imah » 2015 » Agustus (Kaca 5)

Archives Bulanan: Agustus 2015

Anton / Bauer Announces Anyar 7.2V Series of Li-Ion accu na Chargers

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

IBC 2015, Aula 11, Nangtung E55 Shelton, CT (Agustus 27, 2015) - Anton / Bauer, hiji merk na Premier panyadia Vitec Grup tina batré jeung téknologi ngecas keur industri siaran, pilem sarta video, bangga kana ngembarkeun L- anyar accu 7.2V seri na chargers nu nawiskeun lila, dipercaya ngajalankeun-kali pikeun kaméra video profésional jeung asesoris. Anton / accu L-Series gancang-ngecas anyar Bauer urang ...

Maca deui "

Harmonik na Dimetis Rakan ka ngarojong DVB-T2 HEVC Percobaan di Jerman

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

San Jose, Calif - Aug. 27, 2015 - harmonik. (NASDAQ: HLIT), pamingpin di sakuliah dunya dina infrastruktur pangiriman video, sarta Dimetis, anu Jerman IP siaran pelopor, geus partnered mun nyieun sistem test widang terpadu pinuh pikeun ngagancangkeun sebaran tina hareup generasi jasa televisi terestrial di Jerman. Ngamangpaatkeun kombinasi Electra (TM) X2 processor média canggih harmonik urang, ProStream (R) 9100 tinggi-dénsitas stream ...

Maca deui "

Canon Live Learning: Series Wagub Featuring Tyler Stableford Sept. 30th-Oct1st!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Canon Live Learning ieu presenting hiji Wagub tujuan EOS dijudulan: The Art of dramatis Lansekap sarta Aksi Fotografi kalawan Canon Explorer of Light Tyler Stableford saha dunya renowned pikeun petualangan sarta fotografi komérsial! bengkel bakal dilaksanakeun di bells Maroon di Aspen, CO on September 30 ngaliwatan Oktober 1st! The Art of Lansekap dramatis sarta Aksi ...

Maca deui "

Timecode Systems Ayeuna pengiriman barang ka: mini trx + Jeung B: link kasaluyuan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Worcester, UK - Aug. 27, 2015 - Timecode Systems Ltd., pelopor dina téknologi nirkabel pikeun babagi timecode, singkronisasi, sarta metadata, dinten ngumumkeun eta ayeuna ongkos ka: mini trx + kalawan B: kasaluyuan link. The: mini trx + ogé ciri sababaraha upgrades anyar nu jang ningkatkeun kinarya sarta nyadiakeun ngaronjat pilihan ningkatna. "Urang mimitina dijieun di super-ci: trx mini salaku alternatif leutik ...

Maca deui "

Gambar Video upgrades TV jeung Handphone Produksi kalawan Hitachi HD Kaméra

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Réliabilitas sarta kalenturan anu kritis kana kasuksésan parusahaan produksi urang lega-ranging proyék Woodbury, Ny, August 27, 2015 - Gambar Video Teleproductions, hiji parusahaan siaran jeung produksi jasa premiere dumasar di North Canton, Ohio geus dilengkepan salah sahiji produksi mobile 30-suku na truk jeung opat sistim kaméra Hitachi Z-HD5000 HD salaku bagian tina hiji pamutahiran HD komprehensif. The kaméra sarua aya ...

Maca deui "

Cobham ngajalankeun Ultra fleksibel, Software-diartikeun pamancar di IBC 2015

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cobham taktis Komunikasi sarta panjagaan, anu RF parusahaan spesialis, bakal redefine komunikasi tanpa kabel kalayan peluncuran tina SOLO8 SDR, hiji ultra-leutik pamancar kaméra-balik nu pertama kalina nyokot katerangan "software-dihartikeun" kana dunya RF. SDR nyaeta pondok pikeun "software diartikeun radio", anu nilik Cobham salaku generasi saterusna produk siaran nirkabel. Diumumkeun pikeun kahiji kalina ...

Maca deui "

Riedel Gear Ngarojong Perayaan Singapura ngeunaan 28th SEA Games di Républik urang 50th ulang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

WUPPERTAL, Jerman - Aug. 27, 2015 - Singapura hosted nu 28th Tenggara Asian Games (SEA Games) Juni 5-16 ditéang jeung 50th taun républik urang kamerdikaan, maké Artist matrix digital sistem telepon di antara kamar jeung kamar Riedel Communications 'na Acrobat sistem telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel digital pikeun mastikeun nu komunikasi lancar kritis kana koordinasi lawang spektakuler acara urang sarta nutup upacara. Kaasup leuwih ti 5,000 ...

Maca deui "

Thomson Video Jaringan mendemonstrasikan Vibe VS7000 Software Encoder on HP Moonshot Platform

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

RENNES, Perancis - Aug. 27, 2015 - Thomson Video Jaringan dinten ngumumkeun hiji perjangjian jeung HP ngamekarkeun hareup generasi infrastruktur pangiriman video dumasar kana software Vibe (R) VS7000 terpadu kalayan hiji sistem HP Moonshot dilengkepan cartridges server HP ProLiant m710 . "HP geus hiji kolaborator penting pikeun Thomson Video Jaringan 'solusi software basis saprak 1996, sarta kami geus pleased ...

Maca deui "