imah » 2016 » Maret

Archives Bulanan: Maret 2016

Media Prep teknisi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The euh Scripps Company Location: munding Ny AS A minimum pangalaman sataun 1 dina kapasitas teknis patali di lingkungan tipi siaran atawa sarimbag pangalaman dina fasilitas produksi video .... langkung >>

Maca deui "

Freddie Wong'S ROCKETJUMP ngagabung gaya kalayan VITEC VIDEOCOM dina ngarojong pilem pangajaran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

NAB 2016 Film School Booth C6025 YouTube sensasi urang kiwari pitur kurban produk Vitec Videocom urang NAB 2016 tur merek premium pikeun budding filmmakers Burbank, Calif (Maret 31, 2016) -. RocketJump Film School, hiji komunitas filmmaking online dimimitian ku sensasi YouTube Freddie Wong, boga partnered kalawan Vitec Videocom, anu Divisi Broadcast The Vitec Grup, ngadidik generasi anyar filmmakers ...

Maca deui "

Kualitas LED Studio cahaya Panyungsi di AS ku PrimeTime

Gus 51 LED Fresnel
  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dallas - March 31, 2016 - Ieu aya rusiah nu studio cahaya professional pamenta ngajalankeun tinggi, lampu studio caang jeung awét. Numutkeun Glen Harn, CEO Systems cahaya PrimeTime, "PrimeTime urang LED na fluoresensi fixtures nu dirancang, direkayasa jeung diwangun di AS jeung nguji rigorous, bahan luhur-grade na standar manufaktur renowned". Harn ngécéskeun yén fixtures LED maranéhanana anu diwangun dina. ..

Maca deui "

Facilis Kapal FastTracker - Integrated asset nyukcruk, Pilarian, & Media Aksés pikeun Facilis Systems Panyimpenan Tanjungjaya

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cara basajan jeung panggancangna lagu sadaya video, audio tur masih format gambar on Facilis TerraBlock Leyuran Dina NAB 2016, Facilis (stan SL8811), Facilis, a supplier internasional ngarah tina solusi gudang ongkos-éféktif, kinerja tinggi dibagikeun jaringan produksi média kolaborasi , bakal ngembarkeun kasadiaan saharita di FastTracker, a anyar, aplikasi terpadu pikeun cataloging, néangan jeung nempo média wae dina ...

Maca deui "

NAB2016: Post | Produksi Dunya (P | PW) A Garapan Pelatihan padet

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pos | Produksi Dunya (P | PW) nyaéta acara latihan anu ngamungkinkeun NAB2016 Hadirin mun teu ukur nampa 5-poé prakték kerja universal nu museurkeun kana produksi jeung masangkeun téknologi produksi, trend na workflows, tapi ogé nyadiakeun keur prep sertifikasi jeung hands- kana latihan dina platform populér kayaning: Adobe Saatos Balukar, Premier Pro na Apple Final Cut Pro X! P | PW nawarkeun dua poé ...

Maca deui "

TriCaster® Advanced Edition ningkatkeun brings salajengna-Generation Produksi Video IP na Balukar Sorangan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

San Antonio, March 31, 2016 - NewTek ™ dinten ngumumkeun update signifikan pikeun TriCasterÒ Advanced Edition, hiji pilihan software sadia pikeun TriCaster 8000, 860, 400 tur runtuyan Mini. Kalawan leuwih 100 kamampuhan operator-centric merlukeun euweuh hardware tambahan, TriCaster Advanced Edition ayeuna nyandak workflows IP canggih nu mantuan tumuwuh audiences, Nyiar standar brand sarta simpen waktos berharga. Diantara loba fitur terpadu anyar, ...

Maca deui "

VITEC VIDEOCOM'S merek Industri-ngarah nyokot alih THE NAB lanté

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

NAB 2016, Booth C6025 Chatsworth, Calif (Maret 29, 2016) -. Vitec Videocom, division siaran tina Grup Vitec, ieu thrilled pikeun nembongkeun rentang éksténsif maranéhna industri-ngarah merek April ieu di NAB 2016. Kalayan salah sahiji némbongkeun pangbadagna di lantai showroom, di Booth C6025 di Central Hall, Vitec Videocom ngahimpun sababaraha merek paling terhormat ...

Maca deui "