imah » 2016 » Mei (Kaca 3)

Archives Bulanan: bisa 2016

Liniér akustik mendemonstrasikan Apdet pikeun MT2000 Hotspot Multichannel Bitstream Analyzer di BroadcastAsia 2016

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Singapura, May 30, 2016 - linier akustik keur ngawanohkeun apdet panganyarna pikeun anak MT2000 Multichannel Bitstream Analyzer di BroadcastAsia 2016 (ditandé 5C4-01 (GBS Alliance Booth) sarta Jerman mastaka 5C7-06 (kalawan Minnetonka Audio)). Featuring a suite pinuh ku kamampuhan test dina faktor formulir handheld, anu MT2000 ngamungkinkeun insinyur cara analisa na troubleshoot jalur audio digital gancang tur ...

Maca deui "

Wildside milih WCPMedia Layanan pikeun Awan basis asset Manajemén sarta Virtual Streaming keur "The Young Paus"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sacara internasional-dihasilkeun seri televisi migunakeun platform babagi dailies & éditan kalawan produser sarta gandeng ku pembeli target. Lugano, Swiss-The televisi séri The Young Paus hiji produksi gabungan ku pokna, HBO na Terusan Tambih Deui, dihasilkeun ku Wildside jeung ko-dihasilkeun Haut et Pangadilan na MediaPRO, ayeuna maké WCPMedia Layanan 'virtual kamar screening sarta kolaborasi platform babagi média dina mangsa produksi jeung pos, ...

Maca deui "

Axon Ngabantu Cina Broadcast Anak Mimiti Nasional Kaulinan Pemuda Dina High Definition

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

infrastruktur siaran modular Axon Digital Desain urang maénkeun peran konci dina mastikeun yén Cina urang munggaran Nasional Pemuda Kaulinan ieu hasil dikirimkeun dina pinuh High Definition mun audiences televisi sakuliah nagara. Diayakeun di Haixia Olimpiade Olahraga Center di kidul Cina Kota Fuzhou, Pésta Olahraga aub ampir atlit 8,000 anu competed dina acara 305 sakuliah olahraga 26, kaasup ...

Maca deui "

WJLA-TV / NewsChannel 8 News Produksi Asisten

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sinclair Broadcast Grup Location: Arlington VA AS Sinclair Broadcast Grup, Inc. Jieun tanda anjeun dina Broadcasting jeung Media Digital. WJLA-TV / News Channel 8 ieu néangan AF ull-waktos Asisten Produksi .... langkung >>

Maca deui "

video Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Smule Location: Palo Alto CA AS Nalungtik sistem anyar, téhnik, sarta alat-alat - utamana encoding / transcoding, video mobile, siaran live .... langkung >>

Maca deui "

asisten produser

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Warner naros Hiburan Grup Location: Chicago Il AS Urang ngalakukeun ngadamel video games sanggeus kabeh. WB Kaulinan nyiar hiji produser Asisten janten jawab overseeing aspék husus ngeunaan ngembangkeun on salah sahiji atawa leuwih proyék ... More >>

Maca deui "

asisten Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Amérika Society of Neuroradiology (ASNR) Location: Oak Brook Il AS ieu ngawengku overseeing naskah ti kaluman ngaliwatan review peer jeung ka produksi; pangalaman signifikan diperlukeun maké Naskah Jawa Tengah, Microsoft ... More >>

Maca deui "