imah » 2015 » September (Kaca 2)

Archives Bulanan: September 2015

CSP Mobile Productions nyokot Joseph Electronics pikeun More Cekap Angkutan Serat Salila Fox Football siaran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

NILES, gering -. Sept. 29, 2015 - Joseph Electronics (Buyung), nu Premier hiji-eureun warung keur industri siaran sarta panyadia serat terminasi jeung serat custom solusi, dinten ngumumkeun yén CSP Mobile Productions geus deployed susunan DFT- 12-JR modul angkutan serat pikeun nanganan angkutan video HD pikeun siaran kuliah bal Fox Olahraga '. Unit ngaktipkeun CSP sangkan leuwih ...

Maca deui "

2015 IEEE Broadcast Symposium, Oct. 13-15 di Orlando, Florida

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The IEEE Broadcast Téhnologi Society (BTS) nyaéta masarakat teknis na déwan dedicated ka advancing rékayasa siaran ku ngajaga standar ilmiah sarta teknis, kitu ogé ngadidik anggotana ngaliwatan rupa rapat, presentasi, acara, konferensi, sarta program latihan. IEEE BTS boga leuwih ti 2,000 anggota na bab sakuliah dunya sarta boga markas taun Piscataway, New Jersey. Dina Oct. 13, ...

Maca deui "

PostWorks Technicolor Sibuk jeung New sarta Balik ragrag Series

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

New York-Technicolor PostWorks ieu nyadiakeun layanan pos-produksi pikeun Jumlah seri anyar jeung balik airing ragrag ieu. Aranjeunna kaasup nempokeun kacida-diantisipasi ti ABC, IFC, Netflix, Amazon, AS sarta Showtime. Quantico, hiji drama kajahatan tina ABC ngeunaan ngora FBI recruits latihan nu aya dina dasar Quantico di Virginia. Technicolor PostWorks geus nyadiakeun conforming redaksi jeung grading warna; Mike Nuget, akur redaktur; ...

Maca deui "

Frank Zappa, Adipati Ellington potret Artikel di Kota hate: 2015 seger Pokus

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

lelang poto nonoman kauntungan seni zakat taunan, Kota hate: Kids Ucapkeun Sumuhun kana Seni. Los Angeles-Hiji photograph saendeng of Frank Zappa dicokot ku heralded fotografer selebritis Nagreg Gorman bakal ditawarkeun keur Panawaran di Kota hate 'Lelang Poto 4th Taunan seger Focus, November 1st dina The ngabuburit Galeri di Hollywood Kulon. The photograph, anu mintonkeun musisi batu maké ...

Maca deui "

Sony Pictures Post Layanan Produksi Boosts Pergaulan Sumberdaya jeung Avid S6

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

22-suku kaayaan-of-nu-seni permukaan kontrol ditambahkeun ka Aom Quinn Teater, dipaké pikeun nyampur "Sabot Bough ngarecah". CULVER kota, CALIF.- neraskeun rék dilegakeun daya na pikeun gambar gerak jeung sora televisi, Sony Pictures Post Layanan produksi geus dipasang hiji beungeut kontrol Avid S6 di na 158-korsi Aom Quinn Teater. Panggedena Avid S6 konsol dipasang mana to date, anu 22-suku ...

Maca deui "

Sora Alat ngajaga Pace kalawan Denmark Audio Recordist Allan Holmberg

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kopenhagen, Dénmark, September 24, 2015 - Audio recordist Allan Holmberg nyaéta lalaki sibuk poé ieu. Naha iinditan dunya candak dina set sora na dialog pikeun film fitur atawa dipake dina program televisi populér di Dénmark asli na, Holmberg gumantung ka Alat Sora meunang pakasaban rengse. Dilengkepan pangrékam audio 788T Sora Alat 'na Cl-9 linier Fader ...

Maca deui "