imah » 2016 » Januari

Archives Bulanan: Januari 2016

Blackmagic Desain Announces Konsumén Limited Time Harga Husus

Pikeun waktos kawates konsumén bisa meunangkeun harga husus on ATEM Produksi Studio 4K na HyperDeck Studio 12G lamun dibeuli babarengan pikeun ukur $ 2,495. Blackmagic Desain dinten ngumumkeun hiji anyar ATEM Produksi Studio 4K na HyperDeck Studio 12G pakét deal pikeun ukur $ 2,495, sahingga mungkin pikeun konsumén pikeun meunangkeun solusi produksi live éta buktina hareup alatan éta ...

Maca deui "

Ditingkatkeun PrimeTime 1SLED XB2 LED delivers 95 + CRI

PrimeTime 1SLED XB2

Dallas - Broadcast produsén studio cahaya PrimeTime cahaya Systems terus ningkatkeun éta inovatif garis LED produk pencahyaan. The 1SLED XB2 anyar boasts a 95 + CRI na nyaeta 44% caang ti versi aslina anu debut leuwih sataun katukang. Glen Harn, CEO PrimeTime cahaya Systems nyatakeun yén "dina caang 1SLED XB2 ciri anu kalangkang lemes tunggal jeung ...

Maca deui "

Imah Teater upgrades na More Chances mun Tempo Big 2016 Game, Ngan di Adorama

Deadline ngalegaan pikeun Adorama jeung Intel urang 50th ulang Big Game giveaway; jadi VIP Adorama lajeng mésér TV qualifying tina LG atawa Samsung - diobral kiwari - pikeun 3x éntri; Éntri kontes ends Januari 31st New York, NY - January 29, 2016 - Adorama, salah sahiji fotografi, video, audio, Imaging jeung éléktronika panggedéna retailers di dunya, ...

Maca deui "

Koper TV pikeun ngjalankeun gudang mandiri tur archiving platform di BVE 2016

Koper TV, pamingpin di manajemén asset média bakal di BVE 2016 dimana pausahaan bakal di stand F34 keur peluncuran MediaStor, kabuktian jeung dipercanten platform gudang parusahaan, nu disadiakeun pikeun kahiji kalina salaku produk stand-nyalira; sarta iphrame Visi Jauh, sistem produksi terpusat nu narima teh IABM Desain & Juara Award ...

Maca deui "

Johny Murata ngagabung MOG sakumaha arsiték Principal of Advanced Media Téhnologi

Johnny Murata ngagabung MOG

[Portugal - Januari 2016] MOG Panyiaran, anu panyadia anjog di MXF na leyuran ingest terpusat, dinten ngumumkeun janjian tina Johny Murata sakumaha arsiték Principal keur aréa tumuwuh tina Advanced Media Téhnologi. "The janjian tina Johny Murata ngagambarkeun ékspansi MOG kana wewengkon bisnis anyar." - nyebutkeun Luís Miguel Sampaio, CEO MOG - "Murata urang apal-kumaha bakal ngidinan kami pikeun ...

Maca deui "

Soliton Systems nambihan reseller Italia munggaran

Pikeun Gancang ngaleupaskeun Soliton Systems - Sematron Italia sarta Soliton pasangan up. Amsterdam, Belanda - 29 Januari 2016 - Saatos nembe announcing kantor na anyar EMEA, Soliton Systems, hiji produsén Jepang ngadegkeun of real-time encoding mobile na video live streaming leuwih 3G jaringan / 4G, announces reseller kahiji maranéhanana pikeun pasar Italia. Sematron Italia, hiji parusahaan 34 taun heubeul nu specializes ...

Maca deui "

Siaran Pix Kaluaran sofwer Vérsi 5.0

Anyar Virtual Studios delivers High-Ahir Virtual susunan Tanpa Kamera nyukcruk Billerica, Massachusetts - Broadcast Pix ™ dinten ngumumkeun ketersediaan na software Vérsi 5.0 pikeun granit na ™ tur Mica ™ terpadu switchers produksi. software nu debuts nu Virtual Studios tinggi-tungtung set maya platform anyar, nambihan rojongan dimekarkeun pikeun pihak-katilu kaméra basis IP na panerapan streaming, sarta ngawengku kamampuh pikeun ngabenerkeun eusi ...

Maca deui "

RTW Ngarojong Anyar EBU Loudness Spesifikasi

Cologne, Jerman, January 30, 2016 - RTW, anu ngajual ngarah tina méter audio visual jeung alat pikeun siaran professional, produksi, produksi pos jeung kontrol kualitas mantau, nyaeta pleased ngembarkeun yen sagala apdet nembe diterbitkeun kana R128 ku EBU nu dirojong ku instrumen Touchmonitor, andalannya na SurroundControl 31900 na 31960 runtuyan jeung sakabeh produk software nu nedunan ukuran loudness. ...

Maca deui "

Trilogy Ngarojong Sadaya-IP Produksi Live Broadcast

Trilogy, a supplier ngarah tina solusi telepon di antara kamar jeung kamar tur Generators rujukan master keur industri siaran, geus ngumumkeun peran salaku salah sahiji grup mitra industri anu dirojong teh Broadcast Uni Éropa (EBU) jeung penyiar publik produksi Belgian VRT urang suksés jauh tina hiji musik live konsér di 15 Januari maké IP sakuliah sakabéh ranté produksi, kukituna demonstrating nu ...

Maca deui "

Canggih Broadcast Leyuran sarwa Konférénsi Tech Kadua Broadcast Taunan pikeun Myanmar

Bogor - Salaku pasar siaran di Myanmar expands sarta kualitas produksi jeung kuantitas nuluykeun naek, video profésional sarta Sistem audio teguh integrasi Advanced Broadcast Leyuran - Asia bakal boga imah na kadua Broadcast Téhnologi Konférénsi, February 23-24, 2016, di Novotel Hotel di Yangon . Gawe bareng jeung publikasi International Association of Broadcasting Manufacturers (IABM), ABS geus ngembangkeun hiji konperénsi dua poé bébas ...

Maca deui "

Ultra-Flex Cable Kamera 7mm SMPTE 311 HDTV

Nemal geus ditambahkeun 2 versi anyar pikeun garis panghadena miboga SMPTE baku Kamera kabel. Bagian Jumlah FOCC24S7 mangrupa idéal pikeun pamakéan dina aplikasi mana ukuranana, beurat, sarta kalenturan anu kritis. Bagian Jumlah FOCC24S7U nawarkeun ukuranana kaunggulan sami sareng hiji jaket polyurethane terjal tambahan pikeun lingkungan outdoor kasar. Kalayan diaméter 30% leuwih leutik batan sambungan kabel SMPTE baku, kabel ieu ...

Maca deui "

Rak Holder Mountable Cable

Rak anyar Mountable Cable Holder Nemal urang téh cocog pikeun ningkatna boh dina atawa di sisi wae standar 19 "rak. Cai mibanda 15 tapered liang pikeun kabel tina varying diaméter na comfortably ngamungkinkeun pikeun neundeun diatur tur aman nepi ka 45 kabel. Slot taper ti 3 / 4 "pikeun 1 / 2" pikeun nampung rupa-rupa jenis sambungan kabel kaasup ...

Maca deui "

Artel Video Systems ka showcase Leyuran DigiLink Media Angkutan di VidTrans16

WESTFORD, Massa -. Jan. 26, 2016 - Dina VidTrans16 di stan 200, Artel Systems Video, a panyadia-kelas dunya IP- inovatif tur solusi angkutan média berbasis serat ngarojong telekomunikasi global, siaran, sarta pasar patali, bakal showcase na DigiLink platform angkutan média pikeun transporting média kualitas-siaran di sakuliah jaringan IP, serat langsung, sarta backbones optik. The DigiLink platform angkutan média dirancang husus ...

Maca deui "

Sora Alat '633 ngarebut gurih Audio pikeun Italia Télévisi Tembongkeun, Melaverde

Milan, Italia, January 27, 2016 - Ti umur 15, Matia Strang kungsi markisa pikeun sora. Anu minat tur tekad ngarah ka karya mimiti salaku operator booming di Italia asli na. Ngaliwatan gawé teuas sarta kahayang pikeun neuleuman karajinan éta, Strang mimitian neangan kaluar kasempetan jeung tanggung jawab tambahan bari dipake dina rupa proyek. Tilu taun ...

Maca deui "

Systems Wireless profésional (PWS) Appoints William O'Keefe Manufaktur Manajer

Orlando, FL, January 27, 2016 - Systems Wireless Profesional (PWS), a Masque Sora Company jeung ahli dina supplying sarta ngarojong sistem wireless keur acara live sarta siaran, geus ngaranna William O'Keefe salaku manajer manufaktur. O'Keefe mulih deui ka PWS dimana manehna samemehna digawé di jurusan manufaktur ti May 2011 ngaliwatan April 2013. Dina peran anyar-Na, O'Keefe bakal ...

Maca deui "

Rai gerak Gambar Sora ngembarkeun 2016 Golden Reel nominasi

Los Angeles-rai Motion Picture Sora (MPSE) dinten announces nominees keur 63rd MPSE Golden Reel Awards. Nominees ngagambarkeun karya seniman sora paling Sarbini di dunya jeung kontribusina maranéhna pikeun taun katukang urang paling beredar fitur pilem, tivi, animasi jeung hiburan komputer Productions. "Golden Reel nominees Ieu sataun urang ngahasilkan awakna beredar gawé ngawengku gambar gerak, ...

Maca deui "