imah » 2015 » Desember (Kaca 5)

Archives Bulanan: Désémber 2015

Koordinator video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Lokasi Universitas Vanderbilt: Nashville TN US Pangaweruh ngeunaan siaran pidéo. Kumpulkeun eusi video dina rekrut komitmen pikeun ngahasilkeun pidéo kompilasi dina daptar kompilasi…. Seueur >>

Maca deui "

video Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

GovPilot Location: Hoboken NJ AS The Video Editor bakal nyieun sarta ngalaksanakeun scripting sanggeus unggal demo software dirékam nu highlights fitur sarta prosés formulir workflows .... langkung >>

Maca deui "

Fotografer / Videographer Mmkt

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cox Media Grup Location: Cox Media Grup Charlotte NC AS mangrupa siaran terpadu, penerbitan, pamasaran langsung jeung média digital parusahaan nu ngawengku firms iklan rep nasional ... More >>

Maca deui "

Videographer jeung Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cairan lokasi Kreatif: Jackson MS AS Mun videography nyaeta anjeun markisa na rék dianggo dina lingkungan agénsi di Jackson, MS ngahasilkeun spot tv, bintik radio, video jualan, testimonials, jsb .... langkung >>

Maca deui "

Videographer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sakongkolan rasiah Location: Hartford CT AS Urang dianggo dina Adobe ékosistem (premiere, Saatos Balukar, Photoshop, Illustrator, jsb). Kudu nyaho peralatan video kualitas bioskop: .... langkung >>

Maca deui "

Audio jeung pidio teknisi - Part Time

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kota Daytona Beach, FL Location: Daytona Beach FL AS Video kaméra, video jeung pangrékam audio, workstations komputer multimedia, microphones, projectors, video switching, sarta alat-alat sora .... langkung >>

Maca deui "

Kapala Video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Wikia Location: Los Angeles CA AS Overseeing hiji tim tumuwuh tina produser video. Wikia, alam semesta sosial fandom, ieu Ngiring a Kepala Video pikeun mantuan ngartikeun na mekar strategi siaran urang ... More >>

Maca deui "