imah » 2015 » Oktober (Kaca 3)

Archives Bulanan: Oktober 2015

Cinegy ka showcase jet Pek di NATEXPO 2015

Cinegy, nu tumuwuh sarta ngahasilkeun teknologi software pikeun ngolah digital video, manajemén asset, komprési video jeung automation na playout bakal fitur Cinegy jet Pek anyar dina Stand A44 di NATEXPO 2015, nyandak tempat di Moscow ti 18-20 Nopémber. Di NATEXPO 2015 Cinegy bakal pikeun kahiji kalina ngenalkeun jet Pek ka pasar Rusia. Jet Pek mangrupa salah sagala-di-...

Maca deui "

Gedang Kamera Rojongan Equipment Expands Ngahontal kana Amérika Latin ngaliwatan pasatujuan Sebaran jeung IntekTV

Gedang Kamera Rojongan Equipment Expands Ngahontal kana Amérika Latin ngaliwatan pasatujuan Sebaran jeung IntekTV Sydney, Australia, Oktober 27, 2015-Gedang Kamera Equipment Rojongan, pamingpin dina produksi innovating solusi rojongan kaméra, nyaeta pleased ngembarkeun yen basis Rajana IntekTV, a distributor specializing dina siaran, profésional audio jeung video produk, kitu ogé test, ukur na téhnologi mantau, baris jadi ...

Maca deui "

CCW 2015: FUJINON Premier PL-25-300mm 4K Cabrio ngadeukeutkeun kalawan pisah Servo na Ultra HD Series Diantara Highlights

Wayne, NJ - FUJIFILM Amérika Kalér Corporation, optik Alat Divisi bakal showcase anyar 4K Ultra HD Series sarta na lénsa zum 25-300mm Cabrio kalawan Unit drive pisah di Kandungan upcoming & Communications Dunya. The optik Alat Divisi bakal némbongkeun dina FUJIFILM stan (#1454 na 1456) salila acara nu ngalir ti Nopémber 11-12 di New York City urang Jacob Javits Center. "CCW ...

Maca deui "

Video Alat PIX-E5 ngabuktikeun Dependability -na pikeun Editor na Videographer Ken Eakins

BRIGHTON, UNITED KINGDOM, OCTOBER 27, 2015 — As a Freelance Editor and Videographer at Hanged Man Films, Ken Eakins understands the importance of bringing trustworthy gear to the set. High-quality, reliable audio and video equipment are critical to his work, which is why he relies on Sound Devices and Video Devices equipment for all of his projects. Eakins has ...

Maca deui "

Integrated gelombang mikro Panyiaran Hitches a Ride on Huntsville urang New Communications Multi-Tujuan Vehicle

HUNTSVILLE, AL, Oktober 27, 2015 - Nalika Kota Huntsville, Alabama, digulung kaluar multi Tujuan hirup produksi / acara komunikasi respon wahana anyarna, anu microLite HD Sistim link video ti Integrated gelombang mikro Jatiluhur (IMT), pamimpin di canggih sistem microwave digital porsi siaran, olahraga, hiburan jeung penegak hukum pasar, éta dina dewan. Jonathan Crowe, manajer operasi video pikeun Huntsville ...

Maca deui "

Éta Waktu keur hiji LED ningkatkeun ka Simpen Broadcast Studio Energy?

PrimeTime 1SLED XB2

Éta waktu pikeun ngamutahirkeun studio anjeun kalayan nyimpen-énergi LED fixtures lampu? Insinyur jeung manajer fasilitas percanten ngajalankeun tinggi PrimeTime urang, téhnisna inovatif jeung awét lampu sabab geus caang jeung make pisan saeutik kakuatan. Aranjeunna geus affordable, diwangun di AS, boga jaminan lima taun na teu merlukeun kipas a. 1SLED XB LED Lampu Ieu standar industri anyar, nu lainna ...

Maca deui "

Triveni Digital CCW 2015 Exhibitor Nilik

Triveni Digital - Booth 539 Dina CCW 2015, Triveni Digital bakal demonstrate generasi metadata jeung stream angkutan platform analisis industri-ngarah na, nu ngaktipkeun hiji pangalaman TV hadé. Liwat téknologi canggih, kaasup HEVC na 10GigE rojongan, Triveni Digital nawarkeun ngawaskeun lengkep jeung analisa solusi anu ngamungkinkeun siaran ngamangpaatkeun kasempetan sharing anyar bari nyadiakeun kualitas punjul sahiji layanan (QoS) ...

Maca deui "

Artel Video Systems ka showcase 4K fléksibel tur adaptable, Ethernet, sarta IP Leyuran di WFX 2015

WESTFORD, Massa -. Oct. 27, 2015 - Artel Video Systems, a panyadia-kelas dunya IP- inovatif tur solusi angkutan média berbasis serat ngarojong telekomunikasi global, siaran, sarta pasar patali, bakal Fitur pilihan solusi angkutan média na di WFX Ibadah Fasilitas Konférénsi na Expo (WFX 2015), Nov. 18-19 di Nashville, Tennesse. Dina tampilan bakal DigiLink angkutan média Artel urang ...

Maca deui "

Kuantum Unveils Xcellis salajengna-Generation, Tungtung-to-Ahir, Solusi Tanjungjaya workflow Panyimpenan

San Jose, Calif - Oct. 26, 2015 - Quantum Corp. (NYSE: QTM) dinten diwanohkeun Xcellis (TM), a hareup generasi,-kinerja tinggi, tungtung-to-tungtung, dibagikeun solusi gudang workflow nu empowers pamaké pikeun naekeun efisiensi maranéhanana, produktivitas jeung kreativitas dina delivering nu produk jeung jasa eta ngajalankeun bisnis maranéhanana. Consolidating média sarta manajemén metadata, dilegaan pilihan konektipitas pikeun duanana Serat Channel sarta klien Ethernet, sarta ngarojong ...

Maca deui "

Bodas Tandaan Ngabantu Wave Transformasi Fasilitas London Anak

Studio na consultancy design teknis Bodas Tandaan Ltd geus mantuan Award-unggul parusahaan pos-produksi Wave lengkep refurbish fasilitas na di London. Ngadegkeun ku désainer sora Warren Hamilton jeung Johnnie kaduruk, Wave boga reputasi sakuliah dunya keur kaunggulan audio sarta base klien nu maos kawas anu Éta saha di iklan jeung pembuatan pilem. Salaku bagian tina transformasi sadaya ...

Maca deui "

Lands internasional Drone Film Festival di Inggris

Kalawan popularitas maranéhna tumuwuh massively dina taun panganyarna drones geus dibuka nepi a dunya sakabeh anyar fotografi & syuting, pikeun cinematographers profésional sarta pamakéna sapuk, sarta kiwari Inggris boga festival pilem drone na pisan sorangan. DRONEFEST mangrupa pilem sarta fotografi kompetisi internasional culminating dina festival hiji-wengi dedicated ka drones sagalana. Kahiji nanaon taun ...

Maca deui "

Unmanned Air Systems Téhnologi & Juara Awards dibuka

Kami delighted ka ngembarkeun peluncuran tina inaugural Unmanned Air Systems Téhnologi & Juara Awards bisa hosted ditéang jeung SkyTech 2016. Kalayan industri penerbangan unmanned ngembang di misalna hiji Pace hébat nu panghargaan geus ngadegkeun ngakuan inovasi, kaunggulan sarta pertumbuhan sakuliah industri. The panghargaan anu kabuka ka sadaya organisasi aub dina ...

Maca deui "

Peluncuran SkyTech 2016

Saatos kasuksésan sahiji acara SkyTech munggaran dina April taun ieu, anu panitia anu delighted ka ngembarkeun peluncuran SkyTech 2016, dikelompokeun dina kolaborasi jeung SUAS Global, RUSTA na Flightpath konsultan, nu baris lumangsung dina 27 28th & 2016th Januari di nu Usaha Desain Center, London. SkyTech 2016 mangrupakeun tradeshow dua poé dedicated ka advancing ...

Maca deui "

SMPTE® Publishes Study Grup Laporan on High-Cim-Range (setelan HDR) Imaging ékosistem

Alan Lambshead We are confident that this timely SMPTE publication will answer many of the questions that emerge as HDR is discussed and implemented Past News Releases RSS Los Angeles (PRWEB) October 27, 2015 The Society of Motion Picture and Television Engineers® (SMPTE®), a leader in motion-imaging standards and education for the communications, media, entertainment, and technology industries, today announced ...

Maca deui "

Mixtape Club nyimpen A Ring Dina Ieu

Kreatif Studio Bolsters Sorangan kalawan dimekarkeun Spasi & Dina-House Asli Musik jeung lisénsi Arm Integrated studio kreatif Mixtape Club geus undergone hiji ékspansi sweeping éta ngawengku fasilitas enlarged sarta partnership karek ngajalin jeung adina parusahaan longtime Huma-Huma. pengumuman asalna dina heels tina sataun patokan, kaasup a slew gawé kalawan Google, sakumaha ogé collaborations kalawan ...

Maca deui "

Digital Nirvana ka showcase Vérsi panganyarna tina Media Manajemén Platform di CCW Expo

Tasikmalaya, CA - Dina Eusi bulan hareup urang & Communications Dunya Expo, Digital Nirvana bakal showcase versi panganyarna Manajemén Media na Platform keur nyiptakeun eusi, newak na pangiriman. Nyokot tempat Nopémber 11-12 di Javits Konvénsi Center di New York, Digital Nirvana bakal némbongkeun di Expo CCW di Booth #351. "The CCW Expo geus jadi beuki pentingna ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!