imah » 2015 » Oktober

Archives Bulanan: Oktober 2015

TSL Produk acquires AdInfa

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

TSL Produk geus kaala AdInfa, anu pamekar ti larutan software ngarah Data Center infrasturktur Manajemén (DCIM) InSite. Mangrupakeun akusisi, nu ieu diadopsi minggu ieu, nyandak TSL Produk pikeun nambahkeun InSite mun portopolio anak tumuwuh tina mantau solusi keur sektor siaran, bari ogé méré parusahaan hiji lawang kuat kana pasar Data Center. Chris Exelby, Ngatur Diréktur, TSL ...

Maca deui "

TSL Produk Showcases Range panganyarna ngeunaan Leyuran di CCW 2015

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Di CCW 2015 on stand 654, ngarah produsén alat siaran, TSL Produk, bakal showcase karek redesigned MPA (Monitor Ditambah Audio) kulawarga na. Rebuilt tina taneuh nepi ka nawiskeun betah gede tina pamakéan sarta kualitas sora alus teuing, rentang ngawaskeun audio anyar nawarkeun solusi pikeun ngadegkeun I / O - kayaning MADI, SDI, AES-3 jeung analog - bari ogé embracing nu ...

Maca deui "

Naon? Hiji siaran caang LED tanpa kipas ribut?

PrimeTime urang Gus 51 LED F
  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Anjeun siap pikeun ngamutahirkeun studio anjeun kalawan fixtures lampu LED caang nyimpen-énergi, tapi ulah hoyong hum of kebat fans? Naha anjeun nyaho yén PrimeTime LED urang nu ngajalankeun tinggi, téhnisna inovatif tur teu kedah A kipas pikeun tetep tiis jeung efisien? Insinyur jeung manajer fasilitas percanten lampu awét PrimeTime sabab maranéhna geus caang jeung make pisan saeutik kakuatan. ...

Maca deui "

The Brand Galeri nyiptakeun Tembongkeun Paket pikeun "Ukur Full kalawan Sharyl Attkisson" Sinclair urang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

katingal elegan Anyar investigative acara urang ngawangun on karya Brand Galeri urang baheula keur division warta jaringan urang. Greenwich, CT- The dunya pajeulit pulitik Washington anu disulap jadi sistem anggun kaca melengkung di judul utama The Brand Galeri urang elegan jeung di-acara pakét grafik pikeun Minggu acara warta investigative anyar Sinclair Broadcast Grup urang, "Ukur Full kalawan Sharyl Attkisson". The ...

Maca deui "

Calrec Summa audio konsol nyadiakeun leungeun-on diajar di Chabot College

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

HEBDEN sasak, UK - 29 Oktober 2015 - Chabot College, hiji kuliah komunitas accredited di California, geus dipasang a konsol audio Calrec Summa di studio TV di puseur média na. Chabot College nyiarkeun santri kiwari bisa ngalatih ngagunakeun meja sami salaku affiliate BPS lokal sarta loba batur dina industri siaran. Ngabogaan perlengkapan standar profésional oge mere ...

Maca deui "

Dihasilkeun dina Partnership Jeung SMPTE (R), CCW 2015 Sidang ka alamat Palaksanaan Future of High Range Cim (setelan HDR) Panyiaran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Bodas dataran, Ny - Oct. 29, 2015 - The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE (R)), pamingpin di standar gerak-Imaging jeung atikan keur industri komunikasi, media, hiburan, jeung téhnologi, dinten ngumumkeun yén nagara éta anu Maskumambang ku Kandungan & Communications Dunya (CCW) ngahasilkeun panel judulna "The Jalan mun High Range Cim: nyungsi NGUMBARA" di CCW 2015, ...

Maca deui "

Aframe nambihan Enhanced Kaamanan jeung ningkat usability mun Awan Based Video Platform

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Aframe ragrag 2015 release expands kamampuhan mindahkeun file na rojongan format, nambihan kadali kaamanan anyar & fitur manajemén perpustakaan media, sarta ngaronjatkeun fitur audio dina pamuter Dinten Aframe ngarilis Iteration saterusna platform awan video kolaborasi na. Featuring kamampuhan nu anyar dumasar kana pamanggih sarta bongbolongan garnered tina program eupan balik customer Aframe urang, pelepasan anyar nyandak tim pamasaran perusahaan, ...

Maca deui "