imah » 2016 » April

Archives Bulanan: April 2016

siaran Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Olahraga monumental & Hiburan Location: Washington DC Broadcast AS Insinyur - monumental Olahraga & Entertainment (Washington, DC). Kudu boga gelar Bachelors atanapi Garapan 5 taun Télévisi Produksi .... langkung >>

Maca deui "

kaméra Operator

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Location Nasional Liga Maén Bal - NFL: Kamampuhan Gunung Laurel NJ AS pikeun gawé bareng collegially kalawan televisi jeung pilem sejenna professional di lingkungan produksi-tekanan tinggi .... langkung >>

Maca deui "

Spesialis aplikasi Software

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

UCLA Location: pangaweruh Los Angeles CA ngagawekeun AS kalawan HTML, CSS, XML, JavaScript jeung basa programming sejen, sakumaha ogé Adobe Jieun Awan suite, kaasup Photoshop, InDesign, sarta ... More >>

Maca deui "

siaran Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cox Media Grup Location: Cox Media Grup Charlotte NC AS mangrupa siaran terpadu, penerbitan, pamasaran langsung jeung média digital parusahaan nu ngawengku firms iklan rep nasional ... More >>

Maca deui "

Diréktur Video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dosis Location: AS Kau obsessed jeung widang produksi video na distribusi. Dosis keur néangan hiji video sosial Rockstar ngawangun tim video pamungkas, nyieun ... More >>

Maca deui "

Studio Kamera Operator

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hearst Télévisi Inc. Location: Louisville KY AS Garapan operasi kaméra video profésional dina produksi hirup. calon idéal kudu pangaweruh digawé Operasi produksi siaran .... langkung >>

Maca deui "

CNN News Asisten

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Turner Location: Atlanta ga AS Kedah gaduh pamahaman dasar produksi warta sarta giji digawekeun di lingkungan produksi warta. posisi nu dirancang pikeun maranéhanana careers pursuing di ... More >>

Maca deui "

Osprey Video integrates Encoding Produk Ku Wowza Streaming Awan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Osprey Video dinten ngumumkeun yén produk encoding na ayeuna ngahijikeun jeung layanan streaming Wowza Streaming Awan ™. integrasi nu solidifies Osprey salaku pasangan Wowza Media Systems ™ Téhnologi Alliance anu produk pelengkap ngagabungkeun jeung téhnologi Wowza urang nyieun pangalusna-of-breed solusi streaming pikeun sababaraha aplikasi dina sababaraha industri. "Kalayan partnership ieu, dua pausahaan paling dipercaya industri streaming urang téh ...

Maca deui "