imah » 2016

Archives keu: 2016

Manajer, Marketing Palanggan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Manajer, Palanggan Marketing Company: NBCUniversal Location: Universal Kota CA AS Nepangkeun NBCUniversal mangrupa salah sahiji média ngarah di dunya jeung pausahaan hiburan dina ngembangkeun, produksi, jeung pamasaran hiburan, warta, jeung informasi ka panongton global. NBCUniversal owns tur ngoperasikeun portopolio berharga tina warta jeung televisi hiburan jaringan, hiji parusahaan gambar gerak Premier, produksi televisi signifikan ...

Maca deui "

redaksi Manajer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Manajer redaksi Company: NBCUniversal Location: New York Ny AS Nepangkeun NBCUniversal mangrupa salah sahiji média jeung hiburan ngarah di dunya pausahaan dina ngembangkeun, produksi, jeung pamasaran hiburan, warta, jeung informasi ka panongton global. NBCUniversal owns tur ngoperasikeun portopolio berharga tina warta jeung televisi hiburan jaringan, hiji parusahaan gambar gerak Premier, operasi produksi televisi signifikan, ...

Maca deui "

Manajer, Audio / Visual - Universal Kreatif

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Manajer, Audio / Visual - Universal Kreatif Company: NBCUniversal Location: Orlando FL AS Nepangkeun Universal Kreatif teh tata sarta ngembangkeun division tina Parks Universal na Resorts ™, nu salah sahiji loba usaha dina waktu NBCUniversal ™. Urang situated anu ideally di Orlando, Florida, anu geus jadi dipikawanoh lega salaku taman tema na ibukota Resort di dunya. ...

Maca deui "

Diréktur Broadcast jeung Téhnologi Video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Diréktur Broadcast jeung Video Téhnologi Company: Sakola Public Atlanta Location: posisi kasimpulan Atlanta ga AS: The Diréktur Broadcast jeung Téhnologi Video fungsi minangka liaison antara Sakola Atlanta Public (Piara) jeung Atlanta atikan Télékomunikasi kolaborasi, Inc. (AETC) , nu mangrupa tanggung jawab menata aset siaran Kacamatan urang: kaasup WABE, WPBA, Cable Channel 22, situs Wéb PBA na ...

Maca deui "

Glimpse Future di 2017 Festival kanyataanana Virtual

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Katilu kanyataanana Virtual taunan Festival bakal lumangsung ti Januari 5-7 di Las Vegas sarta mangrupa hiji kasempetan pikeun glimpse masa depan siaran, pilem jeung hiburan video. Aya bakal e duanana hiji wengi lawang sarta wengi Gala nutup ogé loba exhibitors, seminar jeung bengkel on dimana VR téh ayeuna na mana eta geus pos ...

Maca deui "

Projects manajer-redaksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Manajer-redaksi Projects Company: The Ohio State University Location: Columbus OH AS Universitas Marketing di The Ohio State University geus komitmen pikeun measurably tumuwuh sarta deepening persepsi panongton, pamahaman, sarta leuwih sering dipake tinimbang keur Ohio State; posisi na kapamimpinan, kaunggulan komprehensif, sarta dampak global. Urang Steward Ohio Amérika has gambar brand, sarta kami jawara usaha pamasaran peuntas Universitas. Gawe bareng dina ...

Maca deui "

Kreatif Manager of Video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Kreatif Manager of Video Company: Grocers Pengetahuan Alam Location: Lakewood CO AS DescriptionFor 60 taun, urang di Pengetahuan Alam Grocers geus kaeusi misi parusahaan nyadiakeun kaséhatan gratis jeung atikan gizi ka konsumén marengan dahareun cageur affordable jeung suplemén. konsumén urang geus datang ka ngandelkeun staf kami kacida dilatih, dina-toko pustaka, sangakan gizi, ceramah pendidikan, referrals praktisi, jeung ...

Maca deui "

DSP Insinyur - Wireless / Mesin Learning

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: DSP Insinyur - Wireless / Mesin Learning Company: Xilinx Location: San Jose CA AS Xilinx nyaeta panyadia anjog di dunya tina Sakabéh Programmable FPGAs, SoCs na 3D ICs. Alat industri-ngarah ieu gandeng jeung lingkungan design hareup generasi sarta IP ngawula sauntuyan lega pangabutuh customer, ti logika programmable mun integrasi sistem programmable. Alat Sadaya Programmable kami underpin dinten ieu ...

Maca deui "