imah » 2015 » September (Kaca 5)

Archives Bulanan: September 2015

Jampro Boosts Sorangan ngeunaan Amérika Selatan penyiar Corporacion Medcom Panama, SA

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Panama Kota, Panama - Jampro anteneu Inc. nembe boosted kamampuhan siaran tina Corporacion Medcom Panama, SA, jaringan televisi lokasina di Panama Kota, Panama, sarta sababaraha situs na sapanjang nagara lamun eta dikirimkeun sarta dipasang tujuh lengkep DVB-T / T2 Systems ka stasion. Kalawan tujuh sistem Jampro UHF DVB-T / T2 Broadband karek dipasang, diwangun ku Broadband liang (JAMS-BB), panels Broadband ...

Maca deui "

Sia kami Fix Streaming: hyper-Streaming kaliwat panyangga

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Jauh tina paguneman sabudeureun masa depan video streaming geus, mun tanggal, geus dipuseurkeun kana gagasan anu isu rubakpita nu datang - yén 4K (UHD) jeung rentang dinamis tinggi (setelan HDR) nyaeta ngan mimiti. Najan kitu, salaku saha anu keur kantos diusahakeun lalajo Netflix di wewengkon rame weruh, naha éta dina concourse of bandara, atanapi di ...

Maca deui "

Dejero Kaluaran diropéa hirup + Mobile App Jeung kadali ditingkatkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Waterloo, Ontario - 22 Sept., 2015 - Dejero dinten ngumumkeun siaran anyar hirup na + Mobile App, dirancang empower wartawan mobile (MoJos) jeung kontributor video keur disiarkeun langsung tina ampir mana ngagunakeun smartphone atawa tablet maranéhanana. The hirup panganyarna + Mobile App ku Dejero ngawengku perbaikan nu masihan pamaké canggih kontrol gede lamun nyiarkeun live atawa ngarekam video pikeun ...

Maca deui "

Northwestern Universitas drive Olahraga Talaga Aksi jeung ZEPLAY ti Tightrope Media Systems

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Transisi ka ZEPLAY tina sistem competing naek reliabiliti replay, accelerates latihan operator pikeun sakabéh ningkat pangalaman kaulinan dinten Saint Paul, Minnesota, September 21, 2015 - The departemén Broadcast Operasi di Northwestern Universitas Departemen Athletics na Rékréasi pernah misses antrian kritis mangsa olahraga live acara, hatur nuhun kana replay instan gancang jeung dipercaya tina ZEPLAY ti Tightrope Media ...

Maca deui "

Pos rurusuhan Digital bentuk Alliance strategis kalayan Larson Studios

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Anyar Culver Kota Studio Co-op Expands Post kurban di Jabar LA Los Angeles, CA (September 21, 2015) -Independent fasilitas pos-produksi Post rurusuhan Digital na Larson Studios geus ngagabung pasukan manjangkeun jasa produksi audio na pos video di Jabar Los Angeles . Salaku bagian tina susunan nu, basis Hollywood Larson bakal beroperasi dina Main Panggung di fasilitas Culver Kota Post rurusuhan urang, di mana ...

Maca deui "

Video Alat Announces PIX-E Series firmware Update

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Video nu sejen ANNOUNCES PIX-E runtuyan firmware update panganyarna firmware nawarkeun LUTs ogé HDMI micu pikeun Kaméra Panasonic REEDSBURG, WI, September 21, 2015 - Video Alat, hiji merk produk video dikembangkeun ku Sora Alat, LLC, announces firmware Vérsi 1.05 pikeun PIX-E Series. Kalawan update firmware panganyarna ieu, nu PIX-E Series monitor widang rekaman ayeuna bakal kaasup ...

Maca deui "

host TV Spanyol-basa Don Fransisco tawaran pamitan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ku Ivan Cruz / AP News Rajana (AP) - host TV Spanyol-basa Don Fransisco réngsé hiji 53-taun karir Sabtu peuting, maturan panungtungan, acara emosi nu Presiden Barack Obama sarta pamajikanana muji anjeunna ku vidéo sarta rasi Latin pop béntang Amérika thanked anjeunna keur advancing careers maranéhanana. Don Fransisco, anu ngaran nyata Juhari Kreutzberger, muji ...

Maca deui "

LiveU: A Study Case Texas Tech

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

dokumen ieu nyadiakeun kasimpulan pamakéan Texas Tech Universitas ngeunaan téhnologi LiveU dina program athletic maranéhanana sarta acara sakola séjén Situasi The Universitas Tech Texas athletics departemen ieu néangan hiji téhnologi anu bakal ngidinan ka hirup-stream sakabéh acara olahraga sakola maranéhanana ti sababaraha lokasi. Texas Tech, keur pisan vigorous na dedicated kana program athletics maranéhanana, nahan ...

Maca deui "