imah » diulas » NAB Tembongkeun Pihak: Daptar 2016 NAB Tembongkeun Partéi
NAB Tembongkeun Pihak

NAB Tembongkeun Pihak: Daptar 2016 NAB Tembongkeun Partéi


AlertMe

NAB Tembongkeun Pihak
Lamun kami henteu nyabit 2016 NAB Tembongkeun Sanggeus-Pihak, urang bakal jadi ninggalkeun kaluar hiji chunk badag tina senang pakait jeung NAB Tembongkeun! Tingali handap teras klik dina NAB Tembongkeun rinci pihak pikeun émbaran nu leuwih lengkep, sakumaha sababaraha boh swasta, ku uleman wungkul atawa boga hiji muatan pangakuan. Ieu daptar ngajalankeun jeung panghadena anjeun bakal manggihan! Urang ngamutahirkeun salaku urang manggihan atawa nampi info.

diropéa: Poean!

Hiji hal kami nuju lakukeun ku urang NAB Tembongkeun daftar pihak anu ngamutahirkeun eta kalawan sadaya nu séjén NAB Tembongkeun Sanggeus-Pihak (Resmi jeung teu resmi!). urang NAB Tembongkeun daftar pihak anu setelan di jalan saperti kitu nu bisa pencét sababaraha pihak unggal wengi! Urang baris tetep ulang ngeposkeun ieu beuki acara anu kapanggih! Nyangka daftar bisa diropéa terus!

E-mail: [EMAIL PROTECTED] jeung NAB Tembongkeun Pihak anjeun teu tingali di dieu.
Hayu urang ngadamel ieu pangalusna 2016 NAB Tembongkeun daftar pihak!

Irahawaktudi manaNAB Tembongkeun pihak
Jumaah, April 15 - resmi6: 00pm-10: 00pmWynn Las Vegaskaranjingan Sambungkeun - Wilujeng sumping panarimaan - pikeun info leuwih lengkep: Klik di dieu
Sabtu, April 16 - resmi6: 00pm- 10: 00pmWynn Las Vegaskaranjingan Sambungkeun - Perayaan - pikeun info leuwih lengkep: Klik di dieu
Sabtu, April 16 - resmi8: 00-11: 00pmGordon BierschIABM Partéi sateuacanna NAB - ku uleman wungkul - Email [EMAIL PROTECTED]
Minggu, April 17 - resmi5: 00pm-8: 00pmLafite Ballroom - Wynn HotelShowstoppers Media panarimaan - Uleman Ngan - Info: IEUH
Minggu, April 17 - resmi7: 00pm-10: 00pmHard Rock Hotelngabayangkeun Communicationspihak 'NAB (ko-hosted ku Hewlett Packard perusahaan tur Microsoft) - ngadaptar
Minggu, April 17 - resmi7: 30pm-10: 30pmRockhouse Bar di The Venetian HotelBlackmagic Desain - pikeun info leuwih lengkep: Coloristmixer.com
Minggu, April 17 - resmi8: 00pmOmnia nightclub @ Caesars IstanaSVG (Olahraga Video Grup) NAB Pra-Game Partéi sponsoring pausahaan
Senén, April 18 - resmi5: 30pm-9: 30pmMonte Carlo HotelIMUG Media Motion Ball 2016- WAJIB boga tikét - pikeun info leuwih lengkep: Media Tiket Motion Ball kontak: [EMAIL PROTECTED] lamun boga queries sagala pisan.
Senén, April 18 -
resmi
6: 00pm - 7: 30 pmInternasional Trade Center- Location Anyar - kalér AulaGabung kolega anjeun ti sakumna dunya Senén malem dina International Trade Center pikeun resmi di NAB Tembongkeun Panarimaan internasional. Refreshments bakal disadiakeun.
Senén, April 18 - resmi10: 00pm - 11: 00pmMarquee nightclub & Dayclub @ The kosmopolitan ti Las VegasNAB Tembongkeun Partéi Bubuka - Hiji Sajam kabuka ogé bar @ 10 pm (kalawan badge) - pangakuan complimentary pikeun Hadirin sarta Exhibitors kalayan anjeun Tembongkeun badge
Pikeun reservations tabel Marquee nightclub mangga ngahubungan [EMAIL PROTECTED]
Salasa, April 19 -
resmi
7: 30amPanonpoé Park4K 4Charity - Pendaftaran 4K Run
Salasa, April 19 - resmi4: 30pm - 11: 00pm
Riviera Hotel & Kasino - Ballroom mastaka
15th Taunan Las Vegas SuperMeet - WAJIB boga tikét - pikeun info leuwih lengkep: Tiket SuperMeet.
Salasa April 19 - resmi9: 00pm - 2: 00amRTDNA Nightcap - Perlu putus ti hustle na bustle tina konvénsi NAB di Las Vegas? Nu nuju diondang pikeun gabung kami nepi ka jam wee! RTDNA Kursi-milih Vincent Duffy sarta Diréktur RTDNA / F Eksekutif Mike Cavender bakal on leungeun ngomong pantun. Anjeun wilujeng sumping ka datangna sarta balik iraha wae sarta lampahkeun jejaring saeutik kalayan babaturan heubeul jeung anyar dina atmosfir hébat. Taya tikét moderator, mangga datangna saperti anjeun. Simkuring miharep ningali anjeun aya!
Salasa April 19 - resmi9: 00pm - 2: 00amAJA VIP Partéi !!! Ngarasakeun lanté tarian indoor jeung / atawa outdoor dek-patio! Wristbands bakal NOT jadi dibikeun kaluar di stan AJA taun ieu. Pariksa-di baris lumangsung di Drai urang malem pihak nu di panto hareup. datangna mimiti anu ngusulkeun. Mangga mawa konfirmasi RSVP dicitak anjeun ka expedite proses dipariksa-di.
Salasa April 19 - resmi10: 30pm - 11: 30pmGabung masarakat VR di NAB Tembongkeun pikeun wengi tina jejaring jeung senang di NAB Tembongkeun'S VR Partéi di Omnia nightclub. Buka ogé disponsoran bar keur NAB Tembongkeun Panyekel badge ti 10: 30 - 11: reservations tabel 30 pmFor, mangga ngahubungan Jon Opas di [EMAIL PROTECTED] atanapi Alan Walker dina [EMAIL PROTECTED]
Rebo, April 15 - resmi6: 00pm - 8: 00pmThe Amateur Radio operator panarimaan, disponsoran ku Broadcast Supply Di sakuliah dunya, Turner Téknik sarta DX Téknik, draws ratusan warung pangalusna sarta brightest pikeun malem santai ngawangkong siaran urang, ngarasakeun ukhuwah masarakat amatir radio tur unggul hadiah luar biasa. Diajar deui
Kemis, April 21 - resmi6: 00pm
The pub, Monte Carlo Hotel
Ahir Tembongkeun angin-handap - Hiji tradisi NAB! Hiji acara informal, leupaskeun ku iraha. Ngical paralatan, Hadirin sarta babaturan unwind, grab a bir jeung / atawa dinner jeung antosan saacan maranéhna kudu kantor ka bandara.

Catetan: Las Vegas Nightclubs merlukeun hiji bukti valid umur tur turutan ketat Kaos Code: NO kolor, sneakers, flop flip, t-kaos atanapi topi bakal diijinkeun; slacks / jeans, collared kaos jeung baju toe katutup sapatu pikeun gentlemen anu diperlukeun. Dina loba kasus, Éntri anu di kawijaksanaan nu doorman urang!

Pilari tempat dahar bari di Las Vegas? KLIK DI DIEU!
NAB Tembongkeun Las Vegas Rumah Makan Guide


AlertMe
Tuturkeun abdi