imah » 2016 » Juni (Kaca 2)

Archives Bulanan: Juni 2016

Stasiun TV Experimental ATSC 3.0 harmonik Powers WRAL-TV

San Jose, Calif - June 29, 2016 - harmonik. (NASDAQ: HLIT), pamingpin di sakuliah dunya dina infrastruktur pangiriman video, dinten ngumumkeun yén WRAL-TV, Néglasari affiliate Capitol Broadcasting Company di Raleigh-Durham, anu nguji hareup generasi ATSC 3.0 disiarkeun baku televisi di 4K / UHD na HD jeung High Range Cim (setelan HDR) jeung Wide Warna tangga nada (WCG) ngagunakeun encoders siaran harmonik Powered ku harmonik ...

Maca deui "

GatesAir Supplies High-Kekecapan Maxiva pamancar System keur bersejarah peluncuran WRAL-TV ATSC 3.0 Channel

Inisiatif nandaan proyék WRAL panganyarna groundbreaking featuring GatesAir téhnologi leuwih deui-hawa pikeun pangiriman eusi nirkabel CINCINNATI Juni 30, 2016 - GatesAir, pamingpin global dina nirkabel, leuwih deui-hawa solusi pangiriman eusi pikeun radio jeung TV broadcaster, ieu powering pangiriman ti ATSC 3.0 pinuh simulcast kahadean stasiun télévisi mimiti WRAL-TV, nu Capitol Broadcasting-milik Raleigh-Durham Néglasari affiliate nu boga sajarah anu ...

Maca deui "

Bannister Lake Software brings Awan Agility na Biaya Tabungan ka Super Ticker Solusi Manajemén Kandungan

SaaS Anyar kurban ngagabungkeun kaunggulan aggregation siaran data euyeub of Super Ticker jeung kauntungan dinamis tina awan Cambridge, ON, Kanada, June 30, 2016 - Bannister Lake Software anu bungah ngembarkeun Super Ticker Awan, a anyar Software-sakumaha-A- Service (SaaS) palaksanaan lega-deployed Super Ticker solusi manajemen eusi parusahaan keur siaran tipi-euyeub data jeung tampilan informasi. Ngajalankeun on ...

Maca deui "

Selandia Anyar penyiar MediaWorks Deploys NETIA Media mantuan Software mun Bawa A / V Aset Kana ékosistem Tunggal

CLARET, Perancis - June 30, 2016 - NETIA dinten ngumumkeun yén MediaWorks, penyiar Selandia Anyar panggedéna bebas sarta operator lima saluran bébas-to-hawa nasional tambah hiji portopolio éksténsif ngeunaan merek radio, berpungsi barengan Avid, NETIA, sarta lila-waktos NETIA distributor Syncrotech Systems nyadiakeun aset warta beuki kuat dina duanana radio jeung televisi platform. MediaWorks ieu deploying nu NETIA Media mantuan ...

Maca deui "

Produser / Redaksi: média sosial

The Front Media Inc. Location: Brooklyn NY AS Adobe premiere Pro, Saatos Balukar, Photoshop, Illustrator pikaresep. Ngahasilkeun kandungan video inovatif sarta ngalakonan pikeun sakabéh platform sosial; ... More >>

Maca deui "

Hardy Parungao ngagabung GPL Panyiaran sakumaha CFO / COO

Los ANGELES- GPL Panyiaran, a panyadia anjog IT jasa ka industri média jeung hiburan, geus diangkat Hardy Parungao ka tim eksekutif na salaku Kapala Financial Officer sarta Kapala Operasi Officer. Parungao brings, pangalaman jero eksekutif-tingkat dina keuangan sarta manajemén strategis sakuliah sauntuyan industri, sarta nu panganyarna dilayanan salaku CFO of Infrascale, a panyadia basis California tina awan basis ...

Maca deui "

BBC Olahraga Mangpaat monitor MPA Campur-MADI Audio pikeun 2016 sinyalna Euro

TSL Produk, produsén alat siaran ngarah, ngumumkeun yén dalapan unit ngawaskeun audio MPA Campur-MADI na keur dipake ku BBC Olahraga salaku bagian tina penyiar urang teknis set-up keur sinyalna ti turnamén maén bal Euro 2016. Ieu teh outing munggaran dina hiji acara Éropa utama pikeun monitor Campur-MADI. Euro 2016 lumangsung ti 10 Juni - ...

Maca deui "

Siaran Systems Wireless mun unveil rencana pikeun platform H.265 codec anyar dina IBC 2016

IBC 2016, Nangtung 1.A78 (Sematron): Broadcast Systems Wireless, anu nawarkeun kaahlian teknis obyektif dina syarat siaran RF spesialis, bakal unveil rencana na pikeun H.265 / 4K platform video codec anyar dina IBC 2016. Diréktur siaran Systems Wireless komérsial Stuart Brown ngomong, "operator kaméra Wireless nyanghareupan hiji ganda-squeeze. Paménta pikeun 2K na 4K eusi ieu ngaronjatkeun bari sadia spéktrum RF nyaéta ...

Maca deui "

Visual Story produser

Upworthy Location: Los Angeles CA AS Dupi kacida ngalaman kalawan parabot dasar visual - Photoshop, Illustrator, jeung produksi GIF, contona. Anjeun bakal ogé jadi wanti mun kolaborasi kalayan Upworthy ... More >>

Maca deui "

Foton Beard bakal nyorot IBC 2016

IBC 2016, 9-13 September, Nangtung 12.G38: IBC 2016 bakal ningali peluncuran Éropa tina Sorot rentang anyar foton Beard urang LED. Ngaliwatan pamakéan palinter kandungan téhnologi phosphor jauh, anu LED Sorot urang fitur warna beredar Rendering sarta cahaya televisi konsistensi indexes (CRI na TLCI) dina varian hawa 3200K na 5600K warna. Dina watesan kakuatan, anu Sorot LED urang boga pindah ...

Maca deui "

News produser

Sinclair Broadcast Grup Location: Eugene OR AS Sinclair Broadcast Grup, Inc. Jieun tanda anjeun dina Broadcasting jeung Media Digital. calon bakal jawab produksi dinten-ka poé tunggang gunung urang ... More >>

Maca deui "

News 4 Topical promosi produser

Sinclair Broadcast Grup Location: San Antonio TX AS Sinclair Broadcast Grup, Inc. Jieun tanda anjeun dina Broadcasting jeung Media Digital. Kami panggedéna jeung paling diversified parusahaan siaran televisi dina ... More >>

Maca deui "

Mitra produser Video, Football

Bleacher Laporan Location: Chicago Il AS 1-3 taun pangalaman Produksi Video. Turner Broadcasting System, Inc. Ngaorganisir sumberdaya luar pikeun poéan pucuk produksi / mingguan .... langkung >>

Maca deui "

produser Mitra

The Front Media Inc. Location: Brooklyn NY AS Adobe premiere Pro, Saatos Balukar, Photoshop. pitches Sub-na rohangan ngédit, Aksara, grafik na elemen produksi pikeun mastikeun deliveries kasalahan-gratis .... langkung >>

Maca deui "

Bilingual produser (Spanyol)

Sinclair Broadcast Grup Location: Portland OR AS Garapan kalayan Saatos Balukar mangrupakeun tambah. Sinclair Broadcast Grup, Inc. A minimum 2 taun pangalaman dina produksi siaran téh kedah .... langkung >>

Maca deui "

video produser

Bclip Productions Location: Asheville NC AS produser / Video Produksi :. Bclip Productions mangrupa teguh produksi video ngadegkeun dumasar dina Asheville, NC. Dasar Video shooting .... langkung >>

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!