imah » 2015 » Agustus (Kaca 2)

Archives Bulanan: Agustus 2015

PBS Series 11th & Grant kalawan Eric Funk gumantung ka DPA Microphones

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

PBS Series 11th & Grant kalawan Eric Funk gumantung ka sutradara DPA Microphones Audio Yermia Slovarp gumantung ka Homonim sora ™ 4099 Tambo Minangkabau jeung d: facto ™ Vokal Microphones pikeun Emmy Award-unggul program musik BOZEMAN, Montana, Agustus 27, 2015 - Perkara éta genre-klasik, batu, jazz atawa fusi gaya-éta nuances halus tina karajinan musisi urang anu suci. Dina raraga newak ...

Maca deui "

EditShare Announces Key Pasini Penjualan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pindahkeun strengthens division jualan EditShare Amérika, ngarojong perluasan parusahaan dibagikeun neundeun jeung manajemén asset produksi solusi sakuliah pasar média jeung hiburan Boston, MA - Agustus 28, 2015 - EditShare, pamingpin téhnologi di dibagikeun neundeun jeung manajemén média solusi calakan, dinten ngumumkeun promosi tina Jeff Barnes ka Diréktur Penjualan sarta ditambah Keith Bodner sakumaha Akun Manajer Senior pikeun workflow Leyuran pikeun EditShare ...

Maca deui "

Volicon panitén Media AKAL Platform (R) speeds lokasi sarta clipping tina Video Jeung Anyar Storyboard Feature

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

BURLINGTON, Massa -. Aug. 31, 2015 - Volicon dinten ngumumkeun yén nagara éta geus ditingkatkeun na panitén Media AKAL Platform (Urang Bandung) a kamampuhan storyboard anyar, diwangun kana aplikasi Review platform urang, éta radikal ngurangan waktu jeung usaha diperlukeun pikeun ngaidentipikasi, review, klip, jeung annotate hiji bagean husus ngeunaan eusi dirékam pikeun babagi saharita. diropéa aplikasi nu Review ogé ciri kamajuan ...

Maca deui "

SMPTE kamajuan UHD Dialog dina #IBC2015

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ku Barbara Lange, Diréktur Eksekutif di SMPTE Geus fokus of teuing buzz industri, harti ultra tinggi (UHD) terus aya topik panas jadi deukeut IBC2015. Unggal poé kontribusi ti ngaronjat resolusi spasial, rentang dinamis tinggi (setelan HDR), sarta tangga nada warna lega (WCG) ka kiriman hiji pangalaman nempoan immersive anu jadi hadé dipikaharti ku swath lega tina ...

Maca deui "

Liniér akustik mendemonstrasikan AERO.soft ™ dina IBC 2015

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Liniér akustik mendemonstrasikan AERO.soft ™ dina IBC 2015 scalable, fleksibel Standards-Dumasar Approach Real-Waktu keur Audio Processing Amsterdam, August 31, 2015 - liniér Acoustic® ieu demonstrating na AERO.soft ™, anu perusahaan-kelas munggaran processor audio televisi di IBC 2015 (Nangtung 8.D47). AERO.soft pitur mesin processing linier akustik idéntik kana pamadegan di AERO.100 / 1000 / 2000, kalawan pilihan Dolby® coding bari ngarojong transisi lumangsung nepi Audio ...

Maca deui "

Diréktur, Global Produksi Operasi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ask.com Location: Oakland CA AS The Diréktur Operasi Produksi Global nyaeta jawab menata sagala operasi produksi situs IMG global ngalaporkeun langsung ka VP of Operasi .... langkung >>

Maca deui "