imah » 2015 » September (Kaca 4)

Archives Bulanan: September 2015

VIDELIO-Kajadian + Utram na Riedel MediorNet Ngawula Up hiji Ace di Roland-Garros

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

WUPPERTAL, Jerman - Sept. 23, 2015 - Salaku raksasa tina dunya ténis battled pikeun meunangna di Roland Garros, VIDELIO-Kajadian + Utram na MediorNet jaringan média real-time Riedel Communications 'dibawa ka tontonan pikeun mintonkeun layar badag disebarkeun di sakuliah pangadilan di storied Stade Roland-Garros di Paris, kitu ogé kana jaringan distribusi IPTV internal ngarojong sakabéh turnamén. The ...

Maca deui "

Cinegy nawarkeun codec video panggancangna sadunya

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cinegy, nu tumuwuh sarta ngahasilkeun teknologi software pikeun ngolah digital video, manajemén asset, komprési video, automation, sarta playout diumumkeun "DANIEL2", dipercaya jadi video codec panggancangna sadunya, salila IBC 2015. The codec DANIEL2 anyar mangrupa akuisisi jeung produksi codec dirancang pikeun ngarekam tina sumber kaméra, ngedit, sareng pos-produksi ogé playout sarta diwangun tina lahirna ka ...

Maca deui "

Telestream Nyayogikeun Platform Transcoding Media & Transformasi kanggo Fox International Channel Europe's New UK Production Center

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Telestream, anu panyadia anjog tina parabot video digital na leyuran workflow dinten ngumumkeun deployment sukses a processing média Vantage tur platform automation workflow calakan dina Fox International Channel (FIC) Éropa & Afrika anyar produksi jeung distribusi puseur di Hammersmith, London. Dirancang sarta dipasang ku UK pasangan channel Telestream urang, Petinju Systems, workflow dumasar-file ieu inovatif meets sababaraha processing eusi, ...

Maca deui "

Facilis TerraBlock Nyadiakeun Tanjungjaya Panyimpenan cornerstone di fasilitas Produksi AV Walanda Inovatif

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Basis Walanda design internasional pangalaman, consultancy kreatif sarta agénsi produksi, imagineers Tinker geus dipilih Facilis Téhnologi masang sistem gudang TerraBlock dibagikeun na jeroeun fasilitas produksi AV karek ngawangun jeung radikal béda. Tinker geus commissioned a Facilis TerraBlock 24D / EX16 kalawan 64TB gudang: eta geus operasional dina fasilitas anyar, nu dina jadwal keur buka di gugur ...

Maca deui "

ASG dahar beurang & Diajar Fitur harmonik Demo keur Edit Suites

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

EMERYVILLE, Calif. - Advanced Systems Grup (ASG), hiji vidéo, data, audio sarta integrasi pilem teguh ngarah, baris hadir a "dahar beurang & Diajar" program dina Oct. 1, 2015, ti 11 am kana 1: 30 pm di markas harmonik di San Jose . presentasi bakal némbongkeun kumaha harmonik urang MediaGrid dibagikeun solusi neundeun jeung Electra X média canggih gawé prosésor dina siaran sarta na rohangan ngédit ...

Maca deui "

BHV Broadcast na CueScript Téknis Partnership ngumumkeun dina IBC 2015

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Owslebury na Caterham UK • BHV Broadcast, produsén produk kakuatan-leuwih-coax kaasup-unggul pangajén Pocong sababaraha Video, sarta CueScript, a panyadia sahiji solusi teleprompting kreatif kalayan desain-euyeub fitur, geus ngumumkeun hiji partnership teknis anu bakal ngungkit duanana pausahaan 'produk inovatif pikeun nganteurkeun hiji pangalaman nyababkeun punjul sareng sumber kakuatan aman, dipercaya jeung merenah. pengumuman ieu dijieun umum di ...

Maca deui "

Chainsaw Sinks huntu Anak kana "pameget Wolf"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

fasilitas pos geus ngembangkeun hiji workflow unik pikeun nganteurkeun kualitas sarta turnaround rusuh keur usum kalima drama SMA populér MTV urang. Los Angeles-Post pagawean produksi keur usum kalima pameget Wolf ayeuna dijalankeun dina Chainsaw, hiji parusahaan SIM Grup. The MTV runtuyan ngeunaan hiji murid SMA kagok saha cicingeun werewolf a, nyaeta diantara sambungan kabel urang ...

Maca deui "

Ulang Rekaman mixer Mateus Chan ngagabung Tattersall Sora and Picture

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Toronto-Tattersall Sora and Picture, hiji parusahaan SIM Grup, geus nandatanganan hiji kontrak ekslusif jeung Samaun Re-Rekaman mixer na Sora Megapolitan Mateus Chan. Chan brings a neruskeun ngawengku fitur jero tur rupa-rupa, tipi episodic na documentaries. sks panganyarna na kaasup Lionsgate upcoming ngaleupaskeun Operasi longsoran sarta diréktur Atom Egoyan urang Inget, nu diayak di Festival Film Venice taun ieu sacara jeung ...

Maca deui "