imah » 2015 (Kaca 2)

Archives keu: 2015

siaran Insinyur

Sinclair Broadcast Grup Location: Boise ID AS individu Ieu bakal jawab masang sarta ngajaga video, audio, sarta alat-alat sejen nu patali jeung siaran televisi kaasup server ... More >>

Maca deui "

Asisten Koordinator Téknis keur Video

Purdue University Location: Lafayette West IN Interns AS dina produksi video, bantuan rékayasa jeung filosofi video. Pangaweruh ngeunaan sinyal video jeung sistem, standar siaran FCC, video profésional ... More >>

Maca deui "

Sizzle Video Editor

Maker Studios Location: Los Angeles CA AS Sizzle video redaktur. Resep hiji redaksi anu geus dikeureuyeuh merek, commercials, bintik TV. Urang remen sanésna dimimitian dina minggu tina 12 / 22-12 / 24 na di handap ... More >>

Maca deui "

Diréktur produser / fotografer

University of California, Santa Barbara Location: Santa Barbara CA AS Adobe software Produksi Suite (Premier, Saatos Balukar, Encore, audisi, Photoshop, Illustrator, Media Encoder) .... langkung >>

Maca deui "

video Editor

CBT Automotive Network Location: Atlanta ga AS Video Editor - CBT Automotive Network - Atlanta, ga. Troubleshoot alat produksi pikeun mastikeun fungsionalitas ditangtoskeun kanggo dinten urang némbak .... langkung >>

Maca deui "

Produksi video / Digital Storytelling intern

Kamekaran Yayasan Pan Amérika Location: Washington DC AS Video na rohangan ngédit, masangkeun produksi :. -Kualitas siaran na rohangan ngédit jeung produksi pos. Jurnalisme sarta nyieun compelling, video well-researched jeung animasi .... langkung >>

Maca deui "

Spesialis Digital Media

Kota Huntsville, AL Location: Kota di Huntsville AL AS Nyadiakeun latihan lumangsung nepi rai eusi departmental; Mutahirkeun rekening média sosial di Kota urang jeung artikel relevan, foto, video sareng blog; ... More >>

Maca deui "

Video produser / Redaksi (Relawan)

Masihan hiji Kitab ka lokasi Anak: New York Ny AS Kami pilari batur berbakat kalayan édisi video na animasi nyieun video pondok yén sakeudeung bakal ngajelaskeun proyék éta .... langkung >>

Maca deui "

Full-Time Spesialis Digital grafik

Kreatif Circle Location: Houston TX AS + Adobe Photoshop, Illustrator, Flash, Premier, Saatos Balukar. klien urang, hiji pausahaan jasa finansial di wewengkon Westchase, anu néangan hiji grafik Digital ... More >>

Maca deui "

Diréktur raga / produser

Tribun Media Company Location: Milwaukee WI AS Kamampuh némbak video oge bakal dianggap tambah. Urang ditéang hiji individu dinamis anu mikanyaah ka nyieun hirup, compelling nempokeun olahraga na ... More >>

Maca deui "

Teknis Produksi Artist intern

Tinggi 5 Kaulinan Location: Pangalaman New York Ny AS jeung Adobe Photoshop, Flash jeung Adobe Saatos Balukar anu diperlukeun. Dianggo raket jeung seniman, animators, QA, software jeung insinyur sora pikeun mantuan ... More >>

Maca deui "

Interdisciplinary Insinyur Umum / Élmuwan Fisika

Departemen énergi Location: Washington DC AS Salaku hiji Interdisciplinary fisik Élmuwan / Insinyur Umum, anjeun bakal :. Kualifikasi minimum keur GS-0801 insinyur professional jeung GS-1301 fisik ilmuwan: ... More >>

Maca deui "

FULL TIME produksi Asisten

Cumulus Media Location: Lafayette LA AS Cumulus Broadcasting Company mangrupa Kasempetan Sarua jeung satuju Aksi Dunungan. Eusian keur Diréktur Produksi sakumaha diperlukeun ti jaman ka jaman .... langkung >>

Maca deui "

Editor Onsite leupas

D Adat Location: Dallas TX AS Edit eusi sagala cara ti ngerjakeun mun produksi. Calon idéal kudu 5-10 taun pangalaman dina medarkeun salaku panulis atanapi hiji redaksi .... langkung >>

Maca deui "

Intern: Videographer | fotografer | jelema nu nyunting

The Herbalista siapkeun, Inc. Location: Denver CO AS ngahasilkeun video compelling ngagunakeun rupa-rupa sumber kaasup footage video, fotografi, klip sora na imagery stock .... langkung >>

Maca deui "

Artist grafis

Industrial konsultan Pelatihan Location: software Birmingham AL AS Adobe Flash, Illustrator, sarta Saatos Balukar :. Illustrator na Saatos pangalaman Balukar mangrupakeun tambah. parusahaan urang keur néangan hiji full-waktu multimédia ... More >>

Maca deui "