imah » 2015 » Oktober

Archives Bulanan: Oktober 2015

TSL Produk acquires AdInfa

TSL Produk geus kaala AdInfa, anu pamekar ti larutan software ngarah Data Center infrasturktur Manajemén (DCIM) InSite. Mangrupakeun akusisi, nu ieu diadopsi minggu ieu, nyandak TSL Produk pikeun nambahkeun InSite mun portopolio anak tumuwuh tina mantau solusi keur sektor siaran, bari ogé méré parusahaan hiji lawang kuat kana pasar Data Center. Chris Exelby, Ngatur Diréktur, TSL ...

Maca deui "

TSL Produk Showcases Range panganyarna ngeunaan Leyuran di CCW 2015

Di CCW 2015 on stand 654, ngarah produsén alat siaran, TSL Produk, bakal showcase karek redesigned MPA (Monitor Ditambah Audio) kulawarga na. Rebuilt tina taneuh nepi ka nawiskeun betah gede tina pamakéan sarta kualitas sora alus teuing, rentang ngawaskeun audio anyar nawarkeun solusi pikeun ngadegkeun I / O - kayaning MADI, SDI, AES-3 jeung analog - bari ogé embracing nu ...

Maca deui "

Gedang Kamera Rojongan Equipment hires Joseph Bodas jadi Daerah Penjualan Manajer

Sydney, Oktober 30, 2015-Gedang Kamera Equipment Rojongan, pamingpin dina produksi innovating solusi rojongan kaméra, nyaeta pleased ngembarkeun yen eta parantos hired Joseph Bodas jadi Daerah Penjualan Manajer, Asia jeung Afrika. Bodas bakal miara jeung dilegakeun ayana garis produk Gedang dina wewengkon ieu. "Kami pohara bungah boga Joseph gabung tim Gedang," ...

Maca deui "

Naon? Hiji siaran caang LED tanpa kipas ribut?

PrimeTime urang Gus 51 LED F

Anjeun siap pikeun ngamutahirkeun studio anjeun kalawan fixtures lampu LED caang nyimpen-énergi, tapi ulah hoyong hum of kebat fans? Naha anjeun nyaho yén PrimeTime LED urang nu ngajalankeun tinggi, téhnisna inovatif tur teu kedah A kipas pikeun tetep tiis jeung efisien? Insinyur jeung manajer fasilitas percanten lampu awét PrimeTime sabab maranéhna geus caang jeung make pisan saeutik kakuatan. ...

Maca deui "

The Brand Galeri nyiptakeun Tembongkeun Paket pikeun "Ukur Full kalawan Sharyl Attkisson" Sinclair urang

katingal elegan Anyar investigative acara urang ngawangun on karya Brand Galeri urang baheula keur division warta jaringan urang. Greenwich, CT- The dunya pajeulit pulitik Washington anu disulap jadi sistem anggun kaca melengkung di judul utama The Brand Galeri urang elegan jeung di-acara pakét grafik pikeun Minggu acara warta investigative anyar Sinclair Broadcast Grup urang, "Ukur Full kalawan Sharyl Attkisson". The ...

Maca deui "

Calrec Summa audio konsol nyadiakeun leungeun-on diajar di Chabot College

HEBDEN sasak, UK - 29 Oktober 2015 - Chabot College, hiji kuliah komunitas accredited di California, geus dipasang a konsol audio Calrec Summa di studio TV di puseur média na. Chabot College nyiarkeun santri kiwari bisa ngalatih ngagunakeun meja sami salaku affiliate BPS lokal sarta loba batur dina industri siaran. Ngabogaan perlengkapan standar profésional oge mere ...

Maca deui "

Dihasilkeun dina Partnership Jeung SMPTE (R), CCW 2015 Sidang ka alamat Palaksanaan Future of High Range Cim (setelan HDR) Panyiaran

Bodas dataran, Ny - Oct. 29, 2015 - The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE (R)), pamingpin di standar gerak-Imaging jeung atikan keur industri komunikasi, media, hiburan, jeung téhnologi, dinten ngumumkeun yén nagara éta anu Maskumambang ku Kandungan & Communications Dunya (CCW) ngahasilkeun panel judulna "The Jalan mun High Range Cim: nyungsi NGUMBARA" di CCW 2015, ...

Maca deui "

Aframe nambihan Enhanced Kaamanan jeung ningkat usability mun Awan Based Video Platform

Aframe ragrag 2015 release expands kamampuhan mindahkeun file na rojongan format, nambihan kadali kaamanan anyar & fitur manajemén perpustakaan media, sarta ngaronjatkeun fitur audio dina pamuter Dinten Aframe ngarilis Iteration saterusna platform awan video kolaborasi na. Featuring kamampuhan nu anyar dumasar kana pamanggih sarta bongbolongan garnered tina program eupan balik customer Aframe urang, pelepasan anyar nyandak tim pamasaran perusahaan, ...

Maca deui "

RTW Showcasing Anyar TM3 USB Connect Alat di 139th AES Konvénsi

New York, Oktober 29, 2015 - RTW, ngajual ngarah tina méter audio visual jeung alat mantau pikeun siaran professional, produksi, pos produksi jeung kontrol kualitas, bakal exhibiting na merk anyar TM3 USB Connect Alat di 139th AES Konvénsi di New York (avid mastaka Booth 719). program anyar ieu ngaronjatkeun RTW urang well-dipikawanoh Masterclass plug-in, nyadiakeun fitur anyar pikeun ...

Maca deui "

Tiffen ngagabung Perayaan di Sinématografi di Cameraimage - Garrett Brown sarwa Pindah seminar Gambar

Tiffen International pencét pengumuman Pikeun saharita release Tempo Tiffen International di Sinématografi Festival Cameraimage di di Bydgoszcz, Polandia ti 14th Nopémber ka 21st 2 x 300 dpi poto napel némbongkeun produk Tiffen filter panganyarna Tiffen ngagabung Perayaan di Sinématografi di Cameraimage - Garrett Brown sarwa Pindah seminar gambar Pinewood Studios, London UK, 29th Oktober 2015: Tiffen International ...

Maca deui "

Olahraga Award dibere pikeun pamakéan THE pico ultra slow motion kaméra digunakeun dina POLECAM

Polecam pencét pengumuman Pikeun release saharita 2 x 300 dpi poto napel némbongkeun Polecam dina pamakéan di Baku, Azerbaijan, jeung onboard antelop pico Ultra gerak Olahraga minicam Award dibere pikeun pamakéan THE pico ultra slow motion kaméra digunakeun dina POLECAM London UK, 29th Oktober 2015: The Sportel Awards Upacara taunan lumangsung nembe di Monaco ka ngembarkeun ...

Maca deui "

DPA Microphones Unveils Anyar Homonim screet ™ Slim di AES 2015

New York, Oktober 29, 2015 - DPA Microphones téh bungah ngembarkeun d anyarna: screet ™ Slim Mikropon di AES 2015 (Booth 727). Dimekarkeun di respon ka kedah tumuwuh utamana ti industri pilem, pikeun siluman deukeut-mikropon bodyworn, d: screet ™ Slim ciri unsur kapsul omnidirectional parusahaan dina sirah datar, kabel ramping jeung hiji anyar tombol-liang seru Gunung. ..

Maca deui "

Riedel Komunikasi di CCW 2015 Produk Nilik

Riedel Produk di CCW 2015 Nov. 11-12 Nangtung 1043 MediorNet MicroN MicroN mangrupa sebaran média alat jaringan 80 G pikeun garis MediorNet Riedel ngeunaan angkutan média sarta manajemén solusi. Gawe bareng seamlessly jeung MediorNet metron serat core router, MicroN mangrupakeun panganteur sinyal tinggi-dénsitas ku Asép Sunandar Sunarya lengkep audio, video, sarta inputs data na outputs, kaasup 24 SD / HD / 3G-SDI ...

Maca deui "

Macnica Amérika sarta intoPIX mawa desain rujukan FPGA anyar pikeun UHD4K Live produksi leuwih IP, maké RTP angkutan jeung komprési lite Tico di Taunan Konférénsi Téknis SMPTE 2015 jeung Pameran

Rarancang anyar ngajalankeun on hiji Altera FPGA achieves latency low, angkutan UHD4K visually lossless leuwih jaringan 10GbEthernet infrastructures Macnica Amérika, a supplier ngarah tina video leuwih solusi IP, sarta intoPIX, a panyadia anjog téknologi komprési, nunjukkeun leyuran FPGA anyar dirancang pikeun ngalaksanakeun UHD4K leuwih IP di infrastruktur studio, maké Tico komprési lightweight leuwih RTP di SMPTE 2015 ...

Maca deui "

intoPIX showcases UHDTV Hybrid SDI / IP Interoperability maké komprési lightweight Tico di Taunan Konférénsi Téknis SMPTE 2015 jeung Pameran

démo nu ngawengku téhnologi UHDTV infrastruktur hibrid ti Semtech, Xilinx, TV-Logika na BES intoPIX, a panyadia anjog téknologi komprési video pikeun FPGA, ASIC jeung software, nunjukkeun interoperability tina komprési lightweight Tico -na pikeun ngangkut video harti ultra luhur leuwih hiji salajengna -generation UHDTV hibrid infrastruktur SDI / IP featuring téhnologi canggih ti Semtech, Xilinx, TVLogic na BES di taunan Konférénsi Téknis SMPTE 2015 taun ieu sacara ...

Maca deui "

Koheren Video Systems Debuts Anyar 4K FMC Development Module di SMPTE 2015: Development Commoditizing Video-Leuwih-IP

Koheren Video Systems of El Dorado Hills, CA, ngabuktikeun kamampuhan of VIDIO anyarna FMC Development Module di SMPTE Taunan Konférénsi Téknis 2015 taun sarta Pameran. Koheren Video specializes di nyadiakeun solusi ngembangkeun sarta intelektual Harta (IP) cores mun disiarkeun pabrik alat-alat betah transisi ka 4k jeung Video-leuwih-IP. The innovatively kuat sarta ekonomis platform ngembangkeun (VIDIO FMC Development Module) ...

Maca deui "