imah » 2016 » Juni

Archives Bulanan: Juni 2016

Etere ETX expands rojongan produk kalawan Bluefish444

Bluefish444 Etere ETX

Etere ETX nawarkeun kasaluyuan jeung Bluefish444 epoch | 4K Supernova S +, epoch | Supernova CG na epoch | kartu neutron jeung sékrési anyar Etere 26.3. Melbourne, Australia, June 29, 2016 - Etere ngumumkeun yén na leyuran manajemén video 4K, IT basis, Etere ETX, kiwari cocog sareng kartu vidéo Bluefish444 epoch. Etere nyaeta pleased kolaborasi kalayan pamekar inovatif Melbourne urang, produsén ...

Maca deui "

Indiana Universitas urang Massive Digitization prakarsa jeung Sony urang Memnon Service

Kalawan proyék kiwari dihareupeun jadwal, IU muka fasilitas Bloomington Memnon urang nyandak on klien tambahan Ngan sataun kana prakarsa digitization masif na, Indiana University geus rescued ti uing leuwih ti rekaman 100,000 audio jeung video permata, hatur nuhun ka kolaborasi suksés kalayan Memnon Nyarita ., hiji parusahaan Sony. Dinten, IU ngumumkeun yén nagara éta geus ngalegaan ...

Maca deui "

Blackmagic Ursa na DaVinci ngabéréskeun Studio Dipaké pikeun Tungtung ka Tamat workflow on 'Deranged Nikah'

Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén Blackmagic Ursa kaméra pilem digital, Produksi Kamera 4K na Pocket Bioskop kaméra anu dipaké pikeun némbak episode pilot keur televisi acara upcoming "Deranged Nikah". DaVinci ngabéréskeun Studio ieu ogé dipaké pikeun tungtung-to-tungtung pos produksi workflow, kaasup warna grading, ngedit, compositing jeung pagawean. Ditulis, diarahkeun, DPed sarta dihasilkeun ku Ari Golan di atom ...

Maca deui "

Sateuacan & Saatos Sakola / Summer Program Loka Asisten

YMCA of Greater Rochester Location: Rochester Ny AS pangaruh dina hasil TAMAT :. Hadir luyu Sateuacan na Saatos Sakola Latihan Program na rapat. Dina arah umum tina Koordinator Multi-Loka ... More >>

Maca deui "

Spesialis Rojongan IT

Ches-Lee usaha, Inc. Location: Austin TX AS ogé ngawengku advertisements ngembang, spanduk, jeung grafik séjén perlu migunakeun Photoshop, InDesign atawa program séjén Adobe .... langkung >>

Maca deui "

Desain Industrial / 3D desainer intern

IDL Location: Calon Pittsburgh Pa AS kudu pinter dina sketching / gambar, software 3D modeling (3d Max), Photoshop, sarta Illustrator. Urang néangan hiji Desain Industrial intern mun ... More >>

Maca deui "

Cleft palate Biantara Terapi Panalungtikan 3

Guru College Columbia Universitas Location: New York Ny AS Video Productions kaahlian. Ngalamar kursus modul video bisa approve sakumaha sks nuluykeun atikan Asha .... langkung >>

Maca deui "

Program Megapolitan: Sakola Jaman

YMCA of Greater Seattle Location: Shoreline WA AS pangaruh dina hasil TAMAT. Di nyewa, atawa palatihan mungkin pangheubeulna (tapi henteu engké ti 90 poé sanggeus pagawean). Ensures tata sarta palaksanaan culturally ... More >>

Maca deui "

Hareup-Ahir UX / UI pamekar (teu jauh)

Jaroop Location: Pangalaman Berlin CT AS kalayan design UI / UX keur web sareng aplikasi kayaning Photoshop. Ngeunaan Posisi nu: .... langkung >>

Maca deui "

Eusi Writer (leupas, Jauh)

ViralNova, LLC Location: Jauh AS Minat dina ngedit tur eusi video kreasi wanti tapi teu diperlukeun. Ngagunakeun Photoshop jeung sagala parabot software lianna perlu mastikeun pangluhurna ... More >>

Maca deui "

Grafis Desain / Prepress / Produksi / CSR

PostNet TX157 Location: Austin TX AS Poto Edit (Adobe Photoshop). Kusabab kami hiji parusahaan print leutik tur tumuwuh urang pilari hiji individu ngamotivasi nu teu ukur tiasa ngalakukeun desain grafis ... More >>

Maca deui "

Produser / nu susuratan

SourceFed Studios - Papanggihan Digital Jaringan Location: Woodland Hills CA AS Guarding sarta ngajaga kualitas luhur standar brand dina video ditugaskeun. _ **** Mangga tingali ayat panungtungan pikeun syarat kaluman kaasup aslina ... More >>

Maca deui "

TVU Jaringan jaminan Live Video leuwih IP tina Kula jeung Service Anyar QOS

Gunung Témbongkeun, CA - TVU Jaringan, pamingpin téhnologi global dina hirup solusi video IP, anu ngawanohkeun layanan nu jaminan transmisi video cicing di hiji speed minimum 2Mbps liwat jaringan sélulér, ti lingkungan mana wae, salami sambungan sél aya. TVU BISA (sélular jaminan Network) nyaéta téhnologi lawanna, terpadu kalayan TVU urang proprietary tibalik StatMux Plus (nyaeta +) ...

Maca deui "

Digital Content produser: Bonneville Denver

Bonneville Denver Location: Greenwood Désa CO AS pinter dina Copywriting, Edit salinan, Asalna Panyiaran Radio sarta Télévisi, Photoshop, Google Docs, Google Analytics, platform Media Sosial, sarta Kecap Pencét pikeun stasiun urang ... More >>

Maca deui "

Capitol Broadcasting Company jeung Digital Girang Télévisi Juara Triveni Jeung Mimiti ATSC 3.0 Live komérsial Simulcast

Princeton, NJ - June 29, 2016 - Triveni Digital dinten ngumumkeun yén nagara éta geus teamed up kalawan Capitol Broadcasting Company, boga jeung operator of WRAL-TV, WRAZ-TV, sarta WILM-TV di Propinsi Sulawesi Tenggara, nepi ka disiarkeun dina hirup ATSC komersial munggaran 3.0 simulcast di Amérika Serikat. Triveni Digital geus nyadiakeun grup stasiun kalawan sababaraha komponén penting kaasup GuideBuilder (R) XM-unggul pangajén na ...

Maca deui "

Aperi sarta D & MS distribution tanda perjangjian

Aperi sarta D & MS perjangjian distribution tanda Camarillo, CA, AS sarta Oud Gastel, Walanda Juni 30, 2016 - Aperi Corporation, nu cikal di bringing real-time processing média IP software basis kana hirup produksi jeung jaringan, sarta Digital & Media Leyuran ( D & MS), hiji integrator sistem operasi sarta disatujuan sacara internasional, geus ngagabung pasukan mawa platform software unik Aperi urang ka Walanda ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!