imah » 2015 » Nopember (Kaca 2)

Archives Bulanan: November 2015

Preditor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Néglasari Universal Location: Universal Kota CA AS Kedah gaduh pangalaman sareng alat software na rohangan ngédit video lianna kayaning Adobe Premier, Final Cut atanapi Saatos Balukar .... langkung >>

Maca deui "

Sosial Video produser / Redaksi (Preditor)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

moviepilot Location: Venice CA AS Overseeing produksi serialized sahiji format video. Mibanda prior knowledge di vidéo jeung / atawa produksi-pilem pondok. Gawe bareng jeung rai séjén on serialized ... More >>

Maca deui "

Spesialis Produksi video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kanker Treatment puseur of America Location: Boca Raton FL AS The Video Spesialis Produksi nyaéta juru dongéng kreatif kalayan video kuat pos-produksi jeung produksi kaahlian teknis .... langkung >>

Maca deui "

Zylight Newz Di-Kamera Lampu Ayeuna pengiriman barang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles - Zylight, produsén ngarah tina inovatif solusi cahaya LED, dinten ngumumkeun ci Newz na dina kaméra lampu ayeuna ongkos. Dirancang pikeun warta siaran jeung kaayaan amprok-na-gun shooting sejen, nu Newz ciri panto gudang custom sarta panangan diucapkeun terpadu unik anu ngamungkinkeun shooters mun gampang nyaluyukeun jangkungna sarta sudut caang. Tambih Deui, di Newz nyaéta ...

Maca deui "

DPA Microphones mangrupakeun bikang Folk Paporit

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

LONGMONT, CO, November 30, 2015 - Salaku DPA Microphones terus tumuwuh dina popularitas, seniman sakuliah genres musik variatif nu beuki nyokot bewara. Diantara peminat DPA panganyarna sababaraha seniman rahayat bikang - Olivia Chaney, Aoife O'Donovan jeung band ti sadulur katelah SHEL. Pikeun pagelaran hirup, seniman ieu sadayana babagi hiji pangajén pikeun sora alami ...

Maca deui "

Trilogy Expands Ayana Penjualan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Trilogy, a supplier ngarah tina solusi telepon di antara kamar jeung kamar tur Generators rujukan master keur industri siaran, geus ngumumkeun perluasan salajengna sahiji tim jualan jeung janjian tina Gary Lewis. Lewis boga leuwih ti 30 taun pangalaman siaran di posisi senior jualan, nu panganyarna jeung Riedel Communications. Lewis bakal dianggo barengan Produk Penjualan Manajer John Sparrow di Inggris ...

Maca deui "

The Real News Network Mangpaat NewTek TalkShow Pikeun Wawancara Tamu Jauh

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

San Antonio, TX - November 30, 2015 - The Real News Network (TRNN), hiji jaringan warta online di Baltimore, nembe deployed video TalkShow ™ Sistim nelepon ti NewTek ™ pikeun ningkatkeun pidangan nempokeun live na kalawan kualitas luhur ngawawancara tamu jauh. Salaku stasiun warta lengkep donor-dibiayaan anu teu nampa pamaréntah atawa iklan perusahaan naon dollar, TRNN beurat gumantung kana téhnologi pikeun ngahontal misi na. Salaku jaringan tumuwuh nepi ...

Maca deui "