imah » 2016 » Maret

Archives Bulanan: Maret 2016

Media Prep teknisi

The euh Scripps Company Location: munding Ny AS A minimum pangalaman sataun 1 dina kapasitas teknis patali di lingkungan tipi siaran atawa sarimbag pangalaman dina fasilitas produksi video .... langkung >>

Maca deui "

Freddie Wong'S ROCKETJUMP ngagabung gaya kalayan VITEC VIDEOCOM dina ngarojong pilem pangajaran

NAB 2016 Film School Booth C6025 YouTube sensasi urang kiwari pitur kurban produk Vitec Videocom urang NAB 2016 tur merek premium pikeun budding filmmakers Burbank, Calif (Maret 31, 2016) -. RocketJump Film School, hiji komunitas filmmaking online dimimitian ku sensasi YouTube Freddie Wong, boga partnered kalawan Vitec Videocom, anu Divisi Broadcast The Vitec Grup, ngadidik generasi anyar filmmakers ...

Maca deui "

Kualitas LED Studio cahaya Panyungsi di AS ku PrimeTime

Gus 51 LED Fresnel

Dallas - March 31, 2016 - Ieu aya rusiah nu studio cahaya professional pamenta ngajalankeun tinggi, lampu studio caang jeung awét. Numutkeun Glen Harn, CEO Systems cahaya PrimeTime, "PrimeTime urang LED na fluoresensi fixtures nu dirancang, direkayasa jeung diwangun di AS jeung nguji rigorous, bahan luhur-grade na standar manufaktur renowned". Harn ngécéskeun yén fixtures LED maranéhanana anu diwangun dina. ..

Maca deui "

Facilis Kapal FastTracker - Integrated asset nyukcruk, Pilarian, & Media Aksés pikeun Facilis Systems Panyimpenan Tanjungjaya

Cara basajan jeung panggancangna lagu sadaya video, audio tur masih format gambar on Facilis TerraBlock Leyuran Dina NAB 2016, Facilis (stan SL8811), Facilis, a supplier internasional ngarah tina solusi gudang ongkos-éféktif, kinerja tinggi dibagikeun jaringan produksi média kolaborasi , bakal ngembarkeun kasadiaan saharita di FastTracker, a anyar, aplikasi terpadu pikeun cataloging, néangan jeung nempo média wae dina ...

Maca deui "

Langit Deutschland Streamlines Jauh Produksi pikeun Motorsport siaran jeung New Vérsi of RCS UpperCut

Burbank, CA (Maret 31, 2016) - Gearing up keur usum motorsport 2016, pokna Deutschland (Sky DE) nembe rounded kaluar workflow produksi jauh na sareng versi anyar tina realitas Cék Systems '(RCS) UpperCut, nyirian sataun padeukeut katilu na téhnologi bakal ngawula ka salaku yayasan pikeun sapihak produksi F1 ™ pokna DE urang. Hiji évolusi produksi kabuktian HD parusahaan ...

Maca deui "

NAB2016: Post | Produksi Dunya (P | PW) A Garapan Pelatihan padet

Pos | Produksi Dunya (P | PW) nyaéta acara latihan anu ngamungkinkeun NAB2016 Hadirin mun teu ukur nampa 5-poé prakték kerja universal nu museurkeun kana produksi jeung masangkeun téknologi produksi, trend na workflows, tapi ogé nyadiakeun keur prep sertifikasi jeung hands- kana latihan dina platform populér kayaning: Adobe Saatos Balukar, Premier Pro na Apple Final Cut Pro X! P | PW nawarkeun dua poé ...

Maca deui "

TriCaster® Advanced Edition ningkatkeun brings salajengna-Generation Produksi Video IP na Balukar Sorangan

San Antonio, March 31, 2016 - NewTek ™ dinten ngumumkeun update signifikan pikeun TriCasterÒ Advanced Edition, hiji pilihan software sadia pikeun TriCaster 8000, 860, 400 tur runtuyan Mini. Kalawan leuwih 100 kamampuhan operator-centric merlukeun euweuh hardware tambahan, TriCaster Advanced Edition ayeuna nyandak workflows IP canggih nu mantuan tumuwuh audiences, Nyiar standar brand sarta simpen waktos berharga. Diantara loba fitur terpadu anyar, ...

Maca deui "

VITEC VIDEOCOM'S merek Industri-ngarah nyokot alih THE NAB lanté

NAB 2016, Booth C6025 Chatsworth, Calif (Maret 29, 2016) -. Vitec Videocom, division siaran tina Grup Vitec, ieu thrilled pikeun nembongkeun rentang éksténsif maranéhna industri-ngarah merek April ieu di NAB 2016. Kalayan salah sahiji némbongkeun pangbadagna di lantai showroom, di Booth C6025 di Central Hall, Vitec Videocom ngahimpun sababaraha merek paling terhormat ...

Maca deui "

Video jujur ​​/ Redaksi

Townsquare Media Location: New York Ny AS 1-3 taun pangalaman generating judul, 3rds handap, sarta grafik gerak dina Saatos Balukar. Video jujur ​​/ Redaksi-New York, NY .... langkung >>

Maca deui "

ChyronHego ngajalankeun CAMIO Semesta, disetir ku salajengna-Generation CAMIO 4.3 asset Manajemén Server

Melville, Ny - March 31, 2016 - ChyronHego dinten ngawanohkeun CAMIO Semesta, hiji ékosistem produksi newsroom software basis komprehensif nu empowers produser sarta wartawan pikeun nyieun carita warta compelling jeung nganteurkeun aranjeunna gancang mun hawa. The CAMIO Semesta ieu disetir ku CAMIO 4.3, siaran anyar signifikan tina-unggul pangajén CAMIO manajemén grafis server ChyronHego urang. Kalawan release 4.3, CAMIO teu ukur ...

Maca deui "

GRC Ltd jeung Network inovasi aman dunya komérsial customer Global Xpress perusahaan munggaran.

Global RadioData Komunikasi Ltd, salah sahiji suppliers ngarah Inggris ngeunaan jasa satelit, gawé bareng Network inovasi (ni), pasangan Inmarsat ngarah, janten parusahaan munggaran di dunya boga terminal GX komérsial perusahaan balik live komersil. Solusi Global Xpress ieu deployed di Afrika keur hiji organisasi pertambangan utama na utilizes sistem komunikasi mobile Scytale GRC urang ...

Maca deui "

Prisma Sora Announces Maselec Master Series Rebranding

Sacara internasional produsén renowned prisma Sora geus ngumumkeun yén ti dinten (Maret 31st 2016) eta moal panjang pasar na produk Maselec Master Series, nyaéta MEA-2, MLA-2 na MMA-4XR. The MEA-2, MLA-2 na MMA-4XR produk, dirancang jeung dijieun ku Mases Electronics Limited, bakal di mangsa jadi aya di handapeun brand Maselec ti Mases Electronics Limited (www.maselec.com). A kuantitas kawates sésana ...

Maca deui "

Livestream of Dua Eaglets di Washington, DC draws pamiarsa badag

Dua Bald garuda geus tampi dua eaglets kana dunya di Washington, DC - jeung livestream disadiakeun ku The Amérika Eagle teleng (AEF), sarta dirojong ku Piksel ieu némbongkeun unggal detik. Bald Eagle ieu kolot, nicknamed "Mr. Presiden "jeung" The First Lady, "mimiti incubating dua endog di sayang tangkal Tulip Poplar maranéhanana dina National Arboretum AS saprak Pébruari. ...

Maca deui "

TMD leungeun leuwih Fase kahiji asset na manajemén workflow infrastruktur keur Astro

Aylesbury, UK - 31 Maret 2016: TMD, anu panyadia anjog sistem manajemen asset pikeun aset digital sarta fisik, geus dibikeun fase mimiti hiji basis file platform workflow komprehensif di Astro, anu penyiar satelit ngarah pikeun Asia kidul-wétan. Ti dua puseur siaran na di Kuala Lumpur, Malaysia, Astro delivers sabudeureun 180 SD na HD saluran, kalawan online patali ...

Maca deui "

ENENSYS brings ANAK global DTT kaahlian nanggung jeung pengumuman OF ATSC 3.0 produk AT NAB 2016

ENENSYS, désainer jeung pabrik téknologi transmisi TV digital, anu bringing renowned DTT arsitéktur jaringan sarta standar kaahlian -na pikeun dunya ATSC 3.0 jeung pengumuman produk konci dina NAB 2016. ENENSYS geus dipikawanoh parobahan signifikan yen ATSC 3.0 ngawakilan pikeun transmisi TV digital di AS jeung pasar sejenna: téh mangrupa ngembangkeun kuat di ...

Maca deui "

Soliton Systems -Soliton asup root6 sakumaha reseller Inggris munggaran

Pikeun Gancang ngaleupaskeun Amsterdam, Belanda - 31 Maret 2016 - Saatos nembe announcing kantor EMEA anyar taun Amsterdam, Soliton Systems, hiji produsén Jepang ngadegkeun sahiji encoding hirup jeung video streaming liwat jaringan 3G / 4G mobile, announces reseller kahijina pikeun pasar siaran UK . Ngadegkeun keur leuwih ti 16 taun, root6 mangrupakeun supplier well-dimangfaatkeun tina téhnologi jeung siaran UK ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!