imah » 2015 » Nopember

Archives Bulanan: November 2015

Editor, TechKnow

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Aljazeera Location: Los Angeles CA AS Edit bagéan video ngagunakeun sistem na rohangan ngédit. Motong bagéan video mun tebih dieusian jeung dipake ku maranehna nepi ka nyieun sekuen jeung dampak TechKnow jeung ngarasa .... langkung >>

Maca deui "

Insinyur - kaméra jeung lensa QC (New York)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Video Equipment Rentals Location: New York Ny AS Sibuk Equipment video Rental Company néangan hiji Insinyur Kamera pikeun pamariksaan jeung kualitas-kadali High Definition Kaméra, Broadcast jeung Bioskop gaya ... More >>

Maca deui "

Dina Air Inangna, Talk Programming

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sirius XM Radio Location: Los Angeles CA AS kaahlian produksi padet ku pangaweruh kerja kuat pakakas audio dipikabutuh pikeun dina hawa jeung dijalankeunnana produksi .... langkung >>

Maca deui "

Diréktur Mitra, Di-Air promosi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ka Abad Fox Location: Fort Lauderdale FL AS ngabalukarkeun sagala aspek produksi dina ngembangkeun kualitas luhur, kreatif dina hawa promosi kampanye na jualan ad disponsoran elemen kaasup ... More >>

Maca deui "

Dina-House Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pereira & O'Dell Location: CA AS Pangaweruh ngeunaan Adobe Saatos Balukar mangrupakeun tambah. Redaksi bakal dianggo sakuliah sababaraha proyék mimitian ti pagawean Spesifikasina, video gagasan, pangajén acara éntri, sarta klien ... More >>

Maca deui "

Videographer jeung Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

CATMEDIA Location: Washington DC AS Garapan dina ngajaga alat produksi video. Pangalaman kalayan di-studio (live nembak), televisi, warta, jeung siaran lapangan pikeun sinyalna video .... langkung >>

Maca deui "