imah » 2016 » April

Archives Bulanan: April 2016

siaran Insinyur

Olahraga monumental & Hiburan Location: Washington DC Broadcast AS Insinyur - monumental Olahraga & Entertainment (Washington, DC). Kudu boga gelar Bachelors atanapi Garapan 5 taun Télévisi Produksi .... langkung >>

Maca deui "

Spesialis aplikasi Software

UCLA Location: pangaweruh Los Angeles CA ngagawekeun AS kalawan HTML, CSS, XML, JavaScript jeung basa programming sejen, sakumaha ogé Adobe Jieun Awan suite, kaasup Photoshop, InDesign, sarta ... More >>

Maca deui "

siaran Insinyur

Cox Media Grup Location: Cox Media Grup Charlotte NC AS mangrupa siaran terpadu, penerbitan, pamasaran langsung jeung média digital parusahaan nu ngawengku firms iklan rep nasional ... More >>

Maca deui "

kaméra Operator

Location Nasional Liga Maén Bal - NFL: Kamampuhan Gunung Laurel NJ AS pikeun gawé bareng collegially kalawan televisi jeung pilem sejenna professional di lingkungan produksi-tekanan tinggi .... langkung >>

Maca deui "

Diréktur Video

Dosis Location: AS Kau obsessed jeung widang produksi video na distribusi. Dosis keur néangan hiji video sosial Rockstar ngawangun tim video pamungkas, nyieun ... More >>

Maca deui "

Studio Kamera Operator

Hearst Télévisi Inc. Location: Louisville KY AS Garapan operasi kaméra video profésional dina produksi hirup. calon idéal kudu pangaweruh digawé Operasi produksi siaran .... langkung >>

Maca deui "

CNN News Asisten

Turner Location: Atlanta ga AS Kedah gaduh pamahaman dasar produksi warta sarta giji digawekeun di lingkungan produksi warta. posisi nu dirancang pikeun maranéhanana careers pursuing di ... More >>

Maca deui "

Osprey Video integrates Encoding Produk Ku Wowza Streaming Awan

Osprey Video dinten ngumumkeun yén produk encoding na ayeuna ngahijikeun jeung layanan streaming Wowza Streaming Awan ™. integrasi nu solidifies Osprey salaku pasangan Wowza Media Systems ™ Téhnologi Alliance anu produk pelengkap ngagabungkeun jeung téhnologi Wowza urang nyieun pangalusna-of-breed solusi streaming pikeun sababaraha aplikasi dina sababaraha industri. "Kalayan partnership ieu, dua pausahaan paling dipercaya industri streaming urang téh ...

Maca deui "

Spesialis Pitulung meja - sis palatih

Location: Federal Jalan WA AS Sedengkeun ngajalankeun tugas proyék ieu, para karyawan rutin jalan dina kondisi indoor na rutin jalan deukeut tampilan video .... langkung >>

Maca deui "

Valley Baptis Garéja gumantung ka Pikeun-A di Mayor fasilitas HD ningkatkeun

juta-dollar pamutahiran kamar kontrol garéja urang ieu réngsé dina handapeun hiji minggu Cypress, CA - basis CA Bakersfield, Valley Baptis garéja diwangun fasilitas digital SDI maranéhanana di 2005 nalika hiji kamar kontrol HD teu hiji pilihan affordable. Taun ka tukang sabudeureun ulang kasapuluh tina fasilitas produksi video na, gareja mutuskeun ieu waktos kanggo pamutahiran. Valley Baptis digarap kalawan sistem ...

Maca deui "

Pilem produser-Editor - Learning & Development

Springleaf Location: Baltimore MD AS Jieun jadwal shooting video tur mantuan di produksi eusi diperlukeun. kamampuh éféktif ngatur eusi liwat sagala tahapan video nunjukkeun ... More >>

Maca deui "

siaran Insinyur

Hillsborough County, FL Location: Kamampuhan Tampa FL AS pikeun nerapkeun prinsip, lila-jeung téhnik produksi televisi kabel jeung rékayasa siaran mun produksi jeung ngedit audiovisual sistem ... More >>

Maca deui "

Pilem Editor - leupas

Kaptén ti Industri Location: Boston MA AS Urang gaduh dua syarat utama - pangalaman padat premiere na Saatos Balukar, sarta lapar mun ngalakukeun pagawean hébat .... langkung >>

Maca deui "

Fox Olahraga Unleashes Cim "Young Pakarang" Kampanye Pikeun The AS Buka

Top-rengking PGA golfers Yordania Spieth, Rory McIlroy, sarta Rickie Fowler electrify nu greens dina kampanye promo brand-anyar pikeun sinyalna kadua taun Fox Olahraga 'tina AS Buka Championship Juni 16-19, 2016. Nyetir imah pesen tina "Future The Dupi Ayeuna," celebrates kampanye teh "Young Pakarang" ngalambangkeun generasi anyar superstars pilari nyieun sajarah di Oakmont. Jaringan ...

Maca deui "

video koordinator

Universitas Wisconsin-Madison Location: Madiun WI AS kolaborasi kalayan Video Layanan produser pikeun nyieun sareng video pos dina garis. 20% Post Produksi 1. 15% lianna asah jeung video kreatif proyék sakumaha ditugaskeun ... More >>

Maca deui "

Manajer, Produksi Services - Frost Musik Online

Universitas Rajana Location: Karang Gables FL AS pagawe Ieu jawab operasi of audiovisual jeung multimédia fasilitas Frost Online sarta jasa produksi video .... langkung >>

Maca deui "