imah » 2016 » Mei (Kaca 30)

Archives Bulanan: bisa 2016

Pangatur Eusi Visual

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sony Music Entertainment Lokasi: New York NY US Latar Belakang dina produksi pilem sareng seni. Nilai jasa ngajual / bentang kompetitif sareng ngatur jangkauan ka mitra produksi pihak katilu…. Seueur >>

Maca deui "

Visual Mitra Operasi Manajer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Charlotte Russe Lokasi: San Francisco CA US Kedah mahir sareng Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator, Photoshop). Ngabantu ku desain grafis, produksi sareng tata perenah internal mingguan… More >>

Maca deui "

Mizzou Athletics brings na game 'A' jeung Calrec

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

HEBDEN sasak, UK - 17 Méi 2016 - KOMUNITAS brand-anyar Calrec Summa konsol anu nyetir profésional sora kualitas-siaran keur University of Missouri Athletics departemén (Mizzou Athletics). The Summa anchors a pamutahiran utama ti puseur siaran Mizzou sarena ngarojong ESPNU tur detik Network Productions. The Summa equips Mizzou Athletics ka minuhan sarat audio televisi liniér sarta ...

Maca deui "

KRGV Channel 5 News Gets scoop sareng Lectrosonics Digital Hybrid Wireless

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Weslaco, TX (Mei 18, 2016) -Lone Star EMMY®-unggul pangajén KRGV Channel 5 News nembe padamelan Lectrosonics Digital parabot Wireless® Hybrid di Studio B keur na 39th taunan telethon Easter anjing laut Rio Grande Valley, kaasup panarima tempat, HM UHF nyolok-on pamancar, LMa pamancar sabuk pak na microphones lavalier M152. ABC affiliate, nu geus pangluhurna-dipeunteun organisasi warta televisi ...

Maca deui "

MBX nawarkeun platform Rujukan keur desain salajengna-Gen Video Server Systems High-Performance Di antarana Rojongan pikeun 4K 3D Video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Anjog server Perkakas produsén MBX Systems dinten ngumumkeun ngembangkeun platform rujukan anyar pikeun aplikasi vidéo hareup generasi merlukeun speed ekstrim jeung kinerja gudang, kaasup kiriman 4K 3D video. The desain rujukan anyar bisa adaptasi jeung sagala ukuran dasarna server, pinuh ngaropéa pikeun tiap customer, sarta dipaké pikeun nyieun solusi hardware powerhouse pikeun aplikasi mimitian ti processing pos-produksi ...

Maca deui "

Utah ilmiah Appoints témbal Barella sakumaha CTO

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Salt Lake Kota - May 16, 2016 - Utah ilmiah, anu ahli ngarah dunya-di routing switchers jeung software kontrol, dinten ngumumkeun janjian Sby Barella salaku lulugu perwira téhnologi (CTO). Dina peran anyar-Na, Barella bakal dianggo raket jeung tim rékayasa Utah ilmiah sarta ngabantu ngokolakeun roadmap produk, kaasup ngembangkeun kagiatan-unggul pangajén portopolio parusahaan ti ...

Maca deui "

Study Case KCET pikeun Broadcast Darso

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Aya seueur sistem automasi siaran warisan anu masih dijalankeun di sakumna dunya ayeuna. Tapi, seueur di antarana "tungtung umur" atanapi caket pisan. Kéngingkeun dukungan sareng / atanapi bagian-bagian pikeun sistem ieu janten langkung sesah, nyayogikeun panyiar anu beuki kakeunaan. Janten grup anu ngabahayakeun ku resiko, éta henteu aya rusiah yén seueur perusahaan siaran aktip anu badé ngagantikeun ...

Maca deui "