imah » 2015 » Nopember (Kaca 20)

Archives Bulanan: November 2015

Leftfield Hiburan Grup gumantung ka FUJINON Cabrios pikeun Produksi Ragam of New nembongkeun TV

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Wayne, NJ - basis York Anyar layanan pinuh group produksi Leftfield Hiburan ngahasilkeun sababaraha pang populerna programming genre-watesan dina televisi kiwari, kalayan gawé dina sagalana ti nempokeun jeung realitas documentaries kana program sajarah. Pikeun sababaraha Productions panganyarna, parusahaan geus diitung dina lenses FUJINON Cabrio PL, kaasup nu 19-90mm na 85-300mm élmu optik. Leftfield Gambar, hiji parusahaan Leftfield Hiburan, boga ...

Maca deui "

Videographer jeung Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dyal Studios / Project Me Location: Jacksonville NC AS Kedah miboga kamampuh sangkan ngaéksekusi sagala aspek produksi video digital. Kudu boga pangaweruh kuat jeung latar teknis di na rohangan ngédit video .... langkung >>

Maca deui "

Eusi Salin Editor (Kontrak)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Khan Akademi Location: Jauh AS Khan Akademi keur néangan hiji redaksi salinan luar biasa sangkan ronjatan ka téks eusi dina rupa subjék .... langkung >>

Maca deui "

Dina Telepon Broadcast Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

NTT Location: San Fransisco CA AS kontrol kamar siaran insinyur *. Boga kaweruh mantap sarta pamahaman Live HD Studio Productions, Telemetrics sistim kontrol kaméra, Sony siaran ... More >>

Maca deui "

Siaran Purwokerto Insinyur (sapeuting)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

NBC Universal Lokasi: Orlando FL US 3-5 taun pangalaman dina pangropéa fasilitas siaran. Insinyur Pangropéa tanggung jawab pikeun operasi téhnis, evaluasi, sareng pangropéa tina… Langkung >> deui

Maca deui "