téhnologi di dibagikeun neundeun jeung manajemén média solusi calakan, dinten ngumumkeun promosi tina Jeff Barnes ka Diréktur Penjualan sarta ditambah Keith Bodner sakumaha Akun Manajer Senior pikeun workflow Leyuran pikeun EditShare ...

Maca deui "

Volicon panitén Media AKAL Platform (R) speeds lokasi sarta clipping tina Video Jeung Anyar Storyboard Feature

BURLINGTON, Massa -. Aug. 31, 2015 - Volicon dinten ngumumkeun yén nagara éta geus ditingkatkeun na panitén Media AKAL Platform (Urang Bandung) a kamampuhan storyboard anyar, diwangun kana aplikasi Review platform urang, éta radikal ngurangan waktu jeung usaha diperlukeun pikeun ngaidentipikasi, review, klip, jeung annotate hiji bagean husus ngeunaan eusi dirékam pikeun babagi saharita. diropéa aplikasi nu Review ogé ciri kamajuan ...

Maca deui "

Audio Insinyur pikeun 2 Days di Austin, TX

Location: Austin TX AS Kami pilari insinyur audio kalayan gear (booming, lavs nirkabel 2, mixer, kantong, jsb) pikeun hiji némbak perusahaan upcoming di Austin, TX .... langkung >>

Maca deui "

SMPTE kamajuan UHD Dialog dina #IBC2015

Ku Barbara Lange, Diréktur Eksekutif di SMPTE Geus fokus of teuing buzz industri, harti ultra tinggi (UHD) terus aya topik panas jadi deukeut IBC2015. Unggal poé kontribusi ti ngaronjat resolusi spasial, rentang dinamis tinggi (setelan HDR), sarta tangga nada warna lega (WCG) ka kiriman hiji pangalaman nempoan immersive anu jadi hadé dipikaharti ku swath lega tina ...

Maca deui "

Liniér akustik mendemonstrasikan AERO.soft ™ dina IBC 2015

Liniér akustik mendemonstrasikan AERO.soft ™ dina IBC 2015 scalable, fleksibel Standards-Dumasar Approach Real-Waktu keur Audio Processing Amsterdam, August 31, 2015 - liniér Acoustic® ieu demonstrating na AERO.soft ™, anu perusahaan-kelas munggaran processor audio televisi di IBC 2015 (Nangtung 8.D47). AERO.soft pitur mesin processing linier akustik idéntik kana pamadegan di AERO.100 / 1000 / 2000, kalawan pilihan Dolby® coding bari ngarojong transisi lumangsung nepi Audio ...

Maca deui "

Diréktur, Global Produksi Operasi

Ask.com Location: Oakland CA AS The Diréktur Operasi Produksi Global nyaeta jawab menata sagala operasi produksi situs IMG global ngalaporkeun langsung ka VP of Operasi .... langkung >>

Maca deui "