imah » 2016 » Januari (Kaca 4)

Archives Bulanan: Januari 2016

Jim Noonan ngagabung Broadcast Pix sakumaha Key Akun Manajer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Billerica, Massachusetts - Broadcast Pix ™ dinten ngumumkeun Jim Noonan geus ngagabung parusahaan salaku manajer akun konci, éféktif Jan. 18. Hiji Samaun industri, Noonan boga pangalaman éksténsif jualan, pangaweruh industri, sarta hubungan akun. Paling anyar, anjeunna dilayanan salaku umum manajer di jualan siaran keur Snell. Saméméhna, anjeunna digawé pikeun pinnacle Systems salaku wawakil jualan senior, sarta ngayakeun East Basisir ...

Maca deui "

The Mangpaat Virtualization pikeun otomatis Studios

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Luar tina bebas operasi single-stasiun pangleutikna, fasilitas radio paling dinten imah leuwih ti hiji studio. Naha jaringan badag atawa kluster leutik stasion FM / AM, paling fasilitas gaduh kumpulan studio dina hawa jeung produksi outfitted kalawan parabot dedicated. Arsitektur automation tradisional merlukeun PC di unggal studio. kotak fisik ieu ngahubungkeun ka server sentral, atanapi ...

Maca deui "

Frixxer na Youtoo America Iklan Superbowl Juke

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Approach anyar pikeun Hirup Acara Counterprogramming Nawarkeun Pemirsa a Jalan mun Skip nu Iklan Tanpa leungit ti Aksi Naha anjeun hate commercials, bosen ku aranjeunna satengahna ngaliwatan triwulan II, atawa ngan saukur teu hayang ningali éta nak maot tina iklan parusahaan asuransi kantos deui, kumaha urang sadayana berinteraksi sareng eusi ad tipi geus ganti. ...

Maca deui "

Riedel Produk di BVE 2016

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

BVE 2016 Produk Nilik Riedel Communications Nangtung: M26 Feb. 23-25, London MediorNet MicroN MicroN mangrupa sebaran média alat jaringan 80G pikeun garis MediorNet Riedel ngeunaan angkutan média sarta manajemén solusi. MicroN nyadiakeun kalenturan gede di gedong infrastructures media, ti angkutan sinyal pikeun fungsionalitas video router pinuh, kaasup pamrosésan sinyal! MicroN geus pinuh scalable, sahingga sababaraha unit bisa terpadu ...

Maca deui "

Piring HD Asia ngajalankeun anu munggaran Di sakuliah dunya Sadaya-HEVC DTH Service, Powered by Thomson Video Jaringan 'HEVC skéma Leyuran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

RENNES, Perancis - Jan. 25, 2016 - piring HD Asia, salah sahiji layanan bayar-TV satelit DTH ngarah Asia, geus dipilih di-unggul pangajén Vibe (R) VS7000 HEVC encoder ti Thomson Video Jaringan ngajalankeun Ultra HD 4K anyar sarta jasa satelit pamutahiran sadaya-HEVC-HD pikeun kiriman leuwih ti 120 saluran pikeun pemirsa sakuliah Asia Northeast. Powered by MediaFlexOS Thomson Video Jaringan '...

Maca deui "