imah » 2015 » September

Archives Bulanan: September 2015

Anyar Tiffen Steadicam M-1 looms badag di Jepang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tiffen International pencét pengumuman Pikeun saharita release Anyar Tiffen Steadicam M-1 looms badag di Jepang 2 x 300 dpi poto napel kalawan captions ngusulkeun kaasup di ahir sékrési ieu Tokyo, Jepang; 30th Séptémber 2015: TOHO Studios, anu legendaris imah produksi Tokyo jawab nu Godzilla aslina tur diaransemén kiwari, kitu ogé Tujuh Samurai, diarahkeun ku Akira ...

Maca deui "

Foccus Digital sarta uji Soliton Smart-telecaster Zao H.265 encoder di Rio de Janeiro pikeun 2016 Olimpiade

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sistem Brasil integrator Foccus Digital na Soliton geus ngawangun hiji partnership mun ngadistribusikaeun Smart-telecaster Zao, di dunya encoder hardware H.265 mobile munggaran di Brazil. Zao ieu ideally dirancang pikeun streaming mobile, hirup olahraga sarta aplikasi journalism hirup, kumaha nyambungkeun nepi ka 6 modem mobile pikeun pangiriman kualitas luhur real-time video streaming liwat jaringan pangiriman basis IP kayaning 3G, ...

Maca deui "

Trilogy Expands Wétan Tengah Ayana

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Trilogy, a supplier ngarah tina solusi telepon di antara kamar jeung kamar tur Generators rujukan master keur industri siaran, geus ngumumkeun janjian tina Andrew Childs salaku manajer ngembangkeun bisnis keur Wétan Tengah. Childs datang dina trilogy ti Quantum, hiji gudang ngarah, arsip, sarta panyadia solusi panyalindungan data, dimana anjeunna manajer jualan régional keur Wétan Tengah. Trilogy Penjualan Diréktur Ewan Johnston ...

Maca deui "

Buta Alam Recordist Trusts Sora Alat candak Birdsong na Soundscapes

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Brazil, September 29, 2015 - Naha enduring panas ekstrim Amérika Kidul urang atanapi hawa gunung frigid, alam recordist Juan Pablo Culasso salawasna susunan kaluar candak kualitas luhur sora manuk unik tur soundscapes. Buta saprak lahir, nu Culasso 29 taun heubeul Uruguayan-dilahirkeun boga sudut pandang unik dina rékaman sora. Nalika dina lokasi, anjeunna damel pasti na Sora Alat '788T-SSD na 702 Hotspot pangrékam Audio Digital ...

Maca deui "

Margarita Campur Santa Monica ngéléhkeun 2015 Telly Awards

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tilu Mixers Diakuan pikeun Spot Gawé panta Monica, CA (September 28, 2015) - Mixers Nathan Dubin, Jimmy Hite sarta Paul Hurtubise of Margarita Campur Santa Monica, hiji parusahaan FotoKem specializing di layanan pos audio keur commercials jeung média iklan, geus ngaranna winners dina 36th taunan Awards Telly. Dubin earned a Silver Telly, anu ngahargaan pangluhurna, karyana ...

Maca deui "

Studio Panyiaran 'Hotspot Treuk-Ahir Unit keur na Jauh Kamera Live-Patalina Mini Interface System tees Up dina Pasanggiri Golf High-Propil

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Chicago, September 29, 2015 - Nalika sababaraha golfers pangalusna bangsa urang pencét Tangtu ka majalengka kaluar tadi ieu mangsa, System Interface Studio Panyiaran 'Live-Patalina ™ Mini Jauh kaméra jeung Unit anyar na portabel treuk-tungtung, mantuan ngarojong televisi sinyalna saméméh éta dirilis pikeun pamakéan umum. Pamakéan resmi munggaran tina dibabawa, batré Powered Unit treuk-tungtung di ...

Maca deui "

DPA Microphones cocog Up pikeun Akuntan The

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles, September 29, 2015 - Kadangkala versatility hiji mikropon urang téh sagampil penting minangka kualitas sora, utamana dina set pilem mana nanaon bisa kajadian. Dina raraga newak dialog tina pilem Warner naros upcoming, The Akuntan, leupas sora produksi mixer Whit Norris, CAS, mutuskeun melak rupa-rupa d DPA Microphones ': screet ™ 4098 Supercardioid Microphones ...

Maca deui "