imah » 2016

Archives keu: 2016

Manajer, Marketing Palanggan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Manajer, Palanggan Marketing Company: NBCUniversal Location: Universal Kota CA AS Nepangkeun NBCUniversal mangrupa salah sahiji média ngarah di dunya jeung pausahaan hiburan dina ngembangkeun, produksi, jeung pamasaran hiburan, warta, jeung informasi ka panongton global. NBCUniversal owns tur ngoperasikeun portopolio berharga tina warta jeung televisi hiburan jaringan, hiji parusahaan gambar gerak Premier, produksi televisi signifikan ...

Maca deui "

redaksi Manajer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Manajer redaksi Company: NBCUniversal Location: New York Ny AS Nepangkeun NBCUniversal mangrupa salah sahiji média jeung hiburan ngarah di dunya pausahaan dina ngembangkeun, produksi, jeung pamasaran hiburan, warta, jeung informasi ka panongton global. NBCUniversal owns tur ngoperasikeun portopolio berharga tina warta jeung televisi hiburan jaringan, hiji parusahaan gambar gerak Premier, operasi produksi televisi signifikan, ...

Maca deui "

Manajer, Audio / Visual - Universal Creative

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Manajer, Audio / Visual - Universal Creative Company: NBCUniversal Lokasi: Orlando FL US About Us Universal Creative mangrupikeun divisi perencanaan sareng pamekaran Universal Parks and Resorts ™, anu mangrupikeun salah sahiji seueur usaha dina NBCUniversal ™. Kami leres ayana di Orlando, Florida, anu parantos dikenal salaku taman hiburan sareng ibukota resort di dunya. ...

Maca deui "

Diréktur Broadcast jeung Téhnologi Video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Diréktur Broadcast jeung Video Téhnologi Company: Sakola Public Atlanta Location: posisi kasimpulan Atlanta ga AS: The Diréktur Broadcast jeung Téhnologi Video fungsi minangka liaison antara Sakola Atlanta Public (Piara) jeung Atlanta atikan Télékomunikasi kolaborasi, Inc. (AETC) , nu mangrupa tanggung jawab menata aset siaran Kacamatan urang: kaasup WABE, WPBA, Cable Channel 22, situs Wéb PBA na ...

Maca deui "

Glimpse Future di 2017 Festival kanyataanana Virtual

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Katilu kanyataanana Virtual taunan Festival bakal lumangsung ti Januari 5-7 di Las Vegas sarta mangrupa hiji kasempetan pikeun glimpse masa depan siaran, pilem jeung hiburan video. Aya bakal e duanana hiji wengi lawang sarta wengi Gala nutup ogé loba exhibitors, seminar jeung bengkel on dimana VR téh ayeuna na mana eta geus pos ...

Maca deui "

Projects manajer-redaksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Manajer-redaksi Projects Company: The Ohio State University Location: Columbus OH AS Universitas Marketing di The Ohio State University geus komitmen pikeun measurably tumuwuh sarta deepening persepsi panongton, pamahaman, sarta leuwih sering dipake tinimbang keur Ohio State; posisi na kapamimpinan, kaunggulan komprehensif, sarta dampak global. Urang Steward Ohio Amérika has gambar brand, sarta kami jawara usaha pamasaran peuntas Universitas. Gawe bareng dina ...

Maca deui "

Kreatif Manager of Video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Manajer Kreatif Perusahaan Video: Alam Grocers Lokasi: Lakewood CO US Deskripsi Salami 60 taun, urang di Natural Grocers parantos minuhan misi perusahaan pikeun nyayogikeun pendidikan kaséhatan sareng nutrisi gratis pikeun palanggan, sareng tuangeun séhat anu mampu sareng suplemén anu mampu. Pelanggan kami parantos ngandelkeun staf kami anu terlatih pisan, literatur di toko, konsultasi nutrisi, ceramah pendidikan, rujukan praktisi, sareng ...

Maca deui "

DSP Insinyur - Wireless / Mesin Learning

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Insinyur DSP - Perusahaan Pembelajaran Nirkabel / Mesin: Xilinx Lokasi: San Jose CA US Xilinx mangrupikeun panyadia terkemuka sadunya pikeun Sadaya Programmable FPGAs, SoCs sareng 3D ICs. Alat-alat anu ngarah ka industri ieu gandeng ku lingkungan desain generasi saterusna sareng IP pikeun ngaladénan seueur kabutuhan pelanggan, tina logika anu tiasa diprogram dugi ka integrasi sistem anu tiasa diprogram. Alat-alat Kami Sadaya Anu tiasa Diprogram dina dinten ayeuna ...

Maca deui "