imah » 2016 » Mei

Archives Bulanan: bisa 2016

Sr. Diréktur, Operasi Usaha - CNN Digital

Turner Location: Atlanta ga AS Rner Broadcasting System, Inc. The Diréktur Senior tina Usaha Operasi pikeun CNN Digital bakal jawab overseeing efektivitas operasional na ... More >>

Maca deui "

Tingkat 3 Communications OTT di BroadcastAsia 2016

Maca deui "

PCCW Global OTT di BroadcastAsia 2016

Maca deui "

Panasonic P2Cast di BroadcastAsia 2016

Maca deui "

Panther di BroadcastAsia 2016

Maca deui "

Bungkusan Insinyur - Delta keran

Aegis Di sakuliah dunya Location: Indianapolis IN AS Proficiency kalawan desain kemasan atawa software grafis kaasup ArtiosCAD, QuarkExpress, Adobe Illustrator, sarta Photoshop hiji tambah .... langkung >>

Maca deui "

Valtech di BroadcastAsia 2016

Maca deui "

BBC Di sakuliah dunya dina BroadcastAsia 2016

Maca deui "

Osprey Video Announces H.264 Hardware Decoder tur Dua Anyar SDI-to-HDMI Converters

Dallas - May 31, 2016 - Dina hiji ékspansi sinambung tina garis produk na, Osprey Video dinten ngumumkeun tilu alat anyar pikeun ngalengkepan andalannya kartu vidéo-newak na: hardware decoder Talon G1 H.264 na dua converters SDI-to-HDMI. "Rébuan kartu newak urang nu deployed sabudeureun dunya di operasi video vital, kalawan leuwih deployments ditambahkeun ampir unggal poé. Salaku format video, ...

Maca deui "

Diréktur Art Sr. Interactive

Somnio Location: Austin TX AS Illustrator, Photoshop, petasan, InDesign. Somnio nyaeta Premier B2B agénsi pamasaran digital Austin urang, nyadiakeun rentang pinuh ku jasa ti kampanye global ... More >>

Maca deui "

SoCal Rentals drive Live Acara ProAV, Broadcast na TV kanyataanana Produksi Jeung AJA Ki Pro Ultras na More SoCal Rentals diadegkeun dina 2008 nyadiakeun klien dina siaran, kanyataanana TV, produksi acara live na AV / pementasan kalawan audio layanan pinuh, video na leyuran LED maturan design produksi-spésifik rékayasa, rentals parabot, manajemén teknis ahli, konsultan proyék na crews. parusahaan anu nembe ditambahkeun 12 ...

Maca deui "

Christian Cabezas ngagabung Lectrosonics sakumaha Amérika Selatan Penjualan Perwakilan

Rio Rancho, nm (Mei 31, 2016) -Lectrosonics, produsén ngarah sistem wireless mikropon jeung produk ngolah audio pikeun pilem, siaran, téater, musik jeung pasar sora dipasang, nyaeta pleased ngembarkeun pengangkatan Christian Cabezas salaku Wawakil Penjualan pikeun wilayah Amérika Kidul. Dina peran anyar-Na, Cabezas bakal ngarojong Lectrosonics distributor sarta klien sakuliah wewengkon kaasup ...

Maca deui "

Emmy-Bieu VFX Megapolitan / produser James Tichenor ngagabung FuseFX, Vancouver

Los Angeles-Nuluykeun pikeun nambahkeun jero tur pangalaman ka tim na di Vancouver, FuseFX geus hired VFX Megapolitan sarta produser James Tichenor. Tichenor, anu tukang ngawengku tulisan kalawan Sony Televisi, hermansah Televisi, Badan FX tur Perdana Focus, bakal ngahasilkeun sarta ngawaskeun produksi épék visual keur televisi, fitur jeung média séjén. Anjeunna oge bakal bisa dipaké jeung Senior VFX Megapolitan Jason Dowdeswell, anu ...

Maca deui "

Alchemy Post Sora Recreates nu Sora tina Hujan Leuweung pikeun "Nalika dua alam ngahiji sacara lengkep"

Foley Artist Leslie Bloome geus dijieun épék sora halus keur skor tina documentaries, kaasup Heidi Brandenburg Sierralta na pilem-unggul pangajén Mateus Orzel urang ngeunaan degradasi lingkungan di Peru. Westchester, New York-Nalika dua alam ngahiji sacara lengkep, Tien Juara Dunya Bioskop dokumenter hadiah pikeun Feature Best munggaran dina Festival Film Sundance taun ieu sacara, museurkeun kana konflik alarming sarta hanjelu antara masarakat adat ...

Maca deui "

Televisa adopts nu encoder mobile Soliton Smart-telecaster Zao H.265 pikeun sinyalna acara olahraga AS utama

Saatos nembe announcing Latin America distributor sistem Soliton, Palma International Téhnologi jeung insinyur ti Foccus Digital ngagabung kalayan Televisa nyadiakeun cakupan siaran live salila Super Saeful 50 minggu di kota host lokal Santa Clara tur sabudeureun Teluk Area San Fransisco. Televisa mangrupakeun salah sahiji mimiti siaran Amérika Latin utama pikeun ngadopsi jeung kauntungan ti luar biasa ...

Maca deui "

Bundaran Hiburan Breathes Anyar Kahirupan kana "NYPD Blue"

Fasilitas nyampurnakeun restorasi 2K sparkling dalapan musim tina séri Emmy-unggul nu diartikeun dramas pulisi di 1990s. Burbank-Dina hiji proyék pikeun 20th Abad Fox Manjang di salapan sasih, Bundaran Hiburan disimpen na remastered kahiji dalapan musim tina drama pulisi prosedural Palasik NYPD Blue. Leuwih ti 170 1-jam episode nu discan jeung rengse dina 2K, malikkeun acara ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!