imah » 2015 (Kaca 4)

Archives keu: 2015

Diréktur Produksi Diréktur Produksi Media Media

HOM Urug Location: Coon Rapids Bungbulang AS tanggung jawab Tambahan kaasup manajemen luar agénsi bakat jeung koordinasi aset dumasar komponén nu ngalengkepan hiji komérsial siaran, ... More >>

Maca deui "

Video produser / Redaksi

Washington State University Location: Pangalaman Pullman WA AS sareng alat-alat audio jeung video, boh dina studio atawa sawah jauh produksi. Sarta operasi kaméra video .... langkung >>

Maca deui "

Video / Media Artist

id Software Location: Richardson TX AS Id Software anu ayeuna néangan Video / Media Artist janten jawab produksi di-game Potret layar publisitas na footage video direbut game ... More >>

Maca deui "

Videographer

Spéktra Logika Location: batu gede CO AS Kedah jadi pinter jeung Saatos Balukar. Timer sahingga nyieun rupa-rupa jenis video. 3 taun + 'pangalaman nyieun sareng video penerbitan online .... langkung >>

Maca deui "

Video Produksi intern (Spring & Summer)

W2O Grup Location: Los Angeles CA AS pinter dina Saatos Balukar CC na Photoshop CC. Pilari produksi video béntang batu MODAL intern pikeun teguh pamasaran luhur .... langkung >>

Maca deui "

Video Produksi Mitra (animator / Motion grafik Artist)

Brafton Location: Chicago Il AS The Video Produksi Mitra - peran animator ngalibatkeun produksi jeung organisasi rupa-rupa proyék animasi, liaising antara klien, produser, ... More >>

Maca deui "

Supervising Sora Editor Richard Raja pikeun nampa MPSE Karir Achievement Award

2016 MPSE Golden Reel Awards kadaptar pikeun Pébruari 27th Studio City, California - Désémber 21, 2015 - rai Motion Picture Sora (MPSE) dinten announces yén nagara éta bakal ngahargaan tilu-waktos Academy Award ™ -winning Supervising Sora Editor na Sora desainer Richard Raja kalayan na 2016 MPSE Karir Achievement Award. Raja dimeunangkeun Oscars pikeun Achievement Best di Sora Edit pikeun lahirna (2011), The ...

Maca deui "

Mic'd Up Productions Goes Wireless on siapkeun kalawan Alat Sora

EDGEWATER, NJ, December 21, 2015 - Salaku Sora Megapolitan / mixer sarta Présidén Mic'd Up Productions, Yosua Baggett nyokot bangga dina méré klien-Na jeung audio luhur-kiyeu. Keur ngalengkepan ieu unggal pakasaban, éta penting pisan pikeun anjeunna pikeun milih kaayaan-of-nu-seni parabot tailored pikeun kaperluan unik tiap proyek urang. Kalayan aplikasi mimitian ti documentaries, kanyataanana nempokeun sarta commercials, mun fitur olahraga sarta proyék perusahaan, ...

Maca deui "

Integrated gelombang mikro Jatiluhur (IMT) 58microLite HD Mini Kit Ayeuna Artikel di B & H Poto Video Katalog

Gunung zaitun, NJ, December 21, 2015 - Integrated gelombang mikro Jatiluhur (IMT), pamingpin dina sistim microwave digital canggih porsi siaran, olahraga, hiburan jeung penegak hukum pasar, geus reueus ngembarkeun RF Tengah 58microLite HD Mini Kit ayeuna bakal diulas dina katalog ngeunaan B & H poto video, anu non-ranté toko poto sarta video parabot panggedena di Serikat ...

Maca deui "

Studio Diréktur leupas - Yonkers, New York

News 12 Location: Yonkers Ny AS ngawasan Productions studio keur kontrol kualitas. Tuturkeun stylebook format grafis dina produksi program .... langkung >>

Maca deui "

video Curator

Disney ABC Télévisi Grup Location: New York Ny AS Salaku diperlukeun, anu Video Curator ogé bakal jawab nulis carita ngeunaan video konci anjeunna / manehna manggih. ABC News ieu Ngiring Video Curator .... langkung >>

Maca deui "

SE Studio Videographer

Schneider Electric Location: Foxborough MA associates AS atawa Gelar sarjana muda di produksi video atawa widang nu patali. Nyetél, beroperasi, sarta ngarecah sakabeh parabot video dipikabutuh pikeun shooting ceuk ngalakonan ... More >>

Maca deui "

Produksi / Layanan Kreatif intern

Sinclair Broadcast Grup Location: Harrisburg Pa AS Sinclair Broadcast Grup, Nyarita mangrupa salah sahiji pausahaan siaran televisi panggedéna jeung paling diversified di bangsa, programming 162 stasiun lokasina di 79 ... More >>

Maca deui "

Studio Purwokerto Electronic Insinyur

Tribun Media Company Location: Salt Lake Kota UT AS studio éléktronik pangropéa insinyur. Resep Ngalamar jeung pangalaman saméméhna di radio atanapi pangropéa televisi di lingkungan siaran sarupa ... More >>

Maca deui "

Editor (Story)

usajobs.gov Location: Preman siaran internasional Washington DC AS. Komunikasi rutin kalawan rai husus ,. Jaringan siaran dina basa 61 kaasup Sora of America, anu ... More >>

Maca deui "

Siaran Koordinator - International Media

PGA wisata Location: Ponte Vedra Beach FL AS Strong televisi jeung video pangaweruh produksi. Gawekeun Broadcast Senior Manager ngartos tur ngarojong sagala produksi patali elemen contractual .... langkung >>

Maca deui "