imah » 2016 » Januari (Kaca 2)

Archives Bulanan: Januari 2016

Trilogy Ngarojong Sadaya-IP Produksi Live Broadcast

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Trilogy, a supplier ngarah tina solusi telepon di antara kamar jeung kamar tur Generators rujukan master keur industri siaran, geus ngumumkeun peran salaku salah sahiji grup mitra industri anu dirojong teh Broadcast Uni Éropa (EBU) jeung penyiar publik produksi Belgian VRT urang suksés jauh tina hiji musik live konsér di 15 Januari maké IP sakuliah sakabéh ranté produksi, kukituna demonstrating nu ...

Maca deui "

Canggih Broadcast Leyuran sarwa Konférénsi Tech Kadua Broadcast Taunan pikeun Myanmar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Bogor - Salaku pasar siaran di Myanmar expands sarta kualitas produksi jeung kuantitas nuluykeun naek, video profésional sarta Sistem audio teguh integrasi Advanced Broadcast Leyuran - Asia bakal boga imah na kadua Broadcast Téhnologi Konférénsi, February 23-24, 2016, di Novotel Hotel di Yangon . Gawe bareng jeung publikasi International Association of Broadcasting Manufacturers (IABM), ABS geus ngembangkeun hiji konperénsi dua poé bébas ...

Maca deui "

Ultra-Flex Cable Kamera 7mm SMPTE 311 HDTV

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nemal geus ditambahkeun 2 versi anyar pikeun garis panghadena miboga SMPTE baku Kamera kabel. Bagian Jumlah FOCC24S7 mangrupa idéal pikeun pamakéan dina aplikasi mana ukuranana, beurat, sarta kalenturan anu kritis. Bagian Jumlah FOCC24S7U nawarkeun ukuranana kaunggulan sami sareng hiji jaket polyurethane terjal tambahan pikeun lingkungan outdoor kasar. Kalayan diaméter 30% leuwih leutik batan sambungan kabel SMPTE baku, kabel ieu ...

Maca deui "

Rak Holder Mountable Cable

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Rak anyar Mountable Cable Holder Nemal urang téh cocog pikeun ningkatna boh dina atawa di sisi wae standar 19 "rak. Cai mibanda 15 tapered liang pikeun kabel tina varying diaméter na comfortably ngamungkinkeun pikeun neundeun diatur tur aman nepi ka 45 kabel. Slot taper ti 3 / 4 "pikeun 1 / 2" pikeun nampung rupa-rupa jenis sambungan kabel kaasup ...

Maca deui "

Artel Video Systems ka showcase Leyuran DigiLink Media Angkutan di VidTrans16

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

WESTFORD, Massa -. Jan. 26, 2016 - Dina VidTrans16 di stan 200, Artel Systems Video, a panyadia-kelas dunya IP- inovatif tur solusi angkutan média berbasis serat ngarojong telekomunikasi global, siaran, sarta pasar patali, bakal showcase na DigiLink platform angkutan média pikeun transporting média kualitas-siaran di sakuliah jaringan IP, serat langsung, sarta backbones optik. The DigiLink platform angkutan média dirancang husus ...

Maca deui "

Systems Wireless profésional (PWS) Appoints William O'Keefe Manufaktur Manajer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Orlando, FL, January 27, 2016 - Systems Wireless Profesional (PWS), a Masque Sora Company jeung ahli dina supplying sarta ngarojong sistem wireless keur acara live sarta siaran, geus ngaranna William O'Keefe salaku manajer manufaktur. O'Keefe mulih deui ka PWS dimana manehna samemehna digawé di jurusan manufaktur ti May 2011 ngaliwatan April 2013. Dina peran anyar-Na, O'Keefe bakal ...

Maca deui "

Rai gerak Gambar Sora ngembarkeun 2016 Golden Reel nominasi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles-rai Motion Picture Sora (MPSE) dinten announces nominees keur 63rd MPSE Golden Reel Awards. Nominees ngagambarkeun karya seniman sora paling Sarbini di dunya jeung kontribusina maranéhna pikeun taun katukang urang paling beredar fitur pilem, tivi, animasi jeung hiburan komputer Productions. "Golden Reel nominees Ieu sataun urang ngahasilkan awakna beredar gawé ngawengku gambar gerak, ...

Maca deui "