imah » 2016 » Pebruari

Archives Bulanan: Pébruari 2016

Digital fotografer intern

TSM Grup, Inc. Location: Elmsford Ny AS Pangaweruh ngeunaan Photoshop, digital format file gambar Ngunggah. Anjeun hiji murid kuliah ku gairah pikeun fotografi? ... More >>

Maca deui "

Jr Video pamekar

COMSOL Location: produksi Burlington MA AS Video wawancara dokumenter-gaya, footage acara, sareng video promosi. pangaweruh nyaman of Adobe Produksi Premium Suite (Saatos Balukar, ... More >>

Maca deui "

Publishing Asisten

Sirineu-BookStrand, Inc. Location: Austin TX AS Ngalakukeun alterations panutup minor dina Photoshop, upami diperlukeun. Jieun blok panutup print ngaliwatan Photoshop handap citakan .... langkung >>

Maca deui "

Wisycom urang Adat RF Solusi ngadéklarasikeun Big Winner pikeun CNN sinyalna of Debat Démokratik

Las Vegas, February 29, 2016 - Nalika para calon 2016 Démokratik Présidén kuadrat kaluar di Wynn Konvénsi Center di Las Vegas, Gary Vahling, Nu boga / Présidén Audio karya, Inc., sarta awak na anu tasked kalayan nyadiakeun solusi workflow telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel keur operasi produksi backstage CNN urang. Vahling tos ka Wisycom, desainer jeung pembina sahiji solusi RF paling canggih pikeun ...

Maca deui "

Diéléktrik strengthens VHF portopolio pikeun Impending TV Spéktrum Repack

anteneu broadband anyar, filter tunable mawa efisiensi nu leuwih luhur, kalenturan gede pikeun siaran transitioning ti UHF jeung / atawa babagi tatangkalan RF Raymond, Maine - Pébruari 29, 2016 - diéléktrik, pelopor dina anteneu Tujuan-direkayasa jeung sistem RF pikeun siaran TV na radio, geus innovated sistem pangiriman TV broadband anyar nu nyadiakeun tunable, pilihan rubakpita-efisien keur siaran VHF tinggi-band. The lengkep ...

Maca deui "

Kumaha terang hiji sakabéh studio siaran jeung instrumen LED

Gus 51 LED Fresnel

Dallas - PrimeTime ngumumkeun hiji sakabéh garis instrumén cahaya LED pikeun studio siaran. Glen Harn, CEO PrimeTime cahaya Systems nyatakeun, "Kami nawiskeun kulawarga fixtures LED keur unggal aplikasi studio siaran televisi. luminaires LED urang nu terang tambahan, kuat sarta lengkep diam "The kinerja tinggi na garis produk LED awét ciri:. sataun jaminan Lima No kipas di sagala Nyatu LED of ...

Maca deui "

Balaji Telefilms milih Xstream na Diagnal kana kakuatan na jasa Global OTT Hiburan, Alt Balaji, di sababaraha alat

Sukabumi, India, Hong Kong sarta kopenhagen, Denmark - Pébruari 29th, 2016 - Balaji Telefilms, TV na pilem studio produksi panggedena India dinten ngumumkeun partnership na kalawan Xstream, a panyadia anjog sahiji solusi OTT, sarta Diagnal, spesialis OTT régional Asia, pikeun powering jasa na upcoming OTT hiburan, Alt Balaji. Sistim manajemén video dumasar-awan Xstream urang, Xstream MediaMaker ™, bakal BBM multiscreen Alt Balaji urang ...

Maca deui "

Summer intern - Fotografi

Mohawk Industries, Nyarita Location: Calhoun ga AS Lampu Photoshop karya. Mohawk urang vertikal terpadu prosés manufaktur sarta sebaran nyadiakeun kaunggulan kalapa dina produksi karpét, rugs, ... More >>

Maca deui "

studio Manager

Figmints Digital Marketing Kreatif Location: Pawtucket RI AS Boga sababaraha pamahaman proses produksi video. Familiarity kalawan Photoshop. A, savvy agénsi pamasaran ngora digital keur néangan batur kalawan agénsi ... More >>

Maca deui "

video produser

Jeda Media Grup Location: Coeur d'Alene ID Produksi Video AS - :. komérsial Saatos Balukar, Mocha, Apple Motion). Produksi umum jeung / atawa pangalaman diréktur a badag tambah; ... More >>

Maca deui "

Desain intern-mayar magang

Amanda Blu & Company Location: Olathe KS AS Adobe CS kamahéran (. Utamana Photoshop, tapi Illustrator, InDesign na Saatos Balukar / Premier Pro aya anu tambah) kaahlian Fotografi Dasar (latihan tambahan tiasa ... More >>

Maca deui "

Poto Editor / Fotografi

DHPA.com / Poto Agénsi Location: Calon Rajana Beach FL AS kudu boga pangaweruh dina Photoshop. DHPA.com hiji Badan Poto lokasina di Rajana Beach keur néangan hiji Editor Poto pikeun posisi Bagian Time, jeung ... More >>

Maca deui "

desain intern

Andrew Harper LLC Location: Pangalaman Austin TX AS jeung Adobe Illustrator na Photoshop anu diperlukeun. Salaku Desain intern, Anjeun bakal bisa dipaké kana produksi asset pikeun rupa-rupa proyék digital .... langkung >>

Maca deui "

Sr. UI / UX Artist

QC Kaulinan Location: Austin TX AS pinter dina Adobe Suite (Photoshop, Illustrator, Flash, Saatos Balukar, premiere). Pangalaman nyieun konsep video animasi di desain UI .... langkung >>

Maca deui "

Produksi desainer - Aksi Olahraga

Kreatif Circle Location: kaahlian AS CA Los Angeles kaasup Photoshop, Illustrator, InDesign. Otong / Aksi Olahraga konsumen fokus brand néangan hiji Artist Produksi .... langkung >>

Maca deui "

Video Insinyur - Rojongan Produksi

Verizon Location: tanggung jawab San Jose CA AS Tech analis - Produksi SupportPosition Ringkesan :. Familiarity kalawan parabot ngawaskeun video, Web Services, VOD, sarta pangiriman video OTT ... More >>

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!