imah » 2016 » Juni

Archives Bulanan: Juni 2016

Etere ETX expands rojongan produk kalawan Bluefish444

Bluefish444 Etere ETX
  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Etere ETX nawarkeun kasaluyuan jeung Bluefish444 epoch | 4K Supernova S +, epoch | Supernova CG na epoch | kartu neutron jeung sékrési anyar Etere 26.3. Melbourne, Australia, June 29, 2016 - Etere ngumumkeun yén na leyuran manajemén video 4K, IT basis, Etere ETX, kiwari cocog sareng kartu vidéo Bluefish444 epoch. Etere nyaeta pleased kolaborasi kalayan pamekar inovatif Melbourne urang, produsén ...

Maca deui "

Blackmagic Ursa na DaVinci ngabéréskeun Studio Dipaké pikeun Tungtung ka Tamat workflow on 'Deranged Nikah'

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén Blackmagic Ursa kaméra pilem digital, Produksi Kamera 4K na Pocket Bioskop kaméra anu dipaké pikeun némbak episode pilot keur televisi acara upcoming "Deranged Nikah". DaVinci ngabéréskeun Studio ieu ogé dipaké pikeun tungtung-to-tungtung pos produksi workflow, kaasup warna grading, ngedit, compositing jeung pagawean. Ditulis, diarahkeun, DPed sarta dihasilkeun ku Ari Golan di atom ...

Maca deui "

Desain Industrial / 3D desainer intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

IDL Location: Calon Pittsburgh Pa AS kudu pinter dina sketching / gambar, software 3D modeling (3d Max), Photoshop, sarta Illustrator. Urang néangan hiji Desain Industrial intern mun ... More >>

Maca deui "

Program Megapolitan: Sakola Jaman

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

YMCA of Greater Seattle Location: Shoreline WA AS pangaruh dina hasil TAMAT. Di nyewa, atawa palatihan mungkin pangheubeulna (tapi henteu engké ti 90 poé sanggeus pagawean). Ensures tata sarta palaksanaan culturally ... More >>

Maca deui "

Spesialis Rojongan IT

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ches-Lee usaha, Inc. Location: Austin TX AS ogé ngawengku advertisements ngembang, spanduk, jeung grafik séjén perlu migunakeun Photoshop, InDesign atawa program séjén Adobe .... langkung >>

Maca deui "