imah » 2015 » Oktober (Kaca 2)

Archives Bulanan: Oktober 2015

FEMA lab ngajalankeun nguji permanén PERHATOSAN maju jeung sambutan jaringan

Kahirupan-Musim Panas Téhnologi Badé ngungkit salajengna-Generation ATSC 3.0 Broadcast Standar Jalur Pausahaan urang TV AS Federal Manajemén Darurat Integrated Siaga Public na Perhatosan System (IPAWS) Lab ayeuna maén host ka démo téhnologi tina AWARN - nu Perhatosan Advanced jeung Network Tanggapan. Dimekarkeun tur dirojong ku pausahaan téhnologi ngarah jeung siaran, AWARN bakal ngungkit téhnologi siaran salajengna generasi pikeun ngirimkeun darurat hareup generasi ...

Maca deui "

ATTO Téhnologi nyorot 8K inovasi dina SMPTE 2015

ATTO Téhnologi, Inc., pamingpin dipikawanoh di powering-kinerja tinggi audio jeung video workflows pikeun leuwih 25 taun, ngumumkeun yén maranéhna bakal nyorot solusi-kinerja tinggi na tailored kana kaperluan professional média dina Society taun ngeunaan Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (SMPTE®) taunan Konférénsi Téknis jeung Pameran di Hollywood, CA., ti Oct. 26th - 29th. The SMPTE 2015 Taunan Konférénsi Téknis & ...

Maca deui "

anggota MNA ilubiung sacara éksténsif dina Networked Audio sesi - Appoints Déwan Direksi

Members of the Media Networking Alliance (MNA) – the professional AV industry alliance established to promote awareness and uptake of AES67 will be playing a prominent role in the Networked Audio Sessions at this year’s International AES Convention, held at the Jacob Javits Center, NYC, Booth #344, from Oct. 29th to Nov. 1st. International leading pro-audio manufacturer Solid State Logic has ...

Maca deui "

JMR Electronics Announces kasadiaan Jenderal Hotspot Thunderbolt SSD Flash Girang

JMR urang diantara kahiji ka kapal anyar dibabawa, ultra-ci Thunderbolt 2 dilengkepan SSD Flash Girang JMR Electronics, Inc. produsén sarta Sistem ngarah integrator sahiji solusi gudang scalable minggu ieu ngumumkeun kasadiaan umum anyar LightningTM LTNG-XTD maranéhanana bisa dibabawa ThunderboltTM SSD Flash ngajalankeun. The ultra-ci PCIe Flash Girang kalawan panganteur Thunderbolt 2 mangrupakeun drive beus-Powered portabel merlukeun euweuh sumber kakuatan éksternal, sarta ...

Maca deui "

JMR Announces kasadiaan Jenderal Anyar kilat Series of Thunderbolt 2 ka kulawarga PCIe Panyimpenan Produk

Anyar produk gudang kilat Certified ku Intel sarta Apple digawekeun ku alat sejen nu cocog Thunderbolt JMR Electronics, Inc. produsén sarta Sistem ngarah integrator sahiji solusi gudang scalable geus ngumumkeun kasadiaan umum tina garis anyar maranéhanana kilat Thunderbolt 2 kana produk gudang PCIe dilengkepan. Tina kulawarga produk kilat anyar, nu LTNG-XQ na LTNG-XQ-8 Thunderbolt 2 ...

Maca deui "

Amagi CCW 2015 Exhibitor Nilik

Amagi - Booth 1227 Dina CCW 2015, Amagi bakal mawa platform TV hyperlocal -na pikeun kahirupan, némbongkeun kumaha maranéhna nyieun kemungkinan anyar jaringan TV, kaasup playout di geographies non-contiguous, eusi regionalisasi, sarta monetization pikeun pasar husus di lingkungan multiscreen. platform TV hyperlocal Amagi urang anu dumasar kana téknologi awan hareup generasi nu ngurangan CAPEX na OPEX, maturan jaringan TV hiji ...

Maca deui "

Entel Bolivia Deploys langsung-Broadcast Service Satelit Jeung High-Kekecapan Bandwidth Solusi Ti harmonik

San Jose, Calif - Oct. 28, 2015 - harmonik. (NASDAQ: HLIT), pamingpin di sakuliah dunya dina infrastruktur pangiriman video, dinten ngumumkeun yén operator telekomunikasi Entel Bolivia geus deployed hiji solusi headend terpadu ti harmonik ngawasa satelit langsung-siaran na ( DBS) jasa. Ngagunakeun harmonik urang tinggi-density, solusi infrastruktur video scalable, Entel Bolivia ayeuna bisa nganteurkeun 124 SD MPEG-4 AVC, 20 HD MPEG-4 AVC, ...

Maca deui "

Pindah 2.0 Setél Standar Anyar di Visual QC Pakakas pikeun Broadcast Produksi Workflows

Pindah 2.0 integrates fitur Gariswanci anyar jeung previews VANC salaku bagian tina deeper QC workflows Telestream, anu panyadia ngarah tina parabot video digital na leyuran workflow dinten ngumumkeun sékrési versi anyar utama média pamuter cross-platform sarta alat pamariksaan, Pindah. Switch Vérsi 2.0 ngawangun dina kasuksésan miheulaan na, nyadiakeun hiji éféktif jeung affordable visual ...

Maca deui "

Artel nawarkeun DigiLink DL4120 Chassis di CCW 2015

WESTFORD, Massa -. Oct. 28, 2015 - Dina CCW 2015, Artel Video Systems bakal demonstrate kamampuhan switching sarta manajemén dina chassis DigiLink DL4120 anyar parusahaan. Artel mangrupakeun panyadia-kelas dunya IP- inovatif sarta média solusi angkutan dumasar-serat ngarojong telekomunikasi global, siaran, sarta pasar patali. The chassis DigiLink DL4120 mangrupa idéal pikeun deployments nu canggih ngaganti sarta manajemén ...

Maca deui "

Ngaran Nexidia Tim Murphy Produk Senior Manager pikeun Media & Hiburan Divisi

Atlanta - Oct. 28, 2015 - Nexidia, pamekar ngarah dialog jeung analisis audio produk na téknologi, kiwari ngumumkeun eta geus hired Tim Murphy salaku diréktur senior ti manajemén produk pikeun Unit média jeung bisnis hiburan. Dina peran ieu, Murphy bakal ngakibatkeun manajemén produk pikeun Nexidia nyaangan tur Nexidia Dialog Search, kitu ogé kurban produk kahareup ...

Maca deui "

Adorama Ngajadikeun balanja keur Pro Audio jeung Video Leyuran di AES, CCW, GVE na WFX Mudah kalawan bedah Best Industri sarta Service dina Téhnologi panganyarna

New York, NY - Oktober 27, 2015 - Adorama Pro, salah sahiji fotografi, video, audio, Imaging jeung éléktronika panggedéna retailers di dunya, bakal nganiaya audio profésional sarta video dagang acara circuit di Q4 2015, nyadiakeun Hadirin hiji-eureun pangalaman balanja anu ngawengku hidayah ahli dina téhnologi pang anyarna dijieun ku pilihan ngayakeun gampang - kaasup GSA, akun perusahaan ...

Maca deui "

Beureum Giant Kaluaran Trapcode Suite 13

Portland, OR - Oktober 28, 2015 - Beureum Giant dinten ngumumkeun sékrési Trapcode Suite 13, pamutahiran kana parabot paling penting industri pikeun nyieun grafik gerak jeung épék visual di Adobe Saatos Balukar. Salian apdet utama pikeun Trapcode Tinangtu, caang tur Mir, pelepasan epik nawarkeun Trapcode Tao, hiji merk plugin anyar pikeun generating geometries 3D ...

Maca deui "

NewFilmmakers 'Taunan Los Angeles Video Produk Acara Asalna ka Hollywood Center Studios

studio bersejarah susunan up téater samentara pikeun layar visions munculna filmmakers 'tina Kota of LA. Hollywood- Hollywood Center Studios nembe diputer host kana 21 filmmakers milu dina The Los Angeles Video Project "Naon LA anjeun?" Diwakilan ku NewFilmmakers Los Angeles up-na-datang. Acara taunan diulas screenings film pondok ku storytellers evoking pangalaman Los Angeles maranéhanana. Co-diwakilan ku KTLA, ...

Maca deui "

Academy Award-bieu VFX Megapolitan Pat McClung ngagabung FuseFX

BURBANK- Dua-waktos Academy Award-bieu Visual Balukar Megapolitan Pat McClung geus ngagabung FuseFX. McClung, anu karir ngawengku leuwih ti 30 taun, bakal meta salaku duanana hiji dina nangtukeun jeung fasilitas basis Visual Balukar Megapolitan. proyék na ayeuna kaasup kalajengking jeung The Leumpang Dead. "Datangna Pat McClung urang bukti komitmen urang pikeun miara tim épék visual paling Sarbini di industri," ceuk ...

Maca deui "

IEEE na SMPTE (R) Jieun SMPTE Motion-Imaging Standards na Artikel Sadia dina IEEE Xplore (R) Perpustakaan Digital Téhnologi

Bodas dataran, Ny - Oct. 28, 2015 - IEEE, organisasi advancing téhnologi profésional panglegana pikeun manusa, jeung Paguyuban Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE (R)), pamingpin di standar gerak-Imaging na pangajaran keur industri komunikasi, media, hiburan, jeung téhnologi, dinten ngumumkeun yén SMPTE Perpustakaan Digital geus diasupkeun kana IEEE Xplore (R) (ieeexplore.ieee.org) Perpustakaan Digital. ...

Maca deui "

SMPTE (R) Kaluaran trailer pikeun 'Pindah Gambar' dokumenter - Produksi pikeun Feature Full Merlukeun waragad

Los Angeles - Oct. 27, 2015 - The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE (R)), pamingpin di standar gerak-Imaging jeung atikan keur komunikasi, media, hiburan, jeung industri téknologi, kiwari ngumumkeun yen eta geus ngarilis trailer pikeun "Gambar Pindah," a proyék pilem SMPTE aimed di documenting sajarah téhnologi gerak-Imaging. Tim produksi geus direbut deui ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!