imah » 2015 » Desember

Archives Bulanan: Désémber 2015

Yu + ko. Kabukti kota Los Angeles kana Mammoth Digital Playground pikeun Grand Park sarta The Music Center urang NYELA

Dina tontonan immersive munggaran-di-na-jenis, imagery digital dazzling bakal kaciri "mumbul" antara Aula Kota, anu County Galéri Records sarta The Music Center urang Dorothy Chandler mastaka sakumaha Los Angeles diitung handap ka 2016. Hollywood-Di Hawa Taun Anyar urang, tilu wangunan iconic di kota Los Angeles baris nyadiakeun kanvas pikeun tampilan pemetaan proyéksi kawas nanaon katempo sateuacan. Bagian tina ...

Maca deui "

Video Alat 'Kacida diantisipasi PIX-E7 Ayeuna pengiriman barang

Video Alat 'Kacida diantisipasi PIX-E7 Ayeuna pengiriman barang PIX-E Series of Rekaman Lapang monitor ngabagéakeun Anyar Tujuh inci-Modél kana pangimeutan Precision na Advanced 4K Rekaman kulawarga REEDSBURG, WI, December 28, 2015 - video Alat anu gumbira nepi ka ngembarkeun yén PIX-E7 4K monitor widang rekaman ayeuna ongkos di sakuliah dunya. Tujuh inci PIX-E7 mangrupa modél panggedena di PIX-E ...

Maca deui "

Éta nu Jalan Ball pakait - eupan pikeun presentasi Taun Anyar!

hal munggaran mimiti - Jeung usum liburan panganyarna tukangeun urang, urang nangtukeun wisata kami on sinyalna média Hawa Taun Anyar urang! "Urang téh sakali deui maturan komérsial bébas kolam renang feed jeung siaran internasional jeung domestik, kitu ogé toko online," nyebutkeun Jeff Straus, Présidén, undur Hiburan, "pikeun ngabagikeun pikagumbiraeun ti Times Square kalawan revelers sakuliah dunya. perayaan ieu sataun urang bakal Fitur pagelaran musik ...

Maca deui "

Media desainer, fotografer jeung Videographer

Milwaukee Area Téknis College Location: kaahlian Alus manajemén proyék Milwaukee WI AS, kaasup estimasi waktos tur sumberdaya diperlukeun pikeun video na fotografi Productions .... langkung >>

Maca deui "

Videographer / fotografer

Plum Podomoro Location: Rocklin CA AS mibanda hiji pamahaman di-jero fotografi, produksi video, sarta na rohangan ngédit video. Kacida pinter dina Adobe Photoshop, Premier, sarta Saatos Balukar .... langkung >>

Maca deui "

Asisten Broadcast produser (2)

Mullen Location: Boston MA AS Kami néangan dua Asisten Broadcast produser pikeun gabung tim produksi siaran Boston urang. Nyiapkeun perkiraan produksi .... langkung >>

Maca deui "

Video produser / Redaksi intern

Everymarket Location: Produk Video New York Ny AS, Edit :. Ngahasilkeun, Rekam na Édit video, sering on deadlines ketang. Pilari ngalaman, teuas digawé sarta mahasiswa pilem / video inovatif ka ... More >>

Maca deui "

Atikan Asisten, Media teknisi

Sakola Public Parakan Location: Rojongan audio jeung produksi video pangabutuh Parakan CO AS; Nedunan inventory buku, video, kaset, alat-alat audio-visual sareng / atanapi alat produksi .... langkung >>

Maca deui "

Fotografer / Redaksi

Univision komunikasi Nyarita Location: Calon Dallas TX AS bakal jalan raket jeung produser, meja ngerjakeun rai, rai video na lulugu fotografer .... langkung >>

Maca deui "

Megapolitan produksi

UNC-chapel Hill Location:? Chapel Hill NC AS Â ¢ mahasiswa ngalatih kana operasi ditangtoskeun tina alat-alat produksi studio kaasup tapi teu diwatesan ka switcher siaran, audio dewan, grafik ... More >>

Maca deui "

Video / Poto Editor

BVS Performance Leyuran Location: Cedar Rapids IA AS A minimum na rohangan ngédit video opat taun 'sarta pangalaman desain grafis anu diperlukeun marengan gelar jajaka di produksi video, komunikasi, ... More >>

Maca deui "

video Editor

ej4 Location: Kansas Kota MO AS Advanced kaahlian na rohangan ngédit video. Kami néangan pangropéa video pikeun mantuan dina rékaman sarta na rohangan ngédit tina program dirékam di studio urang .... langkung >>

Maca deui "

Multi Media produser

Géométri Global Location: OH AS 2 + taun pangalaman produksi di boh digital, siaran atawa citak. Nangtukeun jeung resolves masalah produksi .... langkung >>

Maca deui "

asisten Editor

Landmark Location: Pangalaman Holden MA AS sareng video nu tambah, tapi teu wajib. Pilari a, panulis profésional gairah saha cukup serbaguna nutupan hiji ngamen kota lokal, ngawula ka salaku ... More >>

Maca deui "

TV produser / Diréktur

Arizona State University Location: Tempe AZ AS nunjukkeun pangaweruh aturan siaran jeung peraturan, téhnik produksi disiarkeun, alat-alat garapan dina produksi sarta na rohangan ngédit .... langkung >>

Maca deui "

Video produser / Diréktur

Engility Corporation Location: Chantilly VA AS minimum tina 6 taun profésional pangalaman produksi video. The Video produser / jujur ​​/ Redaksi bakal ngakibatkeun video jeung talatah multimedia nu professional ngamekarkeun tinggi-tungtung ... More >>

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!