imah » 2015 » Nopember (Kaca 30)

Archives Bulanan: November 2015

Diréktur kreatif / Video produser

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

522 Lokasi Productions: Alexandria VA Amérika Penguasaan Adobe Creative Suite - khusus Premiere sareng Saatos Balukar. Pengalaman 3-5 taun dina widang kreatif kalayan latar produksi produksi video anu kuat…. Seueur >>

Maca deui "

Studios: Editor Video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Lokasi Mashable: New York NY US Editor Video bakal tiasa dipaké sareng tim produksi dina ngalaksanakeun video kreatif sareng compelling sareng séri wéb…. Seueur >>

Maca deui "

Éditor Kandungan Digital

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Lokasi Kumpulan River Valley: Winona MN US Familiarity sareng alat digital kalebet Photoshop, Illustrator sareng program desain anu sanés sareng kaahlian produksi video dasar disarankeun pisan, ogé ... More >>

Maca deui "

Éditor Berita Bérés

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cox Media Lokasi Lokasi: Tulsa OK Posisi AS kedah ngagaduhan tugas adat pangropéa pidéo pikeun KOKI, kalebet. Laksanakeun arsip video biasa .... Seueur >>

Maca deui "

video Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Lokasi IMAX: New York NY US Editor Video kedah ngartos komprési video pikeun pangiriman anu optimal. Pangguna ahli tina Final Cut Pro, Premiere, Saatos Balukar, sareng / atanapi profesional anu sarimbag ... Langkung >>

Maca deui "

Spésialis Produksi Sr Media

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Lokasi AT&T: Irving TX US Panaliti sareng nyiapkeun bahan, nyerat naskah, milih bantosan visual, musik, épék sora, jsb Conceives, rékaman, ngahasilkeun sareng ngatur produksi… Langkung >>

Maca deui "