imah » 2016 » Pebruari

Archives Bulanan: Pébruari 2016

Digital fotografer intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

TSM Grup, Inc. Location: Elmsford Ny AS Pangaweruh ngeunaan Photoshop, digital format file gambar Ngunggah. Anjeun hiji murid kuliah ku gairah pikeun fotografi? ... More >>

Maca deui "

Jr Video pamekar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

COMSOL Location: produksi Burlington MA AS Video wawancara dokumenter-gaya, footage acara, sareng video promosi. pangaweruh nyaman of Adobe Produksi Premium Suite (Saatos Balukar, ... More >>

Maca deui "

Publishing Asisten

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sirineu-BookStrand, Inc. Location: Austin TX AS Ngalakukeun alterations panutup minor dina Photoshop, upami diperlukeun. Jieun blok panutup print ngaliwatan Photoshop handap citakan .... langkung >>

Maca deui "

Wisycom urang Adat RF Solusi ngadéklarasikeun Big Winner pikeun CNN sinyalna of Debat Démokratik

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Las Vegas, February 29, 2016 - Nalika para calon 2016 Démokratik Présidén kuadrat kaluar di Wynn Konvénsi Center di Las Vegas, Gary Vahling, Nu boga / Présidén Audio karya, Inc., sarta awak na anu tasked kalayan nyadiakeun solusi workflow telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel keur operasi produksi backstage CNN urang. Vahling tos ka Wisycom, desainer jeung pembina sahiji solusi RF paling canggih pikeun ...

Maca deui "

Diéléktrik strengthens VHF portopolio pikeun Impending TV Spéktrum Repack

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

anteneu broadband anyar, filter tunable mawa efisiensi nu leuwih luhur, kalenturan gede pikeun siaran transitioning ti UHF jeung / atawa babagi tatangkalan RF Raymond, Maine - Pébruari 29, 2016 - diéléktrik, pelopor dina anteneu Tujuan-direkayasa jeung sistem RF pikeun siaran TV na radio, geus innovated sistem pangiriman TV broadband anyar nu nyadiakeun tunable, pilihan rubakpita-efisien keur siaran VHF tinggi-band. The lengkep ...

Maca deui "

Kumaha terang hiji sakabéh studio siaran jeung instrumen LED

Gus 51 LED Fresnel
  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dallas - PrimeTime ngumumkeun hiji sakabéh garis instrumén cahaya LED pikeun studio siaran. Glen Harn, CEO PrimeTime cahaya Systems nyatakeun, "Kami nawiskeun kulawarga fixtures LED keur unggal aplikasi studio siaran televisi. luminaires LED urang nu terang tambahan, kuat sarta lengkep diam "The kinerja tinggi na garis produk LED awét ciri:. sataun jaminan Lima No kipas di sagala Nyatu LED of ...

Maca deui "

Balaji Telefilms milih Xstream na Diagnal kana kakuatan na jasa Global OTT Hiburan, Alt Balaji, di sababaraha alat

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sukabumi, India, Hong Kong sarta kopenhagen, Denmark - Pébruari 29th, 2016 - Balaji Telefilms, TV na pilem studio produksi panggedena India dinten ngumumkeun partnership na kalawan Xstream, a panyadia anjog sahiji solusi OTT, sarta Diagnal, spesialis OTT régional Asia, pikeun powering jasa na upcoming OTT hiburan, Alt Balaji. Sistim manajemén video dumasar-awan Xstream urang, Xstream MediaMaker ™, bakal BBM multiscreen Alt Balaji urang ...

Maca deui "

Summer intern - Fotografi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Mohawk Industries, Nyarita Location: Calhoun ga AS Lampu Photoshop karya. Mohawk urang vertikal terpadu prosés manufaktur sarta sebaran nyadiakeun kaunggulan kalapa dina produksi karpét, rugs, ... More >>

Maca deui "