imah » 2015 » September

Archives Bulanan: September 2015

Anyar Tiffen Steadicam M-1 looms badag di Jepang

Tiffen International pencét pengumuman Pikeun saharita release Anyar Tiffen Steadicam M-1 looms badag di Jepang 2 x 300 dpi poto napel kalawan captions ngusulkeun kaasup di ahir sékrési ieu Tokyo, Jepang; 30th Séptémber 2015: TOHO Studios, anu legendaris imah produksi Tokyo jawab nu Godzilla aslina tur diaransemén kiwari, kitu ogé Tujuh Samurai, diarahkeun ku Akira ...

Maca deui "

Foccus Digital sarta uji Soliton Smart-telecaster Zao H.265 encoder di Rio de Janeiro pikeun 2016 Olimpiade

Sistem Brasil integrator Foccus Digital na Soliton geus ngawangun hiji partnership mun ngadistribusikaeun Smart-telecaster Zao, di dunya encoder hardware H.265 mobile munggaran di Brazil. Zao ieu ideally dirancang pikeun streaming mobile, hirup olahraga sarta aplikasi journalism hirup, kumaha nyambungkeun nepi ka 6 modem mobile pikeun pangiriman kualitas luhur real-time video streaming liwat jaringan pangiriman basis IP kayaning 3G, ...

Maca deui "

Trilogy Expands Wétan Tengah Ayana

Trilogy, a supplier ngarah tina solusi telepon di antara kamar jeung kamar tur Generators rujukan master keur industri siaran, geus ngumumkeun janjian tina Andrew Childs salaku manajer ngembangkeun bisnis keur Wétan Tengah. Childs datang dina trilogy ti Quantum, hiji gudang ngarah, arsip, sarta panyadia solusi panyalindungan data, dimana anjeunna manajer jualan régional keur Wétan Tengah. Trilogy Penjualan Diréktur Ewan Johnston ...

Maca deui "

Buta Alam Recordist Trusts Sora Alat candak Birdsong na Soundscapes

Brazil, September 29, 2015 - Naha enduring panas ekstrim Amérika Kidul urang atanapi hawa gunung frigid, alam recordist Juan Pablo Culasso salawasna susunan kaluar candak kualitas luhur sora manuk unik tur soundscapes. Buta saprak lahir, nu Culasso 29 taun heubeul Uruguayan-dilahirkeun boga sudut pandang unik dina rékaman sora. Nalika dina lokasi, anjeunna damel pasti na Sora Alat '788T-SSD na 702 Hotspot pangrékam Audio Digital ...

Maca deui "

Margarita Campur Santa Monica ngéléhkeun 2015 Telly Awards

Tilu Mixers Diakuan pikeun Spot Gawé panta Monica, CA (September 28, 2015) - Mixers Nathan Dubin, Jimmy Hite sarta Paul Hurtubise of Margarita Campur Santa Monica, hiji parusahaan FotoKem specializing di layanan pos audio keur commercials jeung média iklan, geus ngaranna winners dina 36th taunan Awards Telly. Dubin earned a Silver Telly, anu ngahargaan pangluhurna, karyana ...

Maca deui "

Studio Panyiaran 'Hotspot Treuk-Ahir Unit keur na Jauh Kamera Live-Patalina Mini Interface System tees Up dina Pasanggiri Golf High-Propil

Chicago, September 29, 2015 - Nalika sababaraha golfers pangalusna bangsa urang pencét Tangtu ka majalengka kaluar tadi ieu mangsa, System Interface Studio Panyiaran 'Live-Patalina ™ Mini Jauh kaméra jeung Unit anyar na portabel treuk-tungtung, mantuan ngarojong televisi sinyalna saméméh éta dirilis pikeun pamakéan umum. Pamakéan resmi munggaran tina dibabawa, batré Powered Unit treuk-tungtung di ...

Maca deui "

DPA Microphones cocog Up pikeun Akuntan The

Los Angeles, September 29, 2015 - Kadangkala versatility hiji mikropon urang téh sagampil penting minangka kualitas sora, utamana dina set pilem mana nanaon bisa kajadian. Dina raraga newak dialog tina pilem Warner naros upcoming, The Akuntan, leupas sora produksi mixer Whit Norris, CAS, mutuskeun melak rupa-rupa d DPA Microphones ': screet ™ 4098 Supercardioid Microphones ...

Maca deui "

Triveni Digital pikeun Diterangkeun ATSC 3.0 Tutorial Sidang di 2015 IEEE Broadcast Symposium

Princeton, NJ - 29 Sept., 2015 - Triveni Digital dinten ngumumkeun yén perwira elmu lulugu sarta korsi Téknologi ATSC sarta Standards Grup (TG3), Dr. Richard Chernock, bakal ngawasan sési tutorial on ATSC 3.0 di 2015 IEEE Broadcast Symposium . sési bakal lumangsung dina Oct. 15 di 8: 30 Kami di Caribe Royale di Orlando, Florida. ...

Maca deui "

Thomson Video Jaringan Leyuran Power Video Headend Pilot pikeun Transisi Basisir urang Gading mun DTT

RENNES, Perancis - 29 Sept., 2015 - Thomson Video Jaringan dinten ngumumkeun yén solusi premium HD / SD encoding jeung video processing parusahaan anu nyetir transisi ka televisi terestrial digital (DTT) di Républik Basisir Gading. produsén pamancar Perancis Thomson Broadcast, bagian tina Grup Arelis, geus deployed solusi Thomson Video Jaringan salaku yayasan pikeun pilot ...

Maca deui "

CSP Mobile Productions nyokot Joseph Electronics pikeun More Cekap Angkutan Serat Salila Fox Football siaran

NILES, gering -. Sept. 29, 2015 - Joseph Electronics (Buyung), nu Premier hiji-eureun warung keur industri siaran sarta panyadia serat terminasi jeung serat custom solusi, dinten ngumumkeun yén CSP Mobile Productions geus deployed susunan DFT- 12-JR modul angkutan serat pikeun nanganan angkutan video HD pikeun siaran kuliah bal Fox Olahraga '. Unit ngaktipkeun CSP sangkan leuwih ...

Maca deui "

2015 IEEE Broadcast Symposium, Oct. 13-15 di Orlando, Florida

The IEEE Broadcast Téhnologi Society (BTS) nyaéta masarakat teknis na déwan dedicated ka advancing rékayasa siaran ku ngajaga standar ilmiah sarta teknis, kitu ogé ngadidik anggotana ngaliwatan rupa rapat, presentasi, acara, konferensi, sarta program latihan. IEEE BTS boga leuwih ti 2,000 anggota na bab sakuliah dunya sarta boga markas taun Piscataway, New Jersey. Dina Oct. 13, ...

Maca deui "

PostWorks Technicolor Sibuk jeung New sarta Balik ragrag Series

New York-Technicolor PostWorks ieu nyadiakeun layanan pos-produksi pikeun Jumlah seri anyar jeung balik airing ragrag ieu. Aranjeunna kaasup nempokeun kacida-diantisipasi ti ABC, IFC, Netflix, Amazon, AS sarta Showtime. Quantico, hiji drama kajahatan tina ABC ngeunaan ngora FBI recruits latihan nu aya dina dasar Quantico di Virginia. Technicolor PostWorks geus nyadiakeun conforming redaksi jeung grading warna; Mike Nuget, akur redaktur; ...

Maca deui "

AATON digital'S CANTARX3 LOCATION audio recorder ngéléhkeun desain IABM jeung inovasi Award AT IBC 2015

pencét pengumuman Aaton Digital Pikeun release saharita 2 x 300 poto dpi disadiakeun acara 1) nu recorder CantarX3 jeung assignable mixer panel fader CANTAREM 2 anyar, sarta 2) nu presentasi pangajén dina IBC - captions pinuh di ahir release AATON digital'S CANTARX3 LOCATION audio recorder ngéléhkeun desain IABM jeung inovasi Award AT IBC 2015 Paris & London, 28th ...

Maca deui "

Frank Zappa, Adipati Ellington potret Artikel di Kota hate: 2015 seger Pokus

lelang poto nonoman kauntungan seni zakat taunan, Kota hate: Kids Ucapkeun Sumuhun kana Seni. Los Angeles-Hiji photograph saendeng of Frank Zappa dicokot ku heralded fotografer selebritis Nagreg Gorman bakal ditawarkeun keur Panawaran di Kota hate 'Lelang Poto 4th Taunan seger Focus, November 1st dina The ngabuburit Galeri di Hollywood Kulon. The photograph, anu mintonkeun musisi batu maké ...

Maca deui "

Sony Pictures Post Layanan Produksi Boosts Pergaulan Sumberdaya jeung Avid S6

22-suku kaayaan-of-nu-seni permukaan kontrol ditambahkeun ka Aom Quinn Teater, dipaké pikeun nyampur "Sabot Bough ngarecah". CULVER kota, CALIF.- neraskeun rék dilegakeun daya na pikeun gambar gerak jeung sora televisi, Sony Pictures Post Layanan produksi geus dipasang hiji beungeut kontrol Avid S6 di na 158-korsi Aom Quinn Teater. Panggedena Avid S6 konsol dipasang mana to date, anu 22-suku ...

Maca deui "

Sora Alat ngajaga Pace kalawan Denmark Audio Recordist Allan Holmberg

Kopenhagen, Dénmark, September 24, 2015 - Audio recordist Allan Holmberg nyaéta lalaki sibuk poé ieu. Naha iinditan dunya candak dina set sora na dialog pikeun film fitur atawa dipake dina program televisi populér di Dénmark asli na, Holmberg gumantung ka Alat Sora meunang pakasaban rengse. Dilengkepan pangrékam audio 788T Sora Alat 'na Cl-9 linier Fader ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!