imah » 2015 » Nopember (Kaca 3)

Archives Bulanan: November 2015

Digital News Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

UNC-chapel Hill Location: chapel Hill NC AS Ieu hiji posisi kreatif eta, keur jalma bener, bakal kaasup journalism aslina, karya kolaborasi, video jeung produksi multi media sejenna .... langkung >>

Maca deui "

Jauh Spesialis Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The euh Scripps Company Location: Héjo Bay WI AS Copélna salah taun pangalaman siaran live kalawan olahraga televisi jauh jeung produksi lokasi pikaresep .... langkung >>

Maca deui "

Multimedia Produksi Spesialis 2

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Layanan umum, Kantor Location: Albany Ny Broadcast AS insinyur, insinyur uplink, pangropéa insinyur, atawa siaran integrasi sistem. Produksi Nu Ngarencana, asisten produksi, koordinator lalulintas, ... More >>

Maca deui "

Digital Editor pikeun budaya Southern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

UNC-chapel Hill Location: chapel Hill NC AS Proficiency di Adobe Kreatif Suite, kaasup video tur ngedit audio. Ngatur ramatloka redesign pikeun budaya Southern, hiji jurnal quarterly diterbitkeun ku ... More >>

Maca deui "

Multi media Spesialis

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cox Media Grup Location: gelar Hollywood FL AS husus di Desain Grafis, Produksi Video, Visual Seni, Marketing keur pikaresep. Pinter dina Photoshop, Illustrator, InDesign, Microsoft Office, ... More >>

Maca deui "

Produser pilem na Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Listy360 Location: Santa Monica CA AS A portopolio kaasup sababaraha video na gambar sampel. poto 10-15 setelan HDR kudu dilaksanakeun unggal sipat sarta footage cukup nyieun hiji menit video .... langkung >>

Maca deui "

Spesialis Produksi Media

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dialog Semiconductor Location: Santa Clara CA AS -HD na UltraHD video (4K). Béntés dina standar profésional multimedia, lila-pangalusna, sarta workflows pikeun produksi jeung pos-produksi video, audio, sarta ... More >>

Maca deui "