imah » 2015 » Desember

Archives Bulanan: Désémber 2015

Yu + ko. Kabukti kota Los Angeles kana Mammoth Digital Playground pikeun Grand Park sarta The Music Center urang NYELA

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dina tontonan immersive munggaran-di-na-jenis, imagery digital dazzling bakal kaciri "mumbul" antara Aula Kota, anu County Galéri Records sarta The Music Center urang Dorothy Chandler mastaka sakumaha Los Angeles diitung handap ka 2016. Hollywood-Di Hawa Taun Anyar urang, tilu wangunan iconic di kota Los Angeles baris nyadiakeun kanvas pikeun tampilan pemetaan proyéksi kawas nanaon katempo sateuacan. Bagian tina ...

Maca deui "

Video Alat 'Kacida diantisipasi PIX-E7 Ayeuna pengiriman barang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Video Alat 'Kacida diantisipasi PIX-E7 Ayeuna pengiriman barang PIX-E Series of Rekaman Lapang monitor ngabagéakeun Anyar Tujuh inci-Modél kana pangimeutan Precision na Advanced 4K Rekaman kulawarga REEDSBURG, WI, December 28, 2015 - video Alat anu gumbira nepi ka ngembarkeun yén PIX-E7 4K monitor widang rekaman ayeuna ongkos di sakuliah dunya. Tujuh inci PIX-E7 mangrupa modél panggedena di PIX-E ...

Maca deui "

Éta nu Jalan Ball pakait - eupan pikeun presentasi Taun Anyar!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

hal munggaran mimiti - Jeung usum liburan panganyarna tukangeun urang, urang nangtukeun wisata kami on sinyalna média Hawa Taun Anyar urang! "Urang téh sakali deui maturan komérsial bébas kolam renang feed jeung siaran internasional jeung domestik, kitu ogé toko online," nyebutkeun Jeff Straus, Présidén, undur Hiburan, "pikeun ngabagikeun pikagumbiraeun ti Times Square kalawan revelers sakuliah dunya. perayaan ieu sataun urang bakal Fitur pagelaran musik ...

Maca deui "

Asisten Broadcast produser (2)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Mullen Location: Boston MA AS Kami néangan dua Asisten Broadcast produser pikeun gabung tim produksi siaran Boston urang. Nyiapkeun perkiraan produksi .... langkung >>

Maca deui "

Video produser / Redaksi intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Everymarket Location: Produk Video New York Ny AS, Edit :. Ngahasilkeun, Rekam na Édit video, sering on deadlines ketang. Pilari ngalaman, teuas digawé sarta mahasiswa pilem / video inovatif ka ... More >>

Maca deui "

Videographer / fotografer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Plum Podomoro Location: Rocklin CA AS mibanda hiji pamahaman di-jero fotografi, produksi video, sarta na rohangan ngédit video. Kacida pinter dina Adobe Photoshop, Premier, sarta Saatos Balukar .... langkung >>

Maca deui "

Atikan Asisten, Media teknisi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sakola Public Parakan Location: Rojongan audio jeung produksi video pangabutuh Parakan CO AS; Nedunan inventory buku, video, kaset, alat-alat audio-visual sareng / atanapi alat produksi .... langkung >>

Maca deui "