imah » 2016 » Januari

Archives Bulanan: Januari 2016

Blackmagic Desain Announces Konsumén Limited Time Harga Husus

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pikeun waktos kawates konsumén bisa meunangkeun harga husus on ATEM Produksi Studio 4K na HyperDeck Studio 12G lamun dibeuli babarengan pikeun ukur $ 2,495. Blackmagic Desain dinten ngumumkeun hiji anyar ATEM Produksi Studio 4K na HyperDeck Studio 12G pakét deal pikeun ukur $ 2,495, sahingga mungkin pikeun konsumén pikeun meunangkeun solusi produksi live éta buktina hareup alatan éta ...

Maca deui "

Ditingkatkeun PrimeTime 1SLED XB2 LED delivers 95 + CRI

PrimeTime 1SLED XB2
  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dallas - Broadcast produsén studio cahaya PrimeTime cahaya Systems terus ningkatkeun éta inovatif garis LED produk pencahyaan. The 1SLED XB2 anyar boasts a 95 + CRI na nyaeta 44% caang ti versi aslina anu debut leuwih sataun katukang. Glen Harn, CEO PrimeTime cahaya Systems nyatakeun yén "dina caang 1SLED XB2 ciri anu kalangkang lemes tunggal jeung ...

Maca deui "

Imah Teater upgrades na More Chances mun Tempo Big 2016 Game, Ngan di Adorama

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Deadline ngalegaan pikeun Adorama jeung Intel urang 50th ulang Big Game giveaway; jadi VIP Adorama lajeng mésér TV qualifying tina LG atawa Samsung - diobral kiwari - pikeun 3x éntri; Éntri kontes ends Januari 31st New York, NY - January 29, 2016 - Adorama, salah sahiji fotografi, video, audio, Imaging jeung éléktronika panggedéna retailers di dunya, ...

Maca deui "

Johny Murata ngagabung MOG sakumaha arsiték Principal of Advanced Media Téhnologi

Johnny Murata ngagabung MOG
  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

[Portugal - Januari 2016] MOG Panyiaran, anu panyadia anjog di MXF na leyuran ingest terpusat, dinten ngumumkeun janjian tina Johny Murata sakumaha arsiték Principal keur aréa tumuwuh tina Advanced Media Téhnologi. "The janjian tina Johny Murata ngagambarkeun ékspansi MOG kana wewengkon bisnis anyar." - nyebutkeun Luís Miguel Sampaio, CEO MOG - "Murata urang apal-kumaha bakal ngidinan kami pikeun ...

Maca deui "

Soliton Systems nambihan reseller Italia munggaran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pikeun Gancang ngaleupaskeun Soliton Systems - Sematron Italia sarta Soliton pasangan up. Amsterdam, Belanda - 29 Januari 2016 - Saatos nembe announcing kantor na anyar EMEA, Soliton Systems, hiji produsén Jepang ngadegkeun of real-time encoding mobile na video live streaming leuwih 3G jaringan / 4G, announces reseller kahiji maranéhanana pikeun pasar Italia. Sematron Italia, hiji parusahaan 34 taun heubeul nu specializes ...

Maca deui "

Siaran Pix Kaluaran sofwer Vérsi 5.0

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Anyar Virtual Studios delivers High-Ahir Virtual susunan Tanpa Kamera nyukcruk Billerica, Massachusetts - Broadcast Pix ™ dinten ngumumkeun ketersediaan na software Vérsi 5.0 pikeun granit na ™ tur Mica ™ terpadu switchers produksi. software nu debuts nu Virtual Studios tinggi-tungtung set maya platform anyar, nambihan rojongan dimekarkeun pikeun pihak-katilu kaméra basis IP na panerapan streaming, sarta ngawengku kamampuh pikeun ngabenerkeun eusi ...

Maca deui "

RTW Ngarojong Anyar EBU Loudness Spesifikasi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cologne, Jerman, January 30, 2016 - RTW, anu ngajual ngarah tina méter audio visual jeung alat pikeun siaran professional, produksi, produksi pos jeung kontrol kualitas mantau, nyaeta pleased ngembarkeun yen sagala apdet nembe diterbitkeun kana R128 ku EBU nu dirojong ku instrumen Touchmonitor, andalannya na SurroundControl 31900 na 31960 runtuyan jeung sakabeh produk software nu nedunan ukuran loudness. ...

Maca deui "