imah » 2015 » Nopember

Archives Bulanan: November 2015

Insinyur - kaméra jeung lensa QC (New York)

Video Equipment Rentals Location: New York Ny AS Sibuk Equipment video Rental Company néangan hiji Insinyur Kamera pikeun pamariksaan jeung kualitas-kadali High Definition Kaméra, Broadcast jeung Bioskop gaya ... More >>

Maca deui "

Editor, TechKnow

Aljazeera Location: Los Angeles CA AS Edit bagéan video ngagunakeun sistem na rohangan ngédit. Motong bagéan video mun tebih dieusian jeung dipake ku maranehna nepi ka nyieun sekuen jeung dampak TechKnow jeung ngarasa .... langkung >>

Maca deui "

Studio Diréktur - Edison, New Jersey

News 12 Location: Edison NJ associates AS atawa gelar sarjana muda di Produksi Télévisi atanapi Broadcasting pikaresep, gelar Master urang téh tambah .... langkung >>

Maca deui "

Dina-House Editor

Pereira & O'Dell Location: CA AS Pangaweruh ngeunaan Adobe Saatos Balukar mangrupakeun tambah. Redaksi bakal dianggo sakuliah sababaraha proyék mimitian ti pagawean Spesifikasina, video gagasan, pangajén acara éntri, sarta klien ... More >>

Maca deui "

Vital nyiar Reel-y Awesome Spesialis Video / produser / Redaksi

Location vital: Portsmouth NH AS Kagungan di leuwih dua taun pangalaman gawé salaku produser video sareng nu sanésna. Bawa pangaweruh jero tina Adobe Kreatif Suite, kalawan tekenan kana premiere ... More >>

Maca deui "

Diréktur Mitra, Di-Air promosi

Ka Abad Fox Location: Fort Lauderdale FL AS ngabalukarkeun sagala aspek produksi dina ngembangkeun kualitas luhur, kreatif dina hawa promosi kampanye na jualan ad disponsoran elemen kaasup ... More >>

Maca deui "

Videographer jeung Editor

CATMEDIA Location: Washington DC AS Garapan dina ngajaga alat produksi video. Pangalaman kalayan di-studio (live nembak), televisi, warta, jeung siaran lapangan pikeun sinyalna video .... langkung >>

Maca deui "

Dina Air Inangna, Talk Programming

Sirius XM Radio Location: Los Angeles CA AS kaahlian produksi padet ku pangaweruh kerja kuat pakakas audio dipikabutuh pikeun dina hawa jeung dijalankeunnana produksi .... langkung >>

Maca deui "

Preditor

Néglasari Universal Location: Universal Kota CA AS Kedah gaduh pangalaman sareng alat software na rohangan ngédit video lianna kayaning Adobe Premier, Final Cut atanapi Saatos Balukar .... langkung >>

Maca deui "

Spesialis Produksi video

Kanker Treatment puseur of America Location: Boca Raton FL AS The Video Spesialis Produksi nyaéta juru dongéng kreatif kalayan video kuat pos-produksi jeung produksi kaahlian teknis .... langkung >>

Maca deui "

Sosial Video produser / Redaksi (Preditor)

moviepilot Location: Venice CA AS Overseeing produksi serialized sahiji format video. Mibanda prior knowledge di vidéo jeung / atawa produksi-pilem pondok. Gawe bareng jeung rai séjén on serialized ... More >>

Maca deui "

Zylight Newz Di-Kamera Lampu Ayeuna pengiriman barang

Los Angeles - Zylight, produsén ngarah tina inovatif solusi cahaya LED, dinten ngumumkeun ci Newz na dina kaméra lampu ayeuna ongkos. Dirancang pikeun warta siaran jeung kaayaan amprok-na-gun shooting sejen, nu Newz ciri panto gudang custom sarta panangan diucapkeun terpadu unik anu ngamungkinkeun shooters mun gampang nyaluyukeun jangkungna sarta sudut caang. Tambih Deui, di Newz nyaéta ...

Maca deui "

DPA Microphones mangrupakeun bikang Folk Paporit

LONGMONT, CO, November 30, 2015 - Salaku DPA Microphones terus tumuwuh dina popularitas, seniman sakuliah genres musik variatif nu beuki nyokot bewara. Diantara peminat DPA panganyarna sababaraha seniman rahayat bikang - Olivia Chaney, Aoife O'Donovan jeung band ti sadulur katelah SHEL. Pikeun pagelaran hirup, seniman ieu sadayana babagi hiji pangajén pikeun sora alami ...

Maca deui "

Trilogy Expands Ayana Penjualan

Trilogy, a supplier ngarah tina solusi telepon di antara kamar jeung kamar tur Generators rujukan master keur industri siaran, geus ngumumkeun perluasan salajengna sahiji tim jualan jeung janjian tina Gary Lewis. Lewis boga leuwih ti 30 taun pangalaman siaran di posisi senior jualan, nu panganyarna jeung Riedel Communications. Lewis bakal dianggo barengan Produk Penjualan Manajer John Sparrow di Inggris ...

Maca deui "

The Real News Network Mangpaat NewTek TalkShow Pikeun Wawancara Tamu Jauh

San Antonio, TX - November 30, 2015 - The Real News Network (TRNN), hiji jaringan warta online di Baltimore, nembe deployed video TalkShow ™ Sistim nelepon ti NewTek ™ pikeun ningkatkeun pidangan nempokeun live na kalawan kualitas luhur ngawawancara tamu jauh. Salaku stasiun warta lengkep donor-dibiayaan anu teu nampa pamaréntah atawa iklan perusahaan naon dollar, TRNN beurat gumantung kana téhnologi pikeun ngahontal misi na. Salaku jaringan tumuwuh nepi ...

Maca deui "

Garrett Brown pek aranjeunna dina kalawan seminar Gambar pindah sarta meets up kalawan M-1 Max

Tiffen International pencét pengumuman Pikeun saharita release Garrett Brown pek aranjeunna dina kalawan seminar Gambar pindah sarta meets up kalawan M-1 Max 1) Max Zaher (kénca) meets Steadicam manggihan Garrett Brown dina Camerimage -photo ku Natalia Mentkowska (poto kudu credited mangga !) gambar 2x 300 dpi disadiakeun, captions di ahir sékrési ieu - poto kudu credited punten ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!